- 5 Ekim 2020
- 50
- 24
- 3
- Konu Sahibi zeynep5989
-
Bu arada cvp verdiğiniz için teşekkür ederimHareketlerinde nasıl değişiklikler var?
Evet fazlasıyla boş kaldım. Alışık ta değilim. Çok iyi değilim bu aralar herşeyi düşünür kafama takar oldumKendinize oyalanacak birseyler bulun. Sanirim iliskinizde degisen birsey yok, siz cok bos kalmissiniz isten ayrılınca
Öyle mi dersinizİllaki zamanla alışkanlık oluyor o eski ilgi, heyecan azalıyor. Bu normal bir durum bence
evlilik seneye düşünüyoruz. Çalışma şartlarım çok zorluyordu beni saatleri çok fazlaydı. O yüzden çıktım.aslında o da istiyordu işten ayrılmamı daha iyi bi iş bulurum diye söylerdi hepDaha detaylı bilgi verirseniz insanlar daha iyi anlar konuyu... İşten neden çıktınız? Evlilik gibi bir düşünceniz var mıydı? Öyle bir olayın arifesinde işten çıktınız da onu mu dert etti acaba?
Umarim kisa zamanda yeni bir is bulursunuzEvet fazlasıyla boş kaldım. Alışık ta değilim. Çok iyi değilim bu aralar herşeyi düşünür kafama takar oldum
Yani ilgisi azaldı derken tam olarak ne kastediyorsunuz bilmiyorum ama her ilişkide zamanla ilgi azalır sebebi de taraflar artık birbirine alışır ilişki bi yola girer ve rutine bağlanır bu yüzden normal dedimÖyle mi dersiniz
Çok teşekkür ederimUmarim kisa zamanda yeni bir is bulursunuz
Yani ilgisi azaldı derken tam olarak ne kastediyorsunuz bilmiyorum ama her ilişkide zamanla ilgi azalır sebebi de taraflar artık birbirine alışır ilişki bi yola girer ve rutine bağlanır bu yüzden normal dedim
Sanki eskiden daha çok mesajlaşırdık. Beni Daha sık arardı. Umarım öyledir bizim ilişkideYani ilgisi azaldı derken tam olarak ne kastediyorsunuz bilmiyorum ama her ilişkide zamanla ilgi azalır sebebi de taraflar artık birbirine alışır ilişki bi yola girer ve rutine bağlanır bu yüzden normal dedim
Çok teşekkür ederim. Bende sizin gibiyim durduk yere olumsuz düşünüyorum özellikle de regl dönemime yakın zamanlarda.Bugün erkek arkadaşım benle görüşmek istedi görüştük.beni ne kadar çok özlediğini hissettim gerçekten böyle şeyler düşünerek ona haksızlık ettiğimi anladım. Şuan herşey yolunda çok şükürKendimden örnek vericek olursam bazen durduk yerde olumsuz şeyler düşünüyorum hani ortada bişey yokken ama benlik bi durum orası ayrıSanırım boş zamaniniz biraz fazla ve ilişkinizle ilgili çok fazla düşünüyosunuz. Sevgiliniz eskisinden yoğun bir tempoda mı çalışıyor? Yine de sevgisini hissettiriyorsa sorun yok bence . Umarım en yakın zamanda durum düzelir, sevgilerimle
Çok teşekkür ederim. Bende sizin gibiyim durduk yere olumsuz düşünüyorum özellikle de regl dönemime yakın zamanlarda.Bugün erkek arkadaşım benle görüşmek istedi görüştük.beni ne kadar çok özlediğini hissettim gerçekten böyle şeyler düşünerek ona haksızlık ettiğimi anladım. Şuan herşey yolunda çok şükürUmarım böyle devam eder. Hey hey lerim gelmezse
[/QUOT
çokk sevindimmmutluluğunuz daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?