Sosyal medya fotoğraf ...

mucerred

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
438
152
53
Bir erkek 2 yıllık ilişkisinde sosyal medyaya(Facebook,instagram,whatsapp vs) hiçbir şekilde fotoğraf koymuyorsa,ilişkisini belli edecek tek bir durum vs yoksa ve ısrarla yapmıyorsa yeterince sevmiyor mudur? Ama kız koyuyor,iliski durumu vs yapıyor. Erkek yorumlari,etiketleri vs de kaldırıyorsa.. Ama bu erkek ailesiyle, arkadaslariyla bile fotoğraf koymuyor. Arkadaşlarının yorumlarini bile siliyor, etiketlerini vs kaldırıyor aynı Zaman'da..

Demekki tavri bir tek sana degil.

Senin etiketledigin resimlerin yorumlarinimi siliyor sadece yoksa. Genel olarak sosyal medyadaki yorumlarımi siliyor.
Eger herkes icin aynı seyi yapiyorsa sana ozel tavir degil. Ama eger bir tek senin etiketlerini kaldiriyor etiketindeki kendi ailesinin arkadaslarinin yorumlarini siliyorsa demekki beraber oldugunuzun duyulmasini istemiyor. Belkide evlensin diye baski gormek istemedigi icin...

Bende nişan veya söz yapmadan koymam foto falan.
Dünya hali ne olacağı belli olmaz bu konuda hassasım.
Her sevgilisiyle foto koyanları hoş bulmuyorum.
Herkesin tercihi farklıdır.

Demekki tavri bir tek sana degil.

Senin etiketledigin resimlerin yorumlarinimi siliyor sadece yoksa. Genel olarak sosyal medyadaki yorumlarımi siliyor.
Eger herkes icin aynı seyi yapiyorsa sana ozel tavir degil. Ama eger bir tek senin etiketlerini kaldiriyor etiketindeki kendi ailesinin arkadaslarinin yorumlarini siliyorsa demekki beraber oldugunuzun duyulmasini istemiyor. Belkide evlensin diye baski gormek istemedigi icin...
Bir defa şifresini çok istemiştim o kadar ısrar etti ki ayrılık boyutuna geldi.. Vermek zorunda kaldı 5 dk baktim hemen değiştirdi mesela

o zaman sebebini sor. muhabbetin gidişatına göre face ini kapattır
Ailem vs görmesini istemiyorum akrabalardan bahsetti sanirim. Çünkü ablasıyla tanismistik. Saygısızlık olarak görürüm akrabalarimin olduğu hesapta dddi yaşıda 32

kusura bakma ama ben işkillendim yazdıklarından. adam niye kendini böyle saklamak istesin. takipte ol
Ve bir kere şifresini aldığımda hareketler dökümüne bakmistim sürekli eski kız arkadaşlarını aratmış sürekli ama.. Birde bizim eski işyerindeki bir kızı. Face ye girdiğinde sürekli bakmis

Başka kız arkadaşlarıyla yada eski ilişkilerinde boy boy fotoğraf koyuyordu ama şimdi yapmıyorsa bir sorun var derdim ama kimseyle istemiyormuş. Normal hayatta arkadaşlarına sevgilim diye tanıştırıyor, sizinle el ele geziyorsa sorun yok bence. Bende sosyal medyada sevgilimle yayınlamıyorum hoşuma gitmiyor açıkçası.

Back
X