- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 36
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Terapi aldınız miBende OKB var eskiye oranla üstünde durmamaya çalışıyorum baya azaldi kendi içimde mutluyum aslında bende de çekingenlik vardı ilaç kullanırken düzeldi geçti şimdi icmiyom
Yook hayırKlişe olucak fakat geçmişinizde ya da çocukluk döneminizde kimseye söyleyemediğiniz birşey mi geldi başınıza?
Sizdeki bu durum yeni mi oluştu? Yoksa küçüklüğünüzdede varmıydı?Arkadaşlar daha çok cevap gelsin diye buraya yazıyorum. Ben insanlarla konuşurken geriliyorum Göz teması kuramıyorum aşırı kaygı oluyor en yakınlarım a bile böyle. Hele erkeklerle hiç konuşup yüzüne bakamıyorum. İlaç kullanıyorum ayrıca terapiye başladım. Terapi yle bu rahatsızlığı yenen var mi aramızda lütfen olumsuz konuşmayın morale ihtiyacım var
Hayır cnm ilaç saddceTerapi aldınız mi
Yook hayır
Küçüklüğüm de de vardı zamanla arttıSizdeki bu durum yeni mi oluştu? Yoksa küçüklüğünüzdede varmıydı?
Şizofreni bir anne ile büyüdüm toplumdan izole şekildeİnsanlara karşı neden çekingen davrandığınızın sebebi önemli.
Sizce neden böyle davranıyorsunuz?
Bastırılmış duygular, dikkat dağınıklığı. Çok ileri derecede değilse,psikoterapi ile rahatça çözüme ulaşırsınız inşallah.Şizofreni bir anne ile büyüdüm toplumdan izole şekilde
Bunu kirabilirsin aslında buna gücün var ilaç terapi bunlar bahane aylardır ilaç kullanmıyorum ve cizgilerimi asabildim irade meselesi herşey başka insanlar nasıl gözlerinin içine bakıp konuşabiliyorsa sende konusabilirsin kendini sartlama biz istersek asamayacagimiz hiç bir şey yokŞizofreni bir anne ile büyüdüm toplumdan izole şekilde
Şizofreni bir anne ile büyüdüm toplumdan izole şekilde
Bunu kirabilirsin aslında buna gücün var ilaç terapi bunlar bahane aylardır ilaç kullanmıyorum ve cizgilerimi asabildim irade meselesi herşey başka insanlar nasıl gözlerinin içine bakıp konuşabiliyorsa sende konusabilirsin kendini sartlama biz istersek asamayacagimiz hiç bir şey yok
Düzelir ben iyi olacağım de başta buna sen inanYıllardır böyleyim ilk kez terapi alıyorum inşallah düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?