Sosyal hizmetler bölümü ile ilgili?

zeynepizm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
2
0
1
27
Bu bölümü okumak istiyorum. Hakkında bildiklerinizi söyler misiniz ? Sizce ideal bir meslek mi geleceğin meslekleri arasında olabilir mi? Atama sorunu olur mu?

Bu bölümü okumak istiyorum. Hakkında bildiklerinizi söyler misiniz ? Sizce ideal bir meslek mi geleceğin meslekleri arasında olabilir mi? Atama sorunu olur mu?
Ben sosyal hizmetler okuyorum. Yıllardır bu bölüm için geleceğin bölümü dendi. Çok fazla ihtiyaç olduğu ve alım yapılacağı söylendi. Ama hepsinin altı boş çıktı. Birçok tanıdığım atanamadı. Çünkü ülke ekonomik olarak ciddi bir dar boğaza girdi. Ve çok fazla mezun var. Çocuk gelişimi, okul öncesi, sosyal hizmetler bu bölümleri mahvettiler.

Çok güzel bir bölüm ama zor bir meslek doğrusu herkesin kaldırabileceği bir alan değil. Gerçekten sevmek gerekiyor bunu da göz önünde bulundurun. Atama konusuna birşey diyemiyorum çünkü maalesef herşey çok çabuk değişiyor öngörmek zor. Ama dünya bazında genel eğilimlere baktığınızda iş alanının giderek yaygınlaştığı bir bölüm olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…