Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım.TeşekkürlerAslinda anlattıklarınızda sizinle ilgili kötü birsey hissetmedim. Arkadaşlıklar zamanla böyle sonuçlanabilir. O kişilere takılıp kalmayın derim. Yeni insanlar taniyacaksiniz yeni ortamlariniz olacak.
Ama iki tane etken var bence. Biri yaş gittikçe daha zor arkadaşlık dostluk kurulur. İkincisi de pandemi sureci hepimizin sosyal becerilerine ket vurdu.
Yani kendinize yüklenmek yerine elinizden gelen çabayı sarfedip yeni insanlara ufak ufak fırsat tanıyın derim. İnsanlardan da bu dönemde çok yüksek beklentiye girmeyin. Gerçekten insanlar nasıl sosyalleseceklerini unutmuş gibiler
Bendede hatalar olduğunu düşünüyorum evet.Biraz vefasız davranmış olabilirim hiç arayıp sormayarak. Ama mesela ben üniversitedeyken benimde bitiren , giden bir arkadaşım vardı.Aramıştim onu sürekli.Hep haberlerini öğrenmek istiyordum.İse başladınmı , ailen nasıllar vs.o beni aramasada ben arıyordum.İlgili davranıyordun sürekli .Sonra ikimizde iletişimimizi devam ettirdik. .Karşılıklı olabilir aslında bu tür şeyler.Öbür türlü bir ego olabiliyor .İlişkiler tamamen kopuyor.Ama artık en azından ara ara mesajlar atmalıyım bir insanla yollarımız kesiştikten sonra diye düşünüyorunİlk onların aramasını beklemeniz hatanız. Şehirden giden sizsiniz diye aranması gereken siz olmuyorsunuz. Her şeyi görgü kuralı olarak düşünüyorsunuz ama bir de hayatın gerçekleri var.
Onlar hala aynı şehirde oldukları için beraberler ve arkadaşlık ihtiyaçlarını birbiriyle karşılıyorlar. Bu yüzden arkadaş grubundan bir kişinin eksilmesi onlar için ekstrem bir durum değil. Arkadaş gurubundan kopan siz olduğunuz için onlarla samimiyeti sürdürmek için aslında ekstra çaba sarfetmeniz gerekirdi. Ancak aksine bir de onlardan adım beklemişsiniz.