Sosyal medya ilişkisi, lütfen yardım

esmolol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2019
118
-8
48
24
Değerli hanımlar bir konuda size danışmak istiyorum, hesabımı sırf bu yüzden açtım. 21 yaşındayım hemşirelik okuyorum, bir kaç ay önce erkek arkadaşımın cinsellik yaşamak istemesi ve reddetmem üzerine geri kafalılık ile suçlanarak terk edildim. Biraz kafam dağılır düşüncesi ile instagram hesabı açtım burada farklı şehirlerden kendimden yaşça ve statüce yüksek olan doçent doktor hakim vs meslekteki tanımadığım kişilerden takip istekleri alıyorum ama hepsinin takipçileri nedense teşhiri seven tarzdaki yüzlerce kadınlardan oluşuyor. Sizce bu ortamdan birine güvenmek veya ilişkiye başlamak doğru mudur yoksa niyet sadece cinsellik midir? Görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum..

İnsanın takip ettikleri karakterinin aynası. O tarz tanımadığı kadınları takip eden erkekler dümdüz abazandır. Hiçbirinin takip istediğini kabul etme derim.

Nitekim yakın bir arkadaşım bir hakimle bu şekilde konuşmaya başlamıştı. Adam önüne gelene bodoslama o kadar çok takip istediği atıyormuş ki bir gün bir baktı üniden bir arkadaşımızla takipleşmeye başlamış. Sonra öğrendik ki o kıza da yürüyormuş. Bir de özellikle statülerini kullanıyorlar kadınlara yürürken. Kart zamparalar

İnstada takiplesmek ilişki isteği mi oluyprmuş.

Tanımadığı kadınları bir erkek başka neden takip eder ki? Hele de yaşını başını almış bir erkek 21 yaşında bir kızı başka neden takip etsin?
Yok onu anladım da. Konu sahibini takip etmiş. Zaten yürüyecekse dm den yazar. İstemiyorsa konusahbi reddeder. Doçent yazmış mesela. Doç en az 30 yasıbd olunur. 21 yası daki kızın 30 küsür yasında adamla işi ne

Boşanma aşamasında olduğum eşim de kariyerli ve ileri derecede aylık kazancı olan bir meslekte. 40 yaşında olmasına rağmen de max 32 gösterir.
Sosyal medyadan Aynı anda onlarca genç yaşlı, kadınla yazışıp beni aldattığını öğrenince bastım tekmeyi.
Hee hesabında da lüks araçlar, gittiği mekanları özellikle gösteriyordu ki daha çok kız düşsün oltaya…
Yani bu işin okumuşu, zengini fakiri yok..
Erkeklerin çoğu sosyal medyayı av için kullanıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…