ilaç ile tedaviyi hangi durumda veriyorlarki biz pazartesi gidicez doktora tüp bebek içinde size neden ilaç tedavisi uyguladılar ilaç ile düzelmesi mümkünmüymüş ben tek çaresinin tese olduğunu duymuştumda açıklarsn sevinirim ALLAHIM HERKESE YARDIM ETSİN
Canım bizde tam bilemiyoruz aslında işe yarıycak mı bu ilaçlar.Ama denemekte fayda var.Eşimin hormon değerlerine baktı doktor.2 Aylık bir tedavim var dedi.Bizde deniyelim dedik. kaydirigubbakcemile
Aslında eşimin tese de değil mikrotese olması gerekiyor.Çünkü hiç sperm çıkısı yok malesef.
Bekleyip görmekten baska caremiz yok :1no2:
Canım doktorla görüştünüzmü.Nasıl gecti.İnsallah hayırlı haberler almıssınızdır.Bizede haber ver olurmu
Canım cok sevindim cok güzel bir haber bu.
İnsallah hiç ameliyata gerek kalmadan eşinde yeteri kadar sperm elde edebilirler.
Birde bir seyi merak ettim.Eşimde bu hapı kullanmadan önce hiç mi sperm cıkmıyordu , yoksa az da olsa sperm varmıydı.
En son spermiogram sonuclarında e kadar cıktı.
hiç sperm çıkmıyordu canım şimdi 28 tane var demişler zaten 15 tane falan yeterli olur demişler tüpbebek için
canım evet gittik dr.a önce beni muayne ettiler hiç bi problem çıkmadı çok şükür eşimden spermiogram testi istediler yine bugün aldı sonucı dr.a gitti. ilk eşimin azospermi olduğunu öğrendiğimizde eşim kendince bi bitkisel hap almıştı adıda sepe naturalden tribulus terrestris yaklaşı bir aydır kullanıyordu doktor bugün sperm artışı olduğunu kullandığı hapların faydalı olabileceğini söylemiş bir aydaha bu hapı iç ozaman tese ameliyatına falan gerek kalmadan normal yollardan aldığımız spermle tüp bebek yapabiliri demiş çok mutluyum inş herşey yolunda gider hepimiz için.senin eşinin tedavisi nasıl gidiyor ilaçlı tedavisi işe yaradımı.
canım bende cok oldum ama bu bitkisel ilacı nerden temin ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?