Sosyal ilişkilerim için ne yapabilirm

PosionIvy

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
81
34
18
30
arkdaşlar ben insanalrla pek geçinemiyorum ya çok çekingen davranıyorum yada güvenemiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum neler konuşmama gerektiğini yabani gibiyim insan stresi yönetimim berbat üniversiteye gidiyorum ama hep bir tarafımda yanlız kalmak istiyor ne yapcam bilmiyorum hep gerginim insanların yanında

Depresyonla alakası yok.
Bu biraz kişilik meselesi, doğuştan gelir, biraz aileden alırsın.Mesela 3 yaş gurubu çocukları kreşte gözlemlersen eğer, bazıları okul sonuna kadar çekimser kalırken bazıları ilk günden kaynaşıverir, oyun kurar, lider olur gibi..
Aileden alınan kısmı da çocuğu küçük yaştan ciddiye almakla başlar bu olay.
Sürekli azarlanan, dinlenmeyen çocuklar asosyal olur.

her insanın 1-2 can arkadaşı vardır. yok mu sizin?

gülmek bulaşıcıdır, ben buna inanırım. gülümseyerek selamlamak bile insanın içindeki stresi alıyor. sen gül, bütün dünya gülsün :KK49:

Yapı bu
Bende ilk başlarda 'yabani' gibiyimdir
Sonra samimi olunca arkadaşlar dökülür ' biz sana ne soğuk derdik, hiç öyle değilmişsin' gibi
Çünkü ha deyince herkesle samimi olamıyorum zamana yayıyorum

Olmak istediğin gibi olabilirsin aslında. Demek ki bu halini değiştirmek istemiyorsun ... oksa bu üniversite çağları en güzel dönemlerden biridir. Konuşmak gülmek vakit geçirmek aktivitelerde bulunmak daha bir sürü şey.
Belki doğru arkadaşa rastlamamış da olabilirsin

değişemek için neler yapaiblirm ki galiba insanların en küçük kusurlarını gördüğüm için onlara güvenemiyorum yok şu dedikoduu yok bu soğuk yok ot yok bok yanlız kaldım bide bne bileyim konuşamk konu bulamıyorum yok işte hoş sohbetim

Seni de sen gibi sevecek insanlar vardır elbet. Kavgacı, kendini bilmez, yüzsüz insanların bile çevresi varken senin mi olmayacak ? Hem en iyisini yapıyorsun biliyor musun ? Kimseye güvenmezsen yarada almazsın...

Seni de sen gibi sevecek insanlar vardır elbet. Kavgacı, kendini bilmez, yüzsüz insanların bile çevresi varken senin mi olmayacak ? Hem en iyisini yapıyorsun biliyor musun ? Kimseye güvenmezsen yarada almazsın...

aynen ;)
sende benim gibisin sanırım posionlvy :) elbet seninde senin denginde olan insanlar vardır şu an yanında kimse yoksa üzülme belkide böylesi daha iyidir bilemezsin ;)

arkdaşlar ben insanalrla pek geçinemiyorum ya çok çekingen davranıyorum yada güvenemiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum neler konuşmama gerektiğini yabani gibiyim insan stresi yönetimim berbat üniversiteye gidiyorum ama hep bir tarafımda yanlız kalmak istiyor ne yapcam bilmiyorum hep gerginim insanların yanında
bende aynıyım güven problemi çekingenlikten oluyo insan konuşmayınca kendini başka bi dünyadan gibi hissediyor kafamızda sadece bunlar diğerlerine baktığımızda nasılda anlaşıyolar

Back
X