Meslekleri gerçek bile olmayabilir gerçekse de mesleği kullanarak avcılık yapan tipler.statüce yüksek olan doçent doktor hakim vs
İnsanın takip ettikleri karakterinin aynası. O tarz tanımadığı kadınları takip eden erkekler dümdüz abazandır. Hiçbirinin takip istediğini kabul etme derim.Değerli hanımlar bir konuda size danışmak istiyorum, hesabımı sırf bu yüzden açtım. 21 yaşındayım hemşirelik okuyorum, bir kaç ay önce erkek arkadaşımın cinsellik yaşamak istemesi ve reddetmem üzerine geri kafalılık ile suçlanarak terk edildim. Biraz kafam dağılır düşüncesi ile instagram hesabı açtım burada farklı şehirlerden kendimden yaşça ve statüce yüksek olan doçent doktor hakim vs meslekteki tanımadığım kişilerden takip istekleri alıyorum ama hepsinin takipçileri nedense teşhiri seven tarzdaki yüzlerce kadınlardan oluşuyor. Sizce bu ortamdan birine güvenmek veya ilişkiye başlamak doğru mudur yoksa niyet sadece cinsellik midir? Görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum..
İnstada takiplesmek ilişki isteği mi oluyprmuş.Değerli hanımlar bir konuda size danışmak istiyorum, hesabımı sırf bu yüzden açtım. 21 yaşındayım hemşirelik okuyorum, bir kaç ay önce erkek arkadaşımın cinsellik yaşamak istemesi ve reddetmem üzerine geri kafalılık ile suçlanarak terk edildim. Biraz kafam dağılır düşüncesi ile instagram hesabı açtım burada farklı şehirlerden kendimden yaşça ve statüce yüksek olan doçent doktor hakim vs meslekteki tanımadığım kişilerden takip istekleri alıyorum ama hepsinin takipçileri nedense teşhiri seven tarzdaki yüzlerce kadınlardan oluşuyor. Sizce bu ortamdan birine güvenmek veya ilişkiye başlamak doğru mudur yoksa niyet sadece cinsellik midir? Görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum..
Tanımadığı kadınları bir erkek başka neden takip eder ki? Hele de yaşını başını almış bir erkek 21 yaşında bir kızı başka neden takip etsin?İnstada takiplesmek ilişki isteği mi oluyprmuş.
Kabul ettiğimde direkt dmden tanışabilir miyiz mesajı geliyor sürekli resim numara görüntülü konuşma istiyorlar o yüzden öyle düşündümİnstada takiplesmek ilişki isteği mi oluyprmuş.
Yok onu anladım da. Konu sahibini takip etmiş. Zaten yürüyecekse dm den yazar. İstemiyorsa konusahbi reddeder. Doçent yazmış mesela. Doç en az 30 yasıbd olunur. 21 yası daki kızın 30 küsür yasında adamla işi neTanımadığı kadınları bir erkek başka neden takip eder ki? Hele de yaşını başını almış bir erkek 21 yaşında bir kızı başka neden takip etsin?
Kabul ettiğimde direkt dmden tanışabilir miyiz mesajı geliyor sürekli resim numara görüntülü konuşma istiyorlar o yüzden öyle düşündüm
Yani senin gibi biri ile daha önce hiç karşılaşmadım gibi cümleler sizce bu avcıların herkese söylediği şeyler midirHele avcılara bak hele.
21 yasıbdasınız. Lütfen sosyal hayatta yasıtlarınızla takılın
Seninle de karsılasmamış ki. İnstada yürüyor. Sapık tabi ki. İnan çogu evlidir.Yani senin gibi biri ile daha önce hiç karşılaşmadım gibi cümleler sizce bu avcıların herkese söylediği şeyler midir
Ben biraz ugrassam sizi buradan tavlarim gibi hissettimYani senin gibi biri ile daha önce hiç karşılaşmadım gibi cümleler sizce bu avcıların herkese söylediği şeyler midir
Ben biraz ugrassam sizi buradan tavlarim gibi hissettim
Birazcık saf mısınYani senin gibi biri ile daha önce hiç karşılaşmadım gibi cümleler sizce bu avcıların herkese söylediği şeyler midir
Ben biraz ugrassam sizi buradan tavlarim gibi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?