- 4 Kasım 2011
- 407
- 14
- 68
sana demiştim ama ben 42 kiloyum şuan :) 1.60 boyum. Yine de önemsiyor musun dersen hayır derim. Kilo almaya calısıyorum tabi ki ama duruma göre bazen alıp bazen veriyorum. Bir cok insan kilo al çöp gibisin dese de ben seviyorum kendimi. Nitekim böyle kızları seven erkekler de var. Hatta bayılanlar var.
Özet olarak keyfine bak :). Ne ucubik giyinen kızlar var sen onların yanında ivana sert gibisindir. Kendine haksızlık etme, hatta bir şey teklif edicem. Kıyafet kombini seç sanki üzerinde duruyormus gibi sıralayıp yere koy kıyafetleri, resmini çek. Sonra biz oylayalım :) bakalım gercekten kötü mü yoksa iyi mi.
Ben de senin gibiydim. Hiç özgüvenim yoktu kendime dışarı çıkınca hep bacaklarım kalin popom kocaman sacım kotu yüzüm parlıyor vs diye kendimi eleştirirdim surekli hiç begenmedim hoş hala da beğenmiyorum ama... İstanbulda ailemle yasiyorum ben bir süredir yurtdisindayim tek basıma, yasım 19, birkaç haftaya döneceğim geri ama dönmeyi hiç istemiyorum neden biliyor musun ben istanbulda kendimi kapana kisilmis gibi hissettiğimi fark ettim şimdi cok mutlu ve rahatım ne aile var ne baska bir sey mutluyum rahatım ve çevredekilerde iletişimim cok iyi Türkiye'de erkek arkadasım yoktu şimdi var ve cok mutluyum kendisi yabancı. Benim sorunum istanbulda Türkiye'de mutlu olmamakti şimdi burada mutluyum rahatım özgüvenim yerine geldi nefes aldığımı hissettim... İstanbulda boyle değil herkes herkesi inceliyor surekli bir dedikodu surekli bir sıkıntı insanlar kendi hayatları yerine baskalarının hayatını yaşıyor sanki. Biliyorum ki istanbula gidince yine eski mutsuz yaşamıma geri döneceğim. Yine eski sıkıntılar özgüvensizlik. Senin yazdığın sıkıntıları yasayacağım. Yurtdisina gelmek burada tek basıma zaman geçirmek benim özgüvenimi yerine getirdi ve şimdi İnan cok daha iyi hissediyorum senin de özgüvenini geri getirecek seyi bulman lazım. Kendimi o kadar iyi hissediyorum ki iki kere yolda birileri durdurup sizden cok hoşlandım bir kahve içebilir miyiz bile dediler. İnsanın görüntüsüne ve iliskilerine yansıyor o guven, gercekten!!
haklısın insan kendini iyi hissednce bu enerjiyi dışarıyada yansıtıyor. benmde tek sorunum özgüven ekskliği galiba olayın özü bu
bu fikir bana çok mantıklı geldi :) bugün resimleri çekip akşam resim olarak bu konuya koyabilirim ama foruma nasıl resm konuluyor bilmiyorum :))
arkadaşların da dediği gibi kendine güven.ben de öğretmenim kendini değersiz hissetmeni hiiç doğru bulmadım sana ihtiyacı olan birsürü öğrenci var nasıl değersiz olasın ki.mesleğn var kendi ayakları üzerinde durabilen bi kadınsın.şuan öyle bi devirdeyiz ki kışın ayağı kayıp düşen yaşlı kadına bile gülüp onla dalga geçen tipler var dolmşta telefonla konuşurken bile insanlar her kelimeni dinler kendilerine eğlence çıkarabilmek için komik bişeyler bulup gülebilmek için.özgüven de kendini beğenmekten geçiyo bnce.zayıf olman da güçsüz hissettiriyo kendini çünkü bn de zayıfım.braz kilo almak sana iyi gelicek ve ben de kilo almayı çok istiyorum.eğer bunun için çaba harcamak iştersen beraber biyerden başlayabilirz.birbirimze destek oluruz.bu arada piskolojk danışmanım öğretmenlik yapıyorum.bu açıdan da elimden geldiğince yardımcı olaiblirm.tabi sen de istersen.her zaman derim emeksiz yemek olmaz.kendini iyi hissetmek için biyerden başla
cevap yazma bölümünde yazı tipi değiştirme kutucukları var ya hani. o kutucukların bulundugu 2. satıra gel. Harf kalınlıgı, italik tip,altı çizgili tip gibi düzenlemelerin oldugu satır. O bölümde üzerine gelip bekleyince insert image yazan bir ikon var. Çerçeveye benziyor. Oraya tıklarsan kalanı halledersin :)
arkadaşların da dediği gibi kendine güven.ben de öğretmenim kendini değersiz hissetmeni hiiç doğru bulmadım sana ihtiyacı olan birsürü öğrenci var nasıl değersiz olasın ki.mesleğn var kendi ayakları üzerinde durabilen bi kadınsın.şuan öyle bi devirdeyiz ki kışın ayağı kayıp düşen yaşlı kadına bile gülüp onla dalga geçen tipler var dolmşta telefonla konuşurken bile insanlar her kelimeni dinler kendilerine eğlence çıkarabilmek için komik bişeyler bulup gülebilmek için.özgüven de kendini beğenmekten geçiyo bnce.zayıf olman da güçsüz hissettiriyo kendini çünkü bn de zayıfım.braz kilo almak sana iyi gelicek ve ben de kilo almayı çok istiyorum.eğer bunun için çaba harcamak iştersen beraber biyerden başlayabilirz.birbirimze destek oluruz.bu arada piskolojk danışmanım öğretmenlik yapıyorum.bu açıdan da elimden geldiğince yardımcı olaiblirm.tabi sen de istersen.her zaman derim emeksiz yemek olmaz.kendini iyi hissetmek için biyerden başla
kızlar cevaplar için çok sağolun şimdi ben giydiğim kıyafet kombinlerini çekip akşam bu konuya resimleri koyacağım....ve belkide ne kadar berabet olduğunu görürsünüz( bacaklarım kısa ben hala tunikler giyiyorum =((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?