Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesinlikle aynı anda ilerletmeyi dene özellerde maalesef en düşük seans 800 dü üç dört ay önce şimdi belki de 1000 olmuştur. Devlet hastanesinden randevu alabilirsiniz
Biraz ödemesi yüksek bir ev aldım. Bir de bu işler dışarıdan sanıldığı kadar aşırı gelir getirmiyor aslında. Sadece çok tanınır oluyorsunuz.
Aslında nedense terapiye biraz inancımı kyabettim gibi. Biraz gittim ve hayat eskisi gibi devam edince bıraktım. Belkide umduğum gibi gitmediği için maddi külfet gibi geldi. Bir de kendime para harcamaktan kaçıyorum nedense. Bu da degersizligimin bir parçası sanırım.
bu his genelde kök inançlarımızla ve atalarımızdan gelen kodlarla oluyor. bunları değiştirmeni önerebilirim. tamamen dönüşüm ancak böyle sağlanıyor. instagramda rabia alga’yı inceleyebilirsin.
Bir anda aşmaya çalışmak yerine yavaş yavaş, basamak basamak; her seferinde daha fazlasına kendinizi maruz bırakabilirsiniz. Ve hep şunu hatırlatın kendinize, önceden başarmıştım, şurada şu kadar insana sunum yapmıştım, onun üstesinden gelmiştim, bunu da yapabilirim.. gibi. Önceki başarılarınızı hep hatırlayın.
Değersizlik öyle birşeymis ki sanki hafızamı siliyor. Mesela biri bana şurada şu işi ne güzel basardin falan dese şaşırıyorum. Ben gerçekten bunu yaptım mi, yok ya bu bir tesadüf şimdi olsa kesin yapamam gibi bir düşünce geliyor.
Kesinlikle aynı anda ilerletmeyi dene özellerde maalesef en düşük seans 800 dü üç dört ay önce şimdi belki de 1000 olmuştur. Devlet hastanesinden randevu alabilirsiniz
Ben de böyle biriyim, ve birebir anlattığınız sebeplerden kariyer değişikliği yaptım.
Benim işim de kalabalıklar önündeydi, müthiş anksiyete atakları yaşadığım için 4 yıldan sonra bırakıp başka bir alana geçtim.
Ama işinizi seviyorsanız (ben çok sevmiyordum), zorlansam da başarmak istiyorum diyorsanız, bence terapiye devam edin. Maddi külfet diyorsunuz ama bu dönemde zaten herşey maddi külfet; üstelik terapi şu an hayatınızı ve duygu durumunuzu yönetmeyi öğrenebileceğiniz tek yöntem belki.
Ben de merak ettim.Hangi işe geçtiniz.Ben de sosyal fobi var ,öğretmenim.sınıf içersinde değil ama sunum vs topluluk önünden konulma yaparken çok zorlanıyorum