Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayy canım yaa off çok özür dilerim ben yaa ne olur kusuruma bakma Allah çok büyük canım bebeğin de olacaktır inşallah... yarana tuz bastım galiba özür dilerim
ayy canım yaa off çok özür dilerim ben yaa ne olur kusuruma bakma Allah çok büyük canım bebeğin de olacaktır inşallah... yarana tuz bastım galiba özür dilerim
ayy canım yaa sen öyle yazınca bebeğin olmuyor diye düşünmüştüm:26:.. seni üzdüm sandıydım ben de üzüldüm...
demek bu sene evleniyorsunuz :) çok güzel canım yaa çok sevindim valla :) Allah gönlünüze göre versin :) Allah kavuştursun sizi :) Hayırlısıyla kurun yuvanızı :) inşallah ikiz olur bebekleriniz de :) sen burada bize güzel haberlerini verirsin hep birlikte seviniriz inşallah :)
[sıze=2]ayy canım yaa sen öyle yazınca bebeğin olmuyor diye düşünmüştüm[/sıze]:26:[sıze=2].. Seni üzdüm sandıydım ben de üzüldüm[/sıze][sıze=2]...
Demek bu sene evleniyorsunuz :) çok güzel canım yaa çok sevindim valla :) Allah gönlünüze göre versin :) allah kavuştursun sizi :) hayırlısıyla kurun yuvanızı :) inşallah ikiz olur bebekleriniz de :) sen burada bize güzel haberlerini verirsin hep birlikte seviniriz inşallah :)[/sıze]