Sizde onlari onemsemeyin. Nasil bir arkadas oluyorsunuz bilemedigim icin daha fazla yorum yapamadim.Kizlar hic arkadasim yok insanlar bir sure sonra benden uzaklasiyorlar sonra ben baya uzuluyorum bu duruma veya yeterince onemsemiyorlar beni. Ne yapmam gerek bu durumda bilmiyorum?
NeyiRazı olmak kabullenmek gerek.
Gozle bakilinca benimde pek arkadasim yok gibi toplasan 5 anca avrdir ama onlarlada arada bir mesajlasmak yetiyo. Ama etrafimda eltim ve esmin kuzeni var onlarl ahergun dialog icinde oldugumdab pek baska insanda aramiyorum. Belki konustugunuz kislerle az daha sorbet acisindan devam etseniz mesaj atsaniz hal hatir sorsaniz belki sohbetiniz ilerlerKizlar hic arkadasim yok insanlar bir sure sonra benden uzaklasiyorlar sonra ben baya uzuluyorum bu duruma veya yeterince onemsemiyorlar beni. Ne yapmam gerek bu durumda bilmiyorum?
Yalnızlığı yeğen
Normalde davranışlarınız yanlış olabilir. Bir bakın kendinize farkındalık olsun artık, tutumlarınızı davranışlarınızı değiştirmeye geliştirmeye çalışınKizlar hic arkadasim yok insanlar bir sure sonra benden uzaklasiyorlar sonra ben baya uzuluyorum bu duruma veya yeterince onemsemiyorlar beni. Ne yapmam gerek bu durumda bilmiyorum?
5 iyi benim hic yok konustugum aslinda caba gosteriyorum ama yeterince karsilik alamiyorumGozle bakilinca benimde pek arkadasim yok gibi toplasan 5 anca avrdir ama onlarlada arada bir mesajlasmak yetiyo. Ama etrafimda eltim ve esmin kuzeni var onlarl ahergun dialog icinde oldugumdab pek baska insanda aramiyorum. Belki konustugunuz kislerle az daha sorbet acisindan devam etseniz mesaj atsaniz hal hatir sorsaniz belki sohbetiniz ilerler
Yani kalabalik icinde yalnizlik zor geliyorYalnızlığı yeğen
Bilmiyorum iyi biriyim mesela hic kirici konusmam. Sohbetimi mi begenmiyor lar acaba. CozemedimNormalde davranışlarınız yanlış olabilir. Bir bakın kendinize farkındalık olsun artık, tutumlarınızı davranışlarınızı değiştirmeye geliştirmeye çalışın
Sizmi soguksunuz bende insanlara karsi bende cok soguk duvar gibidirim,ama sohbet oturunca hicte gorundugun gibi deilmissin derlerl5 iyi benim hic yok konustugum aslinda caba gosteriyorum ama yeterince karsilik alamiyorum
Ney gene miAllah da onları kahretmesin, gene mi?
Önemsemiyorlar benim Rainyy'miNey gene mi
Olanları...
Kardeşiniz var mı onunla bir konuşun bu konuyuBilmiyorum iyi biriyim mesela hic kirici konusmam. Sohbetimi mi begenmiyor lar acaba. Cozemedim
Ailemle bir sikinti yok sukur. Oda bilmezkiKardeşiniz var mı onunla bir konuşun bu konuyu
Yok yok onun için demedim. Mesela bir kız kardeşiniz varsa insan fikir alın. O sizi tanıdığı için daha net ve açıklayıcı bilgi verir ve destek olurAilemle bir sikinti yok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?