Sosyal medya ilişkisi, lütfen yardım

Peki benim konuyu 13 temmuz 2013 olarak okumam ve hayretler içinde Allah Allah konu 10 yıl sonra niye hortlamış diye düşünmem
Yorumlara bakıyorum, canım, cicim, kuzumda yok. Nasıl 2013 konusu olabilir diye düşünüyorum
Benim uykum gelmiş

İstesem bile sosyal medyada tanıştığım birinden hoşlanamıyorum. Çünkü bunların bir scripti var aynı şeyleri yazıp duruyorlar.
Ya sanal seks ya da gerçeği.
1. aşama, seni kahve içmeye çağıracak. Bakacak dişine göre misin, dişine goreysen methiyeler duzecek sevgili olmak isteyecek ama internette bulunan kızdan hayır gelmez diye düşünüp kullanacak seni. Dişine göre değilsen numaranı silecek ya da kanka muhabbeti yapacak. Ertesi gün diğer konuştuğu kadınla buluşacak.

Aynı ortamda ortak kişiler tanıdığınız kişilere yönelin.

Bırakır bırakır.bu sitede çok var sevgili bulamayan arkadaş.onların da işi gücübyerinde tipi düzgün.

Bunların uzman olmadığını şarlatan olduğunu biliyorsundur umarım
Kız öyle deme zaten esra ezmeci ve adil yldırımın veya herhangi bir iliski danismaninin dediklerini aynen uygularsan sıkıntı zaten. Onlarda aynen uygula diye anlatmiyor her iliski ozeldir kendine uygulamalısın.Öyle ritüel falan salakca tabi. Ama mesela iletisimsiz kalmak, erkeğin egosunu oksamamak, anlayisli ve saygılı olmak bunlar dogru.

Yengsnc onu kastetmiyor o. Mesela takip ettigi belirli bir profil var. Mesela sadece bikinili kadınları vucudunu acikca gösterenleri takip ediyor. Ve bu sekilde onlarca kadını takip ediyor. Veya kadin acisindan düsününce hep güvenlik gorevlilerini takip etmesi.

Hakimlerin pek sosyal medyada takıldığını görmedim takılsalar bile çok dikkatli paylaşımlar yapıyorlar böyle sosyal medya üzerinden önüne geleni ekleyip yürümelerine şaşırdım sahte hakim olmasın onlarsosyal medyadan tanışılır ama yüzyüze gelmeden ona ilişki denemez zaten yüzyüze gelirsin zamanla tanıdıkça niyetini anlarsın diye düşünüyorum.ben son 2 sevgilimle online tanıştım işte sonuncu sevgilimle 5 yıl oldu hala devam ediyoruz.yine aynı yerden iki arkadaş evlendi 2 arkadaş nişanlanıp ayrıldı.yani online tanışmak normal artık tabi her önünüze gelenle tanışmayın ve yüzyüze gelmeden ciddiye almayın.hani online çok elektirik tutar sonra yüzyüze gelirsin beklediğin gibi çıkmaz ben görüntülü konuşmayı öneririm buluşmadan önce en azından fikriniz olur hal ve tavırları hakkında.

Bana bekar bir erkegin cok anormal isler degilse kimi takip ettigi onemli gelmiyor acikcasi. Ama adam duzgun biriyse!!!!
Cok da erkek gordum her turlu gezer tozar ama duzgun icine sinen biri olunca ona gore davranir instagramindakeri temizler vs. Bence burdaki olay adamin nerde oldugu hayati is ortami nasil vs

İnstagramda 5000 takipcili sadece abuk subuk tipleri takip eden baska sehirde hic tanimadigin birini kastetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…