hangi doktora güveneceğimizide şaşırdık biri diğerinin teşhisini beğenmez verdiği hapı beğenmez sende koymadıkları hastalık teşhisi kalmamış zaten iltihap, rahim ağzı darlığı vs. bir insanda her hastalıkda olurmu canım sende sayabilecekleri kadar hastalık saymışlar yani hangi doktora güveneceğimde ben bile endişe duyuyorum buna profesörler ve doçentler de dahil profesor demek iyi demek değil kaldıki ben bunun örneklerini gordüm bazen bir uzman doktor mesleğinde daha iyi olabiliyor...
Canım ben doğum kontrol hapıda kullanmıyorum. kuruluk gibi bir sorunumda yok.
Malatyanın en iyi jinekologlarına gittim. Senin deyiminle hepside kobaya çevirdi beni. biri yara var dedi biri iltihap dedi biri enfeksiyon dedi biri tedavi için çok geç kaldın dedi ama sonradanda hiç bir sorun görünmüyor dedi. başka bir doktor rahmin dar sen ölene kadar bu acıyı yaşayacaksın dedi boşuna doktora gitme dedi. en son gittiğim doktorda görünürde bişey yok rahminde asla dar deil dedi pskolojik dedi. Aslında en iyisi ankaraya gitmek ama şuan durumumuz bunun için uyun deil.
canım öncelikle çok geçmiş olsun yalnız degilsin bunu bil aynısı bendede var.ne ilaçlar nede başka bişe fayda etmedi.beni hatırlarsın belki agustos annesiyim.tek sorun rahim ağzı darlığı yada çatı darlığı biliyormusun bak doğum yaptım hamileyken açılır diye umut etmiştim ama olmadı hatta 8 ay yapmayınca tamamen kapanmış desem yeridir çatı kontrolunde dr um baştan sona suyu çıktı adamın sanki kafasından aşagıya bi kova su dökmüşler ben hastaneyi inlettim düşün yani sadrcr çatıma bakıcaktı açılma varmı diye ama bakamadışimdi bile hala çok zorlanıyorum ama ben kabullendim bu acıyı onunla yaşamı seçtim artık.nasılmı cinsel ilişkiden önce mutlaka ön sevişme yapın uzun tutunbunu ama sonra sen zevk aldığın noktayla biraz oyna yada eşin.ilişki sırasında acıyı bir kenara at zor oluyo ilk sıralar ama zamanla alışıyosun sadece beynini zevke yönlendir zamanla böyle alışıp artık acıyı az hissediyosun eşininle yardımıyla ama benim eşim çok destek oldu bu konuda 3 yıldır evliyim ve evlendikten 1 sene sonra bunu uyguladık eşimle konuşup böyle bir yol bulduk ve şimdi acıyı çok az hisseiyorum ve en fazla 3 günü geçmesin ilişki süreniz yoksa acın daha kuvvetli olur benimkide ertesi güne hemen kapanıyo dr.um demişti süreyi kısa tutun daha kolay olur diye inş.bi faydam olmuştur biraz çekinerek yazdım ama olsun sonuçta hepimiz başka bölümlerdede olsak arkadaş dost ve kardeşiz dimi
Arkadaşım bana da sorun psikolojik gibi geldi..
Eşinle ilişkiye girerken rahat hissetmeye çalış kendini.
Sen rahatlarsan ağrılarında azalır belki çok geçmiş olsun
anti depresan kullanan biri olarak diyeceğim o ilaçları istediğnde kafana göre bırakamazsın ona göre..psikiyatrlar bayılırlar ilaç dayamaya
canım çocugun varmı yoksa eger dogum yap belki geçer...
canım hangi doktorlara gittin sen...daha önce anatoliaya gittiğini yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam...bende anatoliada şimdiki ismi anamed,feza burağa gidiyorum..seviyorum doktorumu.übeytide çok tecrübeli diye söylüyorlar..belkide gitmişsindir onlara ama.yinede yazayım dedim..araştırma hastanesine gittinmi?oradaki profösörlerede bi görün..benimde ağrı oluyor çok değil ama.kayganlık olmadımı acı veriyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?