Sosyal fobi terapi

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
36
Arkadaşlar daha çok cevap gelsin diye buraya yazıyorum. Ben insanlarla konuşurken geriliyorum Göz teması kuramıyorum aşırı kaygı oluyor en yakınlarım a bile böyle. Hele erkeklerle hiç konuşup yüzüne bakamıyorum. İlaç kullanıyorum ayrıca terapiye başladım. Terapi yle bu rahatsızlığı yenen var mi aramızda lütfen olumsuz konuşmayın morale ihtiyacım var

Bende OKB var eskiye oranla üstünde durmamaya çalışıyorum baya azaldi kendi içimde mutluyum aslında bende de çekingenlik vardı ilaç kullanırken düzeldi geçti şimdi icmiyom

Bende OKB var eskiye oranla üstünde durmamaya çalışıyorum baya azaldi kendi içimde mutluyum aslında bende de çekingenlik vardı ilaç kullanırken düzeldi geçti şimdi icmiyom
Terapi aldınız mi

Klişe olucak fakat geçmişinizde ya da çocukluk döneminizde kimseye söyleyemediğiniz birşey mi geldi başınıza?

Arkadaşlar daha çok cevap gelsin diye buraya yazıyorum. Ben insanlarla konuşurken geriliyorum Göz teması kuramıyorum aşırı kaygı oluyor en yakınlarım a bile böyle. Hele erkeklerle hiç konuşup yüzüne bakamıyorum. İlaç kullanıyorum ayrıca terapiye başladım. Terapi yle bu rahatsızlığı yenen var mi aramızda lütfen olumsuz konuşmayın morale ihtiyacım var
Sizdeki bu durum yeni mi oluştu? Yoksa küçüklüğünüzdede varmıydı?

Şizofreni bir anne ile büyüdüm toplumdan izole şekilde
Bunu kirabilirsin aslında buna gücün var ilaç terapi bunlar bahane aylardır ilaç kullanmıyorum ve cizgilerimi asabildim irade meselesi herşey başka insanlar nasıl gözlerinin içine bakıp konuşabiliyorsa sende konusabilirsin kendini sartlama biz istersek asamayacagimiz hiç bir şey yok

Şizofreni bir anne ile büyüdüm toplumdan izole şekilde

Üzüldüm gerçekten zor bir rahatsızlık şizofreni.

Ben sosyal fobinizi yenebilirsiniz diye düşünüyorum. Kimsenin mükemmel bir hayatı yok. Kimsenin sizden üstünlüğü yok. Her insanın yaptığı yanlışları doğruları vardır. Herkesin başına birşeyler gelir.

Kaldı ki annenizin psikolojik bir rahatsızlığı olmasında ne sizin sucunuz var ne annenizin. Ama izole bir şekilde yaşamanızın sonucu tabiki bu çekingenliğiniz.

Terapide alıyormussunuz ne güzel kendinize güvenin inanın gerisi zaten gelecektir umutsuzluğa kapılmayın. Özgüveniniz arttıkca zaten sosyal fobinizde kalmayacaktır.

Yıllardır böyleyim ilk kez terapi alıyorum inşallah düzelir
Bunu kirabilirsin aslında buna gücün var ilaç terapi bunlar bahane aylardır ilaç kullanmıyorum ve cizgilerimi asabildim irade meselesi herşey başka insanlar nasıl gözlerinin içine bakıp konuşabiliyorsa sende konusabilirsin kendini sartlama biz istersek asamayacagimiz hiç bir şey yok

Back
X