- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
Bayanlar 2 aya yakin oldu **** her bir haltini kullanali (sivilce ve genel bakim ürünleri) kadin bana 2 buçuk 3 ay sonra bide peeling e baslycaz yuzunde hicbisey kalmycak dedi baya da bi övdü ürünü ben de cabuk gaza gelirim aldim ürünleri hemde bizim butcemizi asan bi fiyata sirf babam ben sorun ediyorum sivilcelerimi uzuluyorum diye aldi fiyati da soyliyim size 600-700 civari bi fiyat vermistik ve kizlar suratim daha bile kötü oldu maskeyi tonigi sabah aksam kremlerini yuz temizleme jelini gunes kremini herseyini kullaniyorum ama yuzum cok kotu durumda agiz kismima yakin yerler hep sivilce doldu gozeneklerimde siyah noktalarimda en ufak bi azalma yok sinirden deliye döndüm ya resmen kaziklandigimi hissediyorum acaba sikayet falan etsem parami geri alabilir miyim bide urun oyle heryerde satilmiyo nerden danisilir edilir bilmiyorum ya , insan icine cikasim gelmiyo yemin ederim
Ha ama memnun oldugum bi urunu var onu herzaman kullanmayi dusunuyorum o da gunes kremi yuz icin, renklendiricili oldugu icin fondoten olarak bile kullaniyorum
Ha ama memnun oldugum bi urunu var onu herzaman kullanmayi dusunuyorum o da gunes kremi yuz icin, renklendiricili oldugu icin fondoten olarak bile kullaniyorum
Son düzenleme: