Sosyal medya bağımlısı arkadaşlar

Gittigi yerden gun ıcınde 10 resım atan arkadaslarımın bulundukları yerde eglenmedıklerını düşünüyorum çünkü eglenmeye vakit kalmaz mılyon tane fotograf cek sonra tek tek kaş,göz vs incele oda yetmıyormus gıbı birde resimle o kadar cok oynuyolar ki bazen bu kim diyesim geliyor Saygı duyuyorum yinede
Beni delirten kendileri yetmiyor beni cocugumu paylasmak istemeleri görüyorlar ben paylasmıyorum bir düşün demek ki tercih etmiyor ama yok.. Söylüyorum zaten ama yok saygı duyulmuyor neden ne olacak ya yabancı mı var.. Listeye baksan en az 200 kişi he yabancı yok uzattıkca uzatanlar var ya kardeşim sen kendini istedigin gibi paylas beni, cocugumu neden paylasacaksın bir kere bir arkadasımın cocugunun dogum gunune gittik. Kızımında resimlerini çekti ama aklıma paylasacagı gelmedi eskiden oldugu gibi albümünde hatıra olarak kalacak herhalde dedim. Sonraki gün baktım ki kızımın fotografları sosyal medyada kaldırmasını rica ettim ve sert bir cevap geldi 'çektirmeseydin o zaman' neredeyse gelmeseydin o zaman diyecekti der gibide oldu zaten artık bastan rica ediyorum paylasmamayı tercih ettigimizi ama işte dedigim gibi nolcak yaaa bitmiyor Sosyal medyada paylasım yapmayanların yanında kendimi rahat ve özgür hissediyorum

Sosyal medya hesabım yok hiç olmadı olanlara tabii saygı duyuyorm ama, anı kaçırmak yerine tadını çıkartmak lazım tabii, fotoğraf çekilelim ama saatlerce değil size hak veriyorum.

Evinde kahve yapip, evdeki kahveyi atmak peki? Bu niyeeeee, hadi o zengin gorunme cabasi. Evdeki kahvaltiyi, kahveyi atanlar...

Aynisi
Hep bu instadaki sunumculardan ogrenip yapiyorlar.ben en cok fenomenlere deli oluyorum.biraz once biri msj atmis fenomenlerden birine nolur nolur bana piknik sepetinizin linkini atin diyehey allahim akil ver bunlara

Hep bu instadaki sunumculardan ogrenip yapiyorlar.ben en cok fenomenlere deli oluyorum.biraz once biri msj atmis fenomenlerden birine nolur nolur bana piknik sepetinizin linkini atin diyehey allahim akil ver bunlara
Birkaç fenomen sırf reklam yapmaya bahane olsun diye kendi kendine atıyor o mesajları

Instagram yokken face vardı fakültedeyken arkadaşlarım sadece 1-2 saatte 50 ye yakın fotoğraf çekerdi o da aynı poz nerdeyse hepsi. Ben çok sevmezdim katılmazdım bazen yeter derdim. Bazen ayak uydurmaya çalışırdım. Ama yapı olarak uyduramazdım. Şimdi hepimiz 30 lu yaşlardayız gayet sükunetle yaşıyoruz hatta senede 1-2 kez görüşüyoruz. Onda da kalkmadan önce yaa hiç fotoğraf çekilmedik tüh deyip acele ile 3-5 tane çekiyoruz ve dağılıyoruz. Aslında onu da 2 tane çekeriz ama hepimizde bebe var herkesin düzgün çıktığını bulmak için 3-5 çekiyoruz.
Özel hayat olarak da şahsen selfie çekilmek hoşuma gidiyor. Ama her zaman paylaşmıyorum. Memleketten uzaktayım. Çok özlüyorum. Memlekete gidince simidini çiçeğini her şeyini çekip paylaşasım geliyor. Yeğenlerimi vs. Ama onun dışında da yeni başladığım kitabımı yanina kahvemi de koyup paylaşmak hoşuma gidiyor.
Beni Instagram'da rahatsız eden şu, bazıları var ki binlerce ünlü fenomen hesaplarını takip ediyor. Onların da sayısız paylaşımı linki var.
Onları takip etmek iyi ama bir arkadaşım paylaşınca bir fotoğraf dayanamamak veya küçümsemek hoşuma gitmiyor. Demek ki öyle bir mutluluk duyuyor diye kabul ediyorum içimde.
Düşününce zaten şu zamanda nerdeyse yolunda giden hiçbir şey yok onlar dururken çevremin sosyal medyayı nasıl kullandığına takılmıyorum. Herkes özgürdür . Dilediğini yapıp kendilerince mutlu olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…