Sorunum?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.776
4.140
173
Kizlar hic arkadasim yok insanlar bir sure sonra benden uzaklasiyorlar sonra ben baya uzuluyorum bu duruma veya yeterince onemsemiyorlar beni. Ne yapmam gerek bu durumda bilmiyorum?

Kizlar hic arkadasim yok insanlar bir sure sonra benden uzaklasiyorlar sonra ben baya uzuluyorum bu duruma veya yeterince onemsemiyorlar beni. Ne yapmam gerek bu durumda bilmiyorum?
Sizde onlari onemsemeyin. Nasil bir arkadas oluyorsunuz bilemedigim icin daha fazla yorum yapamadim.

Gozle bakilinca benimde pek arkadasim yok gibi toplasan 5 anca avrdir ama onlarlada arada bir mesajlasmak yetiyo. Ama etrafimda eltim ve esmin kuzeni var onlarl ahergun dialog icinde oldugumdab pek baska insanda aramiyorum. Belki konustugunuz kislerle az daha sorbet acisindan devam etseniz mesaj atsaniz hal hatir sorsaniz belki sohbetiniz ilerler

Normalde davranışlarınız yanlış olabilir. Bir bakın kendinize farkındalık olsun artık, tutumlarınızı davranışlarınızı değiştirmeye geliştirmeye çalışın

5 iyi benim hic yok konustugum aslinda caba gosteriyorum ama yeterince karsilik alamiyorum

Normalde davranışlarınız yanlış olabilir. Bir bakın kendinize farkındalık olsun artık, tutumlarınızı davranışlarınızı değiştirmeye geliştirmeye çalışın
Bilmiyorum iyi biriyim mesela hic kirici konusmam. Sohbetimi mi begenmiyor lar acaba. Cozemedim

5 iyi benim hic yok konustugum aslinda caba gosteriyorum ama yeterince karsilik alamiyorum
Sizmi soguksunuz bende insanlara karsi bende cok soguk duvar gibidirim,ama sohbet oturunca hicte gorundugun gibi deilmissin derlerl

Rainy biz seninle buluşsak mı ya? Seni artık bu konulardan kurtarayım çok güzel arkadaşlık ederim bak sana

enerjin uymuyordur çok şikayet eden mıymıy tipin vardır eğlenceli değilsindir. bir sürü şey var

Allah da onları kahretmesin, gene mi?

Ailemle bir sikinti yok sukur.
Yok yok onun için demedim. Mesela bir kız kardeşiniz varsa insan fikir alın. O sizi tanıdığı için daha net ve açıklayıcı bilgi verir ve destek olur
Mesela demişsiniz ya muhabbetim mi sıkıyor diye o tanıyor ondan suna suna dikkat etsen iyi olur gibi fikir verebilir. İyi gelir size diye onerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…