sosyal medya hesabımı kapattım diye kızan anne

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
yanlış okumadınız facemi kapattım diye kızan bir annem var :D buda dert mi demeyin vallahi dert. kendisiyle birlikte yaşamıyorz. kendisi de face falan kullanmaz ama her konuşmamızda her buluşmamızda bunu öne sürüyor. neden kapattın açsana diye.
sıkıldım anne diyorum kadın her seferinde aç diyor. ee açıyorum bu sefer de kuzene rüşvet verip duvarıma bakıyor. normal bir söz bile paylaşsam kimle çıkıyorsun sen diyor. sevgilim olsa kuzene didik didik arattırıp karşıdakini inceliyor. ne yapacağım ben bu annemle :D

aynı anneden bende de var ama iki yıldır kapalı ailem olmayan bi face hesabım var pek aktif kullanmam demode oldu

benimki de fotoların altına yorum yapıyordu soocute yemek yediniz mi eşin geldi mi çocuk napıyor falan gibi

her yazıma niye paylaştın bunu bu kime kime kızdın falan arkadaşlarımla olan bi fotoma sağındaki arkadaşın evli mi bekar mı yazmıştı rezillik :D

akşam akşam güldürdün :))

zamanla geçiyor benim annem de ilk profil fotoğraflarımı gördüğünde yarısinı sildirtmişti:KK48:
şimdi de farklı ilde yaşıyorum ben evlendim. yavrularımm diye fotoğraflarımızı paylaşıp etiketliyor :)

iyi yine annenmiş senin başkasından bakan. benim kv bakmıştı öyle abisinin hesabından. açmışlar fotolarımı kv bakıyor. ben de bunu düğünümüz öncesi evde foto makinesini denemişler, o fotoğraflar da bize geldi yanlışlıkla ve arka planda gördüm :KK70:

Benım annemde öyle ki ben evliyim.
Bi ara baktım çok meşgul edıyor benı kapattım.
Ertesı gun annem aradı neden kapattın ben ordan sana bakıyodum, gezdiğin yerlere bakıyodum kızım aç aç aç diye başımın etini yerı Canım Annişko için tekrar açtım :D

aynı anneden bende de var ama iki yıldır kapalı ailem olmayan bi face hesabım var pek aktif kullanmam demode oldu

benimki de fotoların altına yorum yapıyordu soocute yemek yediniz mi eşin geldi mi çocuk napıyor falan gibi

her yazıma niye paylaştın bunu bu kime kime kızdın falan arkadaşlarımla olan bi fotoma sağındaki arkadaşın evli mi bekar mı yazmıştı rezillik :KK70:

ahaha bir konuştğm vardı yazın adını biliyordu annem sen tut bütün arkadaşlarımn arasında o çocuğu ara :D ama kim oldğnu bulamamış kuzen ötmüştü soyadı ne ya annen arattırdı bulamadık diye :D

akşam akşam güldürdün :))
ben her aklıma geldiğinde gülüyorum :D

zamanla geçiyor benim annem de ilk profil fotoğraflarımı gördüğünde yarısinı sildirtmişti:KK48:
şimdi de farklı ilde yaşıyorum ben evlendim. yavrularımm diye fotoğraflarımızı paylaşıp etiketliyor :)

iyi yine annenmiş senin başkasından bakan. benim kv bakmıştı öyle abisinin hesabından. açmışlar fotolarımı kv bakıyor. ben de bunu düğünümüz öncesi evde foto makinesini denemişler, o fotoğraflar da bize geldi yanlışlıkla ve arka planda gördüm :KK70:

benmki facede kullanmıyor ki :D sigara rüşveti ile kuzene açtırıyor :D

Yeni nesil anneler :KK20::KK8:

haha öyle :)
Benım annemde öyle ki ben evliyim.
Bi ara baktım çok meşgul edıyor benı kapattım.
Ertesı gun annem aradı neden kapattın ben ordan sana bakıyodum, gezdiğin yerlere bakıyodum kızım aç aç aç diye başımın etini yerı Canım Annişko için tekrar açtım :KK70:

hayr benmknin hesabı da yok :D ama yine de takip eder şiir paylaşsam kime onlar vs diye :D

ben evliyim bişi yazdığımda niye yazdın öylesine diyorum ne boş yere edebiyat yapıp meraklandırıyosun diyo :D benim eşimin tüm akrabaları da ordan takip edip ona gitmişsin bunu giymişsin püff sıkıcı insanlar :)

ben evliyim bişi yazdığımda niye yazdın öylesine diyorum ne boş yere edebiyat yapıp meraklandırıyosun diyo :KK70: benim eşimin tüm akrabaları da ordan takip edip ona gitmişsin bunu giymişsin püff sıkıcı insanlar :)
hahha e be anne evliym neyine merak ediyorsun deseydin :D kocişime yazıyorum falan deseydin :D ben bekarım ya o yüzden kurcalıyor kadın

Bende birine kızmıştım .Annemin de tanıdığı birisi kapatıcam hesabımı demiştim .Annem bana trip atmıştı ... :mad: ve ben hesabımı kapatamadım :KK70:

Back
X