sorunuma doktorlar bile çözüm bulamadı yardım edin kızlar çok bunaldım artık

geç gördüm canım özür :çok üzgünüm:
şimdi gelelim soruna
nedeni belirsiz
bir ağrı diyorsun
kasılma diyorsun
benim gövdemde bir kasılma senin
genital organın da
sanki bir benzeri gii geldi bana
bu tür konuları konuşmaktan nedense utanmışımdır
ama ilk ilşki esnasın da zorlandıysan acı çektiysen
vucut kendini özelllikle genital bölge istem dışı kasmaya ayarlanmıştır
deprasanları kullanıyorsun
artı kayganlaştırıcı krem kulllanıyorsunuz ilişki esnasın da
doğumdan sonra otomatik olarak bişey kalmıyacak zaten kaslarda gevşeme olacak
kremi özelllikle eşin ve sen aynı anda kulllanın olurmu :teselli:

Son düzenleme:

yazdıkların mantıklı geldi canım evet ilk ilişkidede ağrım çok olmuştu. Dediğin gibi belkide ben kendimi kasmadığımı sanıyorum ama vücut kendini istem dışı kasıyordur. İlişkiden sonraki ağrıda o bölgedeki kasları çok kastığım içindir ama aynı zamanda sızlamada oluyor. Kayganlaştırıcı kullanmama gerek yok canım ilişki için yeterli kayanlık oluyor zaten.olmadığı zamanda bi iki kere kullanmıştım ama o bölgeyi acayip sızlatmıştıkötükedihüso

büşracım aklıma gelen şeyi buraya yazamadım özeline mesaj attım..geçmiş olsun güzelim

canım psikoloğa git sen bi çözüyorlar sorunu..o kadar doktora gitmişsin.turgut sesliyede git o daha deneyimli ben kendimi bildim bileli o doktor..yada yeter artık sıkıldım dersende psikolağa git, senin ilacı kadın doğumcumu yazdı peki?

gerçekten psikolojik olabilir ama antidepresan almak yerine cinsel tedaviler konusunda uzmanlaşmış bir terapiste gitmen çok iyi olur.....gerçekten bu konuda terapi var ve sonuç olumlu olabiliyor....

canım öncelikle geçmiş olsun
benim bi fikrim var yani aklıma gelen bi şey
ne derece dogrudur yada mantıklıdır bilmiyorum
belki eşin den kaynaklanan bi durum vardır
hani boy ebat durumları

canım ankaraya gelemediğini yazmışsın, sana yardımcı olurlarmı bilmiyorum bu şekilde ama hacettepenin hastane bölümünden kadın doğum kısmını tıkla orda doktorlar kısmını tıkla , o kısmın altında mail adresleri yazıyor, malatyada oturduğunu gelemediğini bu şekilde bir sorunun olduğunu yaz. Eğerki tedavi edilebilecek bir durumsa ankara'ya gelebileceğini, ama malatya da bu sorununa bir çare bulamadığını yaz. Cevap gelebileceğini düşünüyorum ben. Bizler bu konunun uzmanı değiliz. Ancak herkes başından geçeni yazar burda. Biz sana psikolojik deriz , değildir. Fiziksel deriz. psikolojikdir.

Buda bir yol bence denemelisin.

Evet canım antideprasanın übeyd bey yazdı. aslında ne yapıcam bende bilmiyorum ama doktor doktor gezmekten sonuçsuz kalan tedavilerden sıkıldım yoruldum artık.

gerçekten psikolojik olabilir ama antidepresan almak yerine cinsel tedaviler konusunda uzmanlaşmış bir terapiste gitmen çok iyi olur.....gerçekten bu konuda terapi var ve sonuç olumlu olabiliyor....

canım benim haklısın ama malatyada cinsel tedaviler konusunda uzmanlaşmış bir terapist yok maalesef.

Evet canım antideprasanın übeyd bey yazdı. aslında ne yapıcam bende bilmiyorum ama doktor doktor gezmekten sonuçsuz kalan tedavilerden sıkıldım yoruldum artık.

canım sen kadın doğumcuları boşver.sen psikoloğa git kesin..onlar çözüyorlar..übeydinde verdiği ilacı kullanma...

canım sen kadın doğumcuları boşver.sen psikoloğa git kesin..onlar çözüyorlar..übeydinde verdiği ilacı kullanma...

Canım piskoloğa gideyim ama bana cinsel tedaviler konusunda uzman bi pskiyatır lazım ama malatyada yokki normal bi piskoloğa gitmek benim için çözüm olmayacak diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…