- 31 Mart 2012
- 986
- 967
- 133
1. vajinismus olduğumu halen düşünmüyorum
2. Allah onun belasını versin, gebermesi bana yetmez, sürünse yine affetmem. Neler yaptığını bilseydiniz... Aldatmak gibi basit şeylerden bahsetmiyorum, aldattı da ama o değildi, haysiyetimle oynadı şeref yoksunu
Ama çok büyük bir aşktı öyle olmazdan önce
Siz ne yaptınız ayrıldınız mı?
Şimdi ne yapıyorsunuz?
Pardon yaa
ben sadece ilk mesajı okuyunca eşinizin ve sizin cinselliği utandığınız için yaşayamadığınızı sanmıştım.
şimdi mesajlarını okudum da, sanırım sorun " eşiniz size çekici gelmiyor"
gerek kişisel hijyen konusunda gerekse erkeksi (kıskançlık, güçlü imaj, erkeksi çekicilik) özelliklerinin sizi tatmin etmemesi nedeniyle bir isteksizlik var.
bukonuda eşinizlede konuşmanıza rağmen pek bi yol alamamış gibi anladım.
ama tüm bunlar sizde nasıl olurda cinselliği yaşatmayacak kadar negatif etkileyebilir, anlamıyorum.
inşallah kısa sürede eşiniz, isteklerinize cevap verir, sizi anlar. cidden zor bi durum.
yalnız şunu söyliyeyim, evlilik ilk bir yıl sanılanın aksine çok daha zor geçer. 2. yıl da epey çalkantılı geçiyor. en güzeli 3. yıl ve sonrası bence. zaman herşeyin ilacı, birbirinize zaman tanıyın ve mücadeleyi bitirmeyin.
kusura bakmayın ama bence de vajinusmussunuz
hayır değilim, değilim diyorsunuz ama bence vajinusmusun ne olduğunu bilmiyorsunuz. vajinusmus fiziksel bir problem değil
ereksiyon olmasına rağmen giremiyorsa bu sizden yani istemsiz kasılmanızdan kaynaklanıyor sanırım
bence de aklınız eskisinde kalmışçok büyük bir aşktı demişsiniz
bence burada mağdur olan eşiniz asıl onun boşanmayı düşünmesi gerek sanki
Ya valla burada okuduğum konuları hatırlıyorum da benimki öyle değil
Bugün işten geldiğinden şimdi dışarı çıkana kadar (annesine gitti, yalnız şu anda) beni sıkıştırdı
Ensemi öpüyor, boynumu öpüyor, dudağımdan öpüyor, seni çok seviyorum diyor, beraber olalım diye ima ediyor, bu bizim için bir istisna da değil
Hep olur
Ama işte o kıvılcım, o bir anlık kıvılcım var ya, o çakmadığı için (bende) sonu yatakta bitmez
Yoksa istekli, o sitelere girdiğini gördüm ama ne diyebilirim ona bir şey diyecek durumum olmadığı için demedim
Yani şey değil, eşim erkek
Şu satırları okusa atardı kendini bir yerden sanırım
Herşey bir tarafada ,
Biz evliliğinize ve eşinize yüklenince siz bir mutlu aile tablosu çizmeye,
evliliğinizin ve eşinizin mukemmel yonlerini sıralamaya basladınız ..
Hani konuyu bastan sona okumamıs olsam son 4 mjdan '' vay be ne aşk be guzel evlılık çifte bak '' dıye yorum yapardım..
Herşey bir tarafada ,
Hani konuyu bastan sona okumamıs olsam son 4 mjdan '' vay be ne aşk be guzel evlılık çifte bak '' dıye yorum yapardım..
Bunu ben de belirtmiştim.
Çünkü cinselliğin olmadıgı evliliklerde mutlaka insanlar sık tartışır,
hatta hiç anlaşamazlar...
Çünkü nasıl anlatsam , o aradaki bag (adını nasıl ifade edecegimi bilemedim)
olmaz...
Herşey bir tarafada ,
insan turlu nasihatler dinler ama yine de aci cekip tecrubeyle sabitleme yolunu secer
Bana yakin arkadaslarim nisanlanma dedi
Ask baska birsey dedi
Dinlemedim
Noldu?
O kahrolurcasina uzuldu nisan bozulunca
Keske bastan nisanlanmasaydim da kimse uzulmeseydi
Ben yol yakinken don derim yasadiklarima istinaden
Yine de deneyip gorebilirsin ama nisan atmakla bosanmak ayni degil maalesef
insan turlu nasihatler dinler ama yine de aci cekip tecrubeyle sabitleme yolunu secer
Bana yakin arkadaslarim nisanlanma dedi
Ask baska birsey dedi
Dinlemedim
Noldu?
O kahrolurcasina uzuldu nisan bozulunca
Keske bastan nisanlanmasaydim da kimse uzulmeseydi
Ben yol yakinken don derim yasadiklarima istinaden
Yine de deneyip gorebilirsin ama nisan atmakla bosanmak ayni degil maalesef
eşine aşık değilsin, çekici bulmuyor hatta itici buluyorsun sanırım. bu sorunun çözülebileceğini sanmıyorum. insan zorla birini çekici bulamaz ki.
cinsellik de önemli sonuçta. karar senin ne diyelim
1. vajinismus olduğumu halen düşünmüyorum
2. Allah onun belasını versin, gebermesi bana yetmez, sürünse yine affetmem. Neler yaptığını bilseydiniz... Aldatmak gibi basit şeylerden bahsetmiyorum, aldattı da ama o değildi, haysiyetimle oynadı şeref yoksunu
Ama çok büyük bir aşktı öyle olmazdan önce
Siz ne yaptınız ayrıldınız mı?
Şimdi ne yapıyorsunuz?
peki sonra ne oldu, yani ne son damla olduda nişanı atmaya karar verdiniz? hiç pişman oldunuz mu? söylediğinizde nasıl davrandı?aileniz destek oldumu? ve en önemlisi aşık olduğunuz adamla evlenebildinizmi?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?