Bence hiç umursamayın sonra takıntı haline getirebilirsinizİnternetten tanışmaya karşıydım ama pandemi,yeni görev yeri vs derken etrafta kimse olmadığını fark ettim.Sonra sosyal medyadan ortak gruplarda olan kişilerin isteklerini kabul edeyim dedim.Belki kısmetimiz buradan çıkar diye düşündüm.
İlkini kabul ettim iki dakika sonra engelledi beni.Diğerleri de aynı şekilde.Bu sefer krize girdim.İş ,takıntı meselesi oldu.
Bu insanlar ne bekliyor acaba.Güzellik çirkinlik görecelidir ama tamam biraz da kiloluyum,bundan olabilir mi?daha önceki konumda da paylaşmıştım.Komplekse girdim.İnsan selam vermeden neden engeller.Sil gitsin hadi beğenmedin.Hatta bazıları reddetmeme rağmen iki üç kere istek atmış insanlar..Kabul edince pat diye engeli basıveriyorlar..
Merhaba; görsellik ve kusursuz olma diye yeni nesil bir hastaligimiz mevcut maalesef... Hepimiz fabrikadan çıkma olmak zorundayız çünkü.İnternetten tanışmaya karşıydım ama pandemi,yeni görev yeri vs derken etrafta kimse olmadığını fark ettim.Sonra sosyal medyadan ortak gruplarda olan kişilerin isteklerini kabul edeyim dedim.Belki kısmetimiz buradan çıkar diye düşündüm.
İlkini kabul ettim iki dakika sonra engelledi beni.Diğerleri de aynı şekilde.Bu sefer krize girdim.İş ,takıntı meselesi oldu.
Bu insanlar ne bekliyor acaba.Güzellik çirkinlik görecelidir ama tamam biraz da kiloluyum,bundan olabilir mi?daha önceki konumda da paylaşmıştım.Komplekse girdim.İnsan selam vermeden neden engeller.Sil gitsin hadi beğenmedin.Hatta bazıları reddetmeme rağmen iki üç kere istek atmış insanlar..Kabul edince pat diye engeli basıveriyorlar..
HayırKabul ettikten sonra follow back yapmış mıydınız?
Bu yüzdendir. Nasıl olur da beni takip etmek istemez demişlerdir, egoları incinmiştir
Ya aslında yapmıyorum geri takip ama bir tanesini yapmıştım. o da engellediBu yüzdendir. Nasıl olur da beni takip etmek istemez demişlerdir, egoları incinmiştir
Ya haklısınız belki,ama ben de görüp beğensinler,yazsınlar sonra takip edeyim diye düşünmüştüm.Hem geri takip yapmayıp hem de insanların engellemesine takılıyorsunuz. Onlar sizin fanınız mı neden tek taraflı takip etsinler? Ayrıca yazsalar tiplerini görmeden neye göre cevap verecektiniz ki?
O sevgili yapmıştır ondan. Geri takip yapmazsanız unfollow ederler bu arada çoğunlukla ama engellemek anormal bir tepkiYa aslında yapmıyorum geri takip ama bir tanesini yapmıştım. o da engelledi
Cevabı burda saklı. İnsanlar tanışmak için değil takipçi kasmak için takip isteği atıyor genelde.
Çoğunlukla böyle olabiliyor insanlar ne istediğini bilmiyorİnternetten tanışmaya karşıydım ama pandemi,yeni görev yeri vs derken etrafta kimse olmadığını fark ettim.Sonra sosyal medyadan ortak gruplarda olan kişilerin isteklerini kabul edeyim dedim.Belki kısmetimiz buradan çıkar diye düşündüm.
Takipçi kasmak istese engellemezdi, takipten çıkardı. Açıkça beğenmemişler.Cevabı burda saklı. İnsanlar tanışmak için değil takipçi kasmak için takip isteği atıyor genelde.
Hiç takılmayın, sıkmayın canınızı :)İnternetten tanışmaya karşıydım ama pandemi,yeni görev yeri vs derken etrafta kimse olmadığını fark ettim.Sonra sosyal medyadan ortak gruplarda olan kişilerin isteklerini kabul edeyim dedim.Belki kısmetimiz buradan çıkar diye düşündüm.
Ben valla sosyal medya kullanırken takipçi kasmazdım ama normal hayatta karşılıklılığa çok önem veririm. Ben birini takip ediyorsam o da kabul edip geri takip etmemişse o anki sinirle engelleyebilirim de. Ben senin hayranın mıyım, ünlü müsün sen ne alaka yani.Takipçi kasmak istese engellemezdi, takipten çıkardı. Açıkça beğenmemişler.
Dilerm gönlümüze göre biri nasip olur..Hiç takılmayın, sıkmayın canınızı :)
Birisi size nasip olacaksa kimse engelleyemez, nasipte yoksa ne kadar uğraşırsanız uğraşın olmaz :)
Böyle akışına bırakın biraz, önce kendinizi sevin. Sonra bakın tıkır tıkır gidecek işler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?