- Konu Sahibi gurbaaprenses93
Kızlar sosyal hayatın pek olmadığı çok küçük . Kafe ,restaurant tarzı yerlerin olmadığı sadece arkadaşlarımıza gidip geldiğimiz doğu nün küçük bir ilçesinde memurum. Arkadaş grubum fazla ama bölük bölük. Yani bir 4_5 kişi var onlarla ayrı görüşüyorum bir grup daha var 5 kişi onlarla da ayrı görüşüyorum.Gecen sene o 5 kişiyi belki ben 10 defa evimde misafir etmisimdir. Onlar yılda sadece 2 kez çağırdılar zoruma gitti biraz belli etmesem de .Canım sıkılıyor burada cunku birileri çağırsın birileri bana gelsin istiyorum ama hep ben davet edince de kendimi kötü hissediyorum.Ya da sana geliyoruz diye haber edip ,hic sennde buyur gel dememeleri rahatsiz ediyor.Bu sene o 5 kişiden biri (hepsi aynı evde kaliyordu) başka eve taşındı. Dönem basında tasinamasina yardım etmek için gittim .2 ay oldu halen çağırmadı evine mesela .Gel temiz halini gor diyebilir di ki taşınırken yardıma gelmeyen bi arkadaşı bile yemeğe davet etmiş.
Dün de telde konustu k seni çok ozledim hafta ici bulusalim sanagelelim ya da birimize gidelim dedi.Ben de çok müsait degilim bu aralar dedim. Çünkü evime nedense davet etmek istemiyorum bunaldim nedense hep hazırlık yapan ben oluyorum karşılığında hiç arayıp sorulmayınca inanın zoruma gitmeye başladı.Kizlar siz olsanız ne yapardınız benim yerimde.Lutf en bu da dert mi demeyin çünkü biz burada kimseye anlatamadiklarimizi yazabiliyoruz. Siz sirdaslarima danışmak istedim
Dün de telde konustu k seni çok ozledim hafta ici bulusalim sanagelelim ya da birimize gidelim dedi.Ben de çok müsait degilim bu aralar dedim. Çünkü evime nedense davet etmek istemiyorum bunaldim nedense hep hazırlık yapan ben oluyorum karşılığında hiç arayıp sorulmayınca inanın zoruma gitmeye başladı.Kizlar siz olsanız ne yapardınız benim yerimde.Lutf en bu da dert mi demeyin çünkü biz burada kimseye anlatamadiklarimizi yazabiliyoruz. Siz sirdaslarima danışmak istedim