• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunum var

Fatosj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
13
2
1
33
Merhaba kizlar.

Benim saglik sorunum var.
5-6 ay once nisanlimdan ayrildim.
Eski nisanlim yuzuyu atti.

O aralar cok agladim uzuldum yiprandim.
Hergun kafam agriyordu.

Sonra hergun dusunmekten aglmaktan: kafam cok sizladi.

Sonra aklim basima geldi ve birdaha aglamadim. Dusunmemeye karar verdim.
Tabi bu hemen istemekle olmuyor.
Simdi bir kac aydir dusunmeler azaldi.
Ve Farkindayim agrilarimda azaldi.
Bir den bire kafa agrilarim gecti.
Ama simdi dislerim agriyor, sizliyor.
Doktorum stresden olabilir diyor.

Benim sizden arzum bu durumda olan hanimlar bana fikir verebilirmi nasil gecer diye. Ya da onceden yasamis olanlar.

İnanin unutmak icin caba veriyorum.
Saglik herseyden onemli oldugu icin eski saglikli zamanlarima donmek istiyorum.

oncelikle geçmiş olsun kendini daha fazla yipratma bende üzülmustum ve vertigo oldum durup dururken yani baş dönmesi geçti şükür.buarada kafanı başka şeylere vermeni tavsiye ederim hobi edin kafanı meşgul et mutlu ol ve sosyalles sağlıkla kal cnm.

Aynı durumu ben de yaşadım...Bi kez nişan yaşadım,sonu hüsranla bitti,başta antidepresanlar,ağlamalar,sızlamalar,işin kötüsü çocukla aynı iş yerindeydik ,düşünsene her gün görüyorsun...Ve inat etti mi de vazgeçmiycek bi tipti,bi kez bile konuşmadık nişan atıldıktan sonra,o hissi sana anlatamam,yaşıyor ama ölmüş gibi,ölü biriyle nsıl konuşamazsın ya aynen öyle...Ailemi bu süreçte çok üzdüm ,hele babamı...Her gün karşısında ağladım ben ağladıkça o da benimle ağladı...Sonra çok sevdiğim bi adam çıktı karşıma evlendim ,mutluyum çok çok şükür...Ha ama bi farkla uğruna üzdüğüm babam olmadan...O yüzden ailenin kıymetini bil ,sevgili,koca çook ama aile bi tane ,doğru insan bi gün gelicek sen şimdi ailenle geçirdiğin zamanların kıymetini bil...

Aynı durumu ben de yaşadım...Bi kez nişan yaşadım,sonu hüsranla bitti,başta antidepresanlar,ağlamalar,sızlamalar,işin kötüsü çocukla aynı iş yerindeydik ,düşünsene her gün görüyorsun...Ve inat etti mi de vazgeçmiycek bi tipti,bi kez bile konuşmadık nişan atıldıktan sonra,o hissi sana anlatamam,yaşıyor ama ölmüş gibi,ölü biriyle nsıl konuşamazsın ya aynen öyle...Ailemi bu süreçte çok üzdüm ,hele babamı...Her gün karşısında ağladım ben ağladıkça o da benimle ağladı...Sonra çok sevdiğim bi adam çıktı karşıma evlendim ,mutluyum çok çok şükür...Ha ama bi farkla uğruna üzdüğüm babam olmadan...O yüzden ailenin kıymetini bil ,sevgili,koca çook ama aile bi tane ,doğru insan bi gün gelicek sen şimdi ailenle geçirdiğin zamanların kıymetini bil...

Nasil daha cabuk atlata bilirim bu agrilari:(

Merhaba kizlar.

Benim saglik sorunum var.
5-6 ay once nisanlimdan ayrildim.
Eski nisanlim yuzuyu atti.

O aralar cok agladim uzuldum yiprandim.
Hergun kafam agriyordu.

Sonra hergun dusunmekten aglmaktan: kafam cok sizladi.

Sonra aklim basima geldi ve birdaha aglamadim. Dusunmemeye karar verdim.
Tabi bu hemen istemekle olmuyor.
Simdi bir kac aydir dusunmeler azaldi.
Ve Farkindayim agrilarimda azaldi.
Bir den bire kafa agrilarim gecti.
Ama simdi dislerim agriyor, sizliyor.
Doktorum stresden olabilir diyor.

Benim sizden arzum bu durumda olan hanimlar bana fikir verebilirmi nasil gecer diye. Ya da onceden yasamis olanlar.

İnanin unutmak icin caba veriyorum.
Saglik herseyden onemli oldugu icin eski saglikli zamanlarima donmek istiyorum.
belki geceleri farkında olmadan sıkıyorsundur. gece dişleri sıktıgında zarr vermesini önlemek için takılan aparatları arastır

Çivi çiviyi söker arkadaşım.

Canının kıymetini bilmiş unutmaya başlamışsın stresini azalt seni mutlu eden insanlarla eğlenceli ortamlarda bulunmaya çalış

Zaten söylemişsin ağlamaktan ,düşünmekten başım ağrıdı diye...Ağlamak ,cidden baş ağrıtır ...Bi de tahminimce uyku sorunun vardır çok uyumak ya da uyuyamamak ...gibi.Uyku düzenini oturt,o adamdan önceki makul saatlerinde uyu uyan,güne güzel bi müzikle başla(hareketli olsun),planlar oluştur kendine(uzun vadeli olmak zorunda değil günlük de olur),ağlama,tam ağlayacakken aklına hayatındaki komik anları getir ,bunlar bence baş ağrılarını azaltır... Ayrıca yemek düzenin de bozulmuştur o da etkiler...

benimde cok stresli bir zamanda dislerim agriyordu. disciye gittim megerse ben surekli farkinda olmadan dislerimi sikiyormusum. Bir keresinde cok asiri sikmadan cenemin agrisindan bir hafta dogru duzgun yemek yiyemedim.

Stresinizle başa çıkamıyorsanız terapi almanızı tavsiye ederim. Ama durumunuz yoksa o zaman yoga veya meditasyon yapmanızı önerebilirim veya gevşeme egzersizleri var. İnternette aratarak bulabilir, günde birkaç saatinizi ayırabilirsiniz.

Agrilarim cok sukur azaliyor:). Bugun cok az hissettim.. o kadar mutluydum ki.. eskisi gibi saglikli hissetmek cok guzel bir duygu Artik eskisindan daha cok sagligima duskun olucam !!!

Back
X