Sosyal medya beni mutsuz ediyor

Merhaba KK üyeleri. 6 aylık evliyim. Evliliğimde maddi sıkıntı dışında bir sorun yok çok şükür. Eşimin esnaf işleri şuan çok iyi gitmiyor ve bende yeni işe girebildim. Biraz borcumuz olduğu için çok fazla istediğimiz gibi gezip, yiyip içemiyoruz. Sosyal medyaya girmediğimde bu soruna dönüşmüyor. Ama instgram da arkadaşlarımı her hafta sonu başka şehirde tatilde, akşamları yemekte, alışverişte görünce içten içe sanırım kendimi yıpratıyorum üzüyorum neden biz yapamıyoruz diye. Hiçbir suçu yokken elinden bişey gelmeyen kocama surat falan yapıyorum kendi kendime küsüyorum. Farkediyor ama neyin var dediğinde yeteri kadar paramız yok demiyorum onuda üzmeyeyim diye. İnstgram bağımlılık gibi oldu bende hesabımı donduruyorum huzurum kaçmasın diye sonra dayanamayıp yine açıyorum. Ve gerçekten çok merak ediyorum bu durumu bir tek ben mi yaşıyorum ya. Genel olarak kimseyi kıskanma huyum yoktu aslında ama neden böyle oldum ben :KK43:
Paran versa gezersin yoksa ağlayıp surat yapacak olması sizin iradenizin çok zayıf olduğunun göstergesi biz de tüm gün ig deyiz fakat çok ta umrumuzda değil

sayfaları okuyamadım

nasıl çevreniz var onu da bilmiyorum da cidden bu ekonomide her hafta sonu bir yerde akşamları yemekte olan kaç kişi kaldı ki

haftasonu bir yere gidemiyoruz zira çalışıyoruz hiç haftasonu kaçamağı yapamadım mesela beni örnek alın gideni değil :))))

akşam dışarı çıkınca ille de lüks restoran da gerekmiyor

evde de yemek yiyorsunuz gidin iki lahmacun yiyin dışarıda da 15 Tl olan yerde değil de 5 TL olan yerde yiyin

o da olmadı mı çıkın dolaşın sadece ya da ne bileyim 10 TL ye starbucks kahve değil de 1 TL McDonalds kahve için

evde mısır patlatın film izleyin anın tadını çıkarın

o çok reklam yapanlar için de görünüşe aldanmayın çok reklam yapan bir başka eksikliğini bu gösteri ile kapatmaya çalışıyordur
Örnek için teşekkür ederim :)

bi kiz vardi ankarada kizilay avm var oranin onunde fotoğraf cektirip Newyork diye etiketlemisti. benim icin nirvana budur:KK70:

benim sosyal medya hesabim yok baska bi arkadasim gostermisti ben sok:KK57:

Mad bile yaptı o tarz madiliği channel kutu görseli bulmuş netten babası hediye almış fçgibş paylaşmıştı arkadaşı ifşa etmiştş

Benim de biri var cevremde. Bir yere gittiğinde yaptığı tek şey foto cektirmek. Baska gunler evde oldugunda bile o çektiği fotoları paylaşiyor

Tbt olarak degil, o an sanki ordaymış gibi :)

Merhaba KK üyeleri. 6 aylık evliyim. Evliliğimde maddi sıkıntı dışında bir sorun yok çok şükür. Eşimin esnaf işleri şuan çok iyi gitmiyor ve bende yeni işe girebildim. Biraz borcumuz olduğu için çok fazla istediğimiz gibi gezip, yiyip içemiyoruz. Sosyal medyaya girmediğimde bu soruna dönüşmüyor. Ama instgram da arkadaşlarımı her hafta sonu başka şehirde tatilde, akşamları yemekte, alışverişte görünce içten içe sanırım kendimi yıpratıyorum üzüyorum neden biz yapamıyoruz diye. Hiçbir suçu yokken elinden bişey gelmeyen kocama surat falan yapıyorum kendi kendime küsüyorum. Farkediyor ama neyin var dediğinde yeteri kadar paramız yok demiyorum onuda üzmeyeyim diye. İnstgram bağımlılık gibi oldu bende hesabımı donduruyorum huzurum kaçmasın diye sonra dayanamayıp yine açıyorum. Ve gerçekten çok merak ediyorum bu durumu bir tek ben mi yaşıyorum ya. Genel olarak kimseyi kıskanma huyum yoktu aslında ama neden böyle oldum ben :KK43:
Emin ol, onlar züğürt (!)
Yani keyfi atıyorlar sağın solun resmini, sanki böyle yapanlar cidden çok mu memnun? Bıraksana. Boşversene sen. Elalem için eşine yüz asmaya da gelmez. Değmez çünkü. Illa pahalı birşey yemek zorunda değilsiniz, çıkın dışarı simit çay yapın. Illa pahalı yerlere gitmek zorunda değilsiniz, çıkın orman yolunu tutun. Bazı şeyleri kendiniz yaratın.

Back
X