Soruyorum o kadınlara

He canim o ture ozguyum. Ben de tam bunu soylemeni bekliyordum. Noktalama isareti kullanamayan birinden, daha zekice bir cevap da beklenemezdi dogrusu. Ben de o diger kadinlar gibi esim hastaliktan kivranirken falan, onu hemsireden kiskanmakla meşgulum. Ne yapayim, acillerde hastalarla o kadar ilgileniyorlar kiskanmadan edemiyorum.
Acilde bos yatak bulduk gectik de, halimizi soran biri oldu da, biz nasil manyaksak artik kiskanmak derdindeyiz hep.
Benim zeka seviyemi olcmek size düşmez kaldiki bunu yazım biçiminden anlayamazsn haaa bilge falan olmuyorsunuz noktalama işaretlerini hatırlattiginizda o tavirlara girmeyin tercih meselesi yazım bozuksa gözün yoruluyorsa okuma geç zorlayan yok cinim

ahaha bu bdv deki tek pisler @Goha ile benim zaten bu konuda ikna oldum olacam:))
Yapma ya :KK70:
Özde değil sözde size katılabilirim:KK50:
Temiz diye böbürlenenide biliyoruz :bicak:
Namaz kılıyorum abdestliyim diyor beş öğün abdest alıyor haftada bir duş almıyor
İşte sana temizlik anlayışı:işsiz:
Ay banlanasın var heralde:rapci:

Bende bi gariplik var sanırim..esimi.cok seviyorum..12 yildir birlikteyiz 5 yildir evliyiz..hic kiskanmiyorum..aksine boyle ortamlarda konusunca dikkat cekince gurur bile duyuyorum..birsuru is arkadasiyla arkadas oldum.hele hele hic boyle doktordan hemsireden kiskanmak ruh hastaligi ya resmen:)))
Cidden hic ama hic zerre kiskanmiyorum..sevgiyle kiskanmanin bi bagi da oldugunu dusunmuyorum..cunku onu cok seviyorum..brn kendimede de onada guveniyorum

Benim zeka seviyemi olcmek size düşmez kaldiki bunu yazım biçiminden anlayamazsn haaa bilge falan olmuyorsunuz noktalama işaretlerini hatırlattiginizda o tavirlara girmeyin tercih meselesi yazım bozuksa gözün yoruluyorsa okuma geç zorlayan yok cinim
Sen acile gelen hastalarin kiskanclik seviyesini ölçuyorsun ama. Ayrica noktalama isareti bir tercih degildir. Zorunluluktur. Tüh, bak belki de sen noktalama isareti kullanmadigin icin anlam karmaşasi oldu konunda. :KK48: Bu arada, kaldi ki (ki ayri) yazilir. Ve Turkcede cinim diye bir kelime de yok.

Elimde olsa 10 günde bir midem midem ölüyorum deyip hastaneye gitmeyen eşimi fırlatıcam hastaneye gözlüklü şirin gibi

Ben hissederim ..Eger her kadin size aynı davranıyorsa tavırlariniza dikkat edin .
Ne kadar guzel olduğu cirkin oldugu sorun degil tavirları canımı sıkarsa tavrim da değişir .
Hic bir kadından böyle bir tavır görmedim .Zaten ciddi ve soguk biriyimdir .Yılışık erkegin yüzune bile bakmam.

Sen acile gelen hastalarin kiskanclik seviyesini ölçuyorsun ama. Ayrica noktalama isareti bir tercih degildir. Zorunluluktur. Tüh, bak belki de sen noktalama isareti kullanmadigin icin anlam karmaşasi oldu konunda. :KK48: Bu arada, kaldi ki (ki ayri) yazilir. Ve Turkcede cinim diye bir kelime de yok.
Yaw he he bi sus konumdan uzaklaş bb gule gule sana yok noktalama imla

Ben hissederim ..Eger her kadin size aynı davranıyorsa tavırlariniza dikkat edin .
Ne kadar guzel olduğu cirkin oldugu sorun degil tavirları canımı sıkarsa tavrim da değişir .
Hic bir kadından böyle bir tavır görmedim .Zaten ciddi ve soguk biriyimdir .Yılışık erkegin yüzune bile bakmam.
Tavırlarımda bir problem olduğunu düşünmüyorum ki eşimin yanında çalışırken de farkli bir tavır takınamam o zamanlar da denk gelmişti sürekli herkes de böyle demiyorum zaten acil burası 1000 hasta geliyor %10 u diyelim

Yaw he he bi sus konumdan uzaklaş bb gule gule sana yok noktalama imla
Mahalle kavgasi yapmiyoruz ki burda. Ben gayet duzgun sekilde yaziyorum. Ama sen illa ic yuzumu gosterecegim diyorsan o ayri tabi. Belki de kadinlar eslerini senin bu tavirlarindan korumaya calisiyordur. :KK53:

Merhaba hanımlar konum cok dert degil benim için ama yinede bazen insanın canını sıktığı oluyor calsiiuorz malum insanlarla ic ice dip dibeyiz iletişim olmaktan birsey olmuyor,olmuyor da nedir bu kadinlarda ki bu itici tavırlar sanki kocalarını kapcaz alip goturcez kocasının hastalığını anlatmasna müsaade etmeyen dibinden ayrılmayan eslerinden önce atilmalar ondn almayn kanı benden alin diyecek insanlar var nasl anlatsam tarif edemiyorum böyle bir degisikler yani yüzük takmıyorum evliyim rahatsz ediyor ondan mi desem yoksa herkese mi böyleler desem bilemiyorum arkadaşlarıma sordum sorusturdm kiskaniyorlardr diyorlar o bariz belli zaten ama neden yani niye boyleler var mi fikriniz buldumcuk gibi
Ben evliyim ustelik hamileyim islem yapipta gidene kadar elini birakmayan omzuna yatan mi ararsin sanki millet merakli sizin kocalariniza ben de hayretle izliyorum ve hic muhattap olmadan hemen gondermeye clisiyorum oylelerini

Mahalle kavgasi yapmiyoruz ki burda. Ben gayet duzgun sekilde yaziyorum. Ama sen illa ic yuzumu gosterecegim diyorsan o ayri tabi. Belki de kadinlar eslerini senin bu tavirlarindan korumaya calisiyordur. :KK53:
Bir susmadın kız ne gevezesin anladık sende o kadinlardan biriisisin tamam artk işine dönebilir misin? Bak senin için misin i ayrı yazdm oldu mu

Ben de şu tip kadınları anlamıyorum karı koca yan yana diyelim.
Başka kadın geliyor kadına değil adama soru soruyor onunla muhatap olmaya çalışıyor.
Bilerek yapıyor gibi görünüyor karşıdan. Öyle kadınlar da bana çok sinir bozucu geliyor.
Ben mesela yan yana duran çift varsa saygıdan önce bayana soru sorar o bilmiyorsa erkeğe sorarım .
Bu bir nezaket ve saygı meselesi bana göre.
Tabi herkesin yapısı farklı ona da bir sey diyemem.

Ben de şu tip kadınları anlamıyorum karı koca yan yana diyelim.
Başka kadın geliyor kadına değil adama soru soruyor onunla muhatap olmaya çalışıyor.
Bilerek yapıyor gibi görünüyor karşıdan. Öyle kadınlar da bana çok sinir bozucu geliyor.
Ben mesela yan yana duran çift varsa saygıdan önce bayana soru sorar o bilmiyorsa erkeğe sorarım .
Bu bir nezaket ve saygı meselesi bana göre.
Tabi herkesin yapısı farklı ona da bir sey diyemem.
Hasta erkekse ne olacak aman zaten sormaya firsat bırakmıyorlar kendileri anlatıyor

Ben evliyim ustelik hamileyim islem yapipta gidene kadar elini birakmayan omzuna yatan mi ararsin sanki millet merakli sizin kocalariniza ben de hayretle izliyorum ve hic muhattap olmadan hemen gondermeye clisiyorum oylelerini
Yahu belki de sizin anlayamayacağınız şekilde eşine aşık.
Neden herşeyi üstünüze alınıyorsunuz? Orası hastane yahu, kılına zarar gelse duygusallıkla amele sümüğü gibi yapışma potansiyeline sahibim şahsen. Kim üzerine alınacak kısmını “hastanede” düşünmem.

Back
X