• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunum var

Merhaba kizlar.

Benim saglik sorunum var.
5-6 ay once nisanlimdan ayrildim.
Eski nisanlim yuzuyu atti.

O aralar cok agladim uzuldum yiprandim.
Hergun kafam agriyordu.

Sonra hergun dusunmekten aglmaktan: kafam cok sizladi.

Sonra aklim basima geldi ve birdaha aglamadim. Dusunmemeye karar verdim.
Tabi bu hemen istemekle olmuyor.
Simdi bir kac aydir dusunmeler azaldi.
Ve Farkindayim agrilarimda azaldi.
Bir den bire kafa agrilarim gecti.
Ama simdi dislerim agriyor, sizliyor.
Doktorum stresden olabilir diyor.

Benim sizden arzum bu durumda olan hanimlar bana fikir verebilirmi nasil gecer diye. Ya da onceden yasamis olanlar.

İnanin unutmak icin caba veriyorum.
Saglik herseyden onemli oldugu icin eski saglikli zamanlarima donmek istiyorum.
Uykuda dislerinizi sıkıyorsunuz galiba. Bi ara bendede olmustu dislerim agriyordu

Konu bumu ?? Soruyu bir kere daha oku. Soruya cevabin yoksa yazma bebegim! :KK66:
O zaman en baştan sadece soruma cevabı olanlar yazsın diyecektin.Burada herkes istediğini yazabilir herkes senin istediğin tarzda yorum yapmak zorunda değil bunu hala anlayamadın mı tatlım ;)

O zaman en baştan sadece soruma cevabı olanlar yazsın diyecektin.Burada herkes istediğini yazabilir herkes senin istediğin tarzda yorum yapmak zorunda değil bunu hala anlayamadın mı tatlım :KK66:

Bende sonra yazdim belirledim yani. Zaten yazdim bile empati kurabiliyorsan boyle tepki vermezdin.
senin sevgililer gununde moralin bozuk galiba sataşacak yer ariyorsun.. ;)vahh vaah:)

Bende sonra yazdim belirledim yani. Zaten yazdim bile empati kurabiliyorsan boyle tepki vermezdin.
senin sevgililer gununde moralin bozuk galiba sataşacak yer ariyorsun.. :KK66:vahh vaah:)
Bugün sevgililer günü mü????Benim günden bile haberim yok.Ahhahahahaa sevgilim mi var ki benim moralim bozulsun :D Beni tanımadan bu tarz yorum yapman enteresan. Cnm istersen açtığın konuyu bir daha oku anlarsın kimin sevgililer gününde moralinin en diplerde olduğunu ben mi sen mi :D

Bugün sevgililer günü mü????Benim günden bile haberim yok.Ahhahahahaa sevgilim mi var ki benim moralim bozulsun :KK70: Beni tanımadan bu tarz yorum yapman enteresan. Cnm istersen açtığın konuyu bir daha oku anlarsın kimin sevgililer gününde moralinin en diplerde olduğunu ben mi sen mi :KK70:

Ben hayatimdan memnunum cnm..
Cok komiğime gitti tamda bugun geri yazman ondan saka yapiyim dedim :KK66: bu kadar tepki vermende de birsey var belli:KK66: sadece bir şakaydı:KK66:

Yine diyorum keske empati kurabilsen. Keske...
Seninle ugrasamicam git isine bak.

Ben hayatimdan memnunum cnm..
Cok komiğime gitti tamda bugun geri yazman ondan saka yapiyim dedim :KK66: bu kadar tepki vermende de birsey var belli:KK66: sadece bir şakaydı:KK66:

Yine diyorum keske empati kurabilsen. Keske...
Seninle ugrasamicam git isine bak.
Şakaymış...Böyle şaka mı olur saçma sapan çoçuk gibi davranıp canımı yakacağını düşündün ama işte ava giderken avlandın cnm maalesef :)) Bugün yazmamın nesi komik??? Sırf yazmak için yazma.Ben sadece bir üyenin yaptığı yoruma gülerek karşılık verdim ve nedense çok zoruna gitti ayrıca empati empati deyip başkasını olmayan sevgilisinden vurmaya çalışman çok çelişkili.Asıl sen işine bak.

O geceleri diş sıkma olayını insan uzunca bir süre kendisi fark edemiyor maalesef uykuda gerçekleştiği için. Bende de o sorun oldu. Eğer önlem almazsanız ciddi diş kayıplarına sebep olan, çene kemiğine zarar veren bişeydir. Diş ölçüsü alınıyor ve splint denilen şeffaf bir aparat veriliyor gece takıyorsunuz. Ben splint kullanmaya başladıktan sonra rahatladım doğrusu.

Şakaymış...Böyle şaka mı olur saçma sapan çoçuk gibi davranıp canımı yakacağını düşündün ama işte ava giderken avlandın cnm maalesef :)) Bugün yazmamın nesi komik??? Sırf yazmak için yazma.Ben sadece bir üyenin yaptığı yoruma gülerek karşılık verdim ve nedense çok zoruna gitti ayrıca empati empati deyip başkasını olmayan sevgilisinden vurmaya çalışman çok çelişkili.Asıl sen işine bak.

Canim ben empati derken sevgiliden bahsetmedim agrilardan bahsettim.. :/ sen konuyu oraya gitirmende agrica sacma..
Anladim Sende empati ne yazar:KK66:

Evet cok komik tamda tesadüf bugun..:)
bende gulerek saka yaptim ne var bunda.. seninmi zoruna gitti canim benim..
Kuzum ben ava gitmedimki yakalaniyim. Sen yanliz basina avlanmissin..

Hadi iyi uykular.. isim var benim:) optum

Son düzenleme:
O geceleri diş sıkma olayını insan uzunca bir süre kendisi fark edemiyor maalesef uykuda gerçekleştiği için. Bende de o sorun oldu. Eğer önlem almazsanız ciddi diş kayıplarına sebep olan, çene kemiğine zarar veren bişeydir. Diş ölçüsü alınıyor ve splint denilen şeffaf bir aparat veriliyor gece takıyorsunuz. Ben splint kullanmaya başladıktan sonra rahatladım doğrusu.

Doktorumda oyle dedi. Kullaniyorum iki haftadir. Simdi agrilar sadece dis etlerimde sanki. Yine dislerimi sıktığım zaman agrilarim çoğalıyor. Yapmamaya calisiyorum ama aliskanlik olmus sanki. Geceleri ruya gordugum zaman dişlerimi sıkarak uyaniyorum.

Doktorumda oyle dedi. Kullaniyorum iki haftadir. Simdi agrilar sadece dis etlerimde sanki. Yine dislerimi sıktığım zaman agrilarim çoğalıyor. Yapmamaya calisiyorum ama aliskanlik olmus sanki. Geceleri ruya gordugum zaman dişlerimi sıkarak uyaniyorum.

Evet maalesef istemsizce gerçekleşiyor. Günümüzde çoğu insan bu durumdan müzdarip. Hatta o aparatın bile faydalı olmadığı çok ileri boyutta olanlar için yanakta belli kısımlara botox uygulanıyor vs.. Sonuç olarak tüm bu uygulamalar bu sorunun yarattığı fiziksel etkileri gidermek için. Bu durumu yaratan ana nedeni ortadan kaldırmak lazım açıkçası, yani stresi azaltmak bununla başa çıkacak yöntemler geliştirmek gerekiyor.

Back
X