- 13 Ağustos 2022
- 8.795
- 4.458
- 103
- 31
Sence bir erkek nette tanıştığı kadınla ciddi düşünür mü ? hiç mi çevren yok.Değerli hanımlar bir konuda size danışmak istiyorum, hesabımı sırf bu yüzden açtım. 21 yaşındayım hemşirelik okuyorum, bir kaç ay önce erkek arkadaşımın cinsellik yaşamak istemesi ve reddetmem üzerine geri kafalılık ile suçlanarak terk edildim. Biraz kafam dağılır düşüncesi ile instagram hesabı açtım burada farklı şehirlerden kendimden yaşça ve statüce yüksek olan doçent doktor hakim vs meslekteki tanımadığım kişilerden takip istekleri alıyorum ama hepsinin takipçileri nedense teşhiri seven tarzdaki yüzlerce kadınlardan oluşuyor. Sizce bu ortamdan birine güvenmek veya ilişkiye başlamak doğru mudur yoksa niyet sadece cinsellik midir? Görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum..
Senden önce kimseye yazmadım, o kadar yazan var ama ben kimseye pas vermiyorum…Yani senin gibi biri ile daha önce hiç karşılaşmadım gibi cümleler sizce bu avcıların herkese söylediği şeyler midir
Adil Yildirim Esra Ezmeci vs. İlişki uzmanlarını dinle.Sence bir erkek nette tanıştığı kadınla ciddi düşünür mü ? hiç mi çevren yok.
Neden kendinizden yaşça büyük doktor doçent ? Cinsellik yaşamak istemediğiniz için ayrılıyor ama sugar Dady peşinde koşuyorsunuz. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusuDeğerli hanımlar bir konuda size danışmak istiyorum, hesabımı sırf bu yüzden açtım. 21 yaşındayım hemşirelik okuyorum, bir kaç ay önce erkek arkadaşımın cinsellik yaşamak istemesi ve reddetmem üzerine geri kafalılık ile suçlanarak terk edildim. Biraz kafam dağılır düşüncesi ile instagram hesabı açtım burada farklı şehirlerden kendimden yaşça ve statüce yüksek olan doçent doktor hakim vs meslekteki tanımadığım kişilerden takip istekleri alıyorum ama hepsinin takipçileri nedense teşhiri seven tarzdaki yüzlerce kadınlardan oluşuyor. Sizce bu ortamdan birine güvenmek veya ilişkiye başlamak doğru mudur yoksa niyet sadece cinsellik midir? Görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum..
İlişki uzman tavsiyen beni benden aldı.Adil Yildirim Esra Ezmeci vs. İlişki uzmanlarını dinle.
Yikansin bende denemedim onu.İlişki uzman tavsiyen beni benden aldı.Tuzlu suyla da yıkansın mi
Bunların uzman olmadığını şarlatan olduğunu biliyorsundur umarımYikansin bende denemedim onu.
Sen nereden biliyorsun.Bunların uzman olmadığını şarlatan olduğunu biliyorsundur umarım
Takip isteği alıyor olabilirsin, ama ilişki için güvenme derimDeğerli hanımlar bir konuda size danışmak istiyorum, hesabımı sırf bu yüzden açtım. 21 yaşındayım hemşirelik okuyorum, bir kaç ay önce erkek arkadaşımın cinsellik yaşamak istemesi ve reddetmem üzerine geri kafalılık ile suçlanarak terk edildim. Biraz kafam dağılır düşüncesi ile instagram hesabı açtım burada farklı şehirlerden kendimden yaşça ve statüce yüksek olan doçent doktor hakim vs meslekteki tanımadığım kişilerden takip istekleri alıyorum ama hepsinin takipçileri nedense teşhiri seven tarzdaki yüzlerce kadınlardan oluşuyor. Sizce bu ortamdan birine güvenmek veya ilişkiye başlamak doğru mudur yoksa niyet sadece cinsellik midir? Görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum..
NOO.Değerli hanımlar bir konuda size danışmak istiyorum, hesabımı sırf bu yüzden açtım. 21 yaşındayım hemşirelik okuyorum, bir kaç ay önce erkek arkadaşımın cinsellik yaşamak istemesi ve reddetmem üzerine geri kafalılık ile suçlanarak terk edildim. Biraz kafam dağılır düşüncesi ile instagram hesabı açtım burada farklı şehirlerden kendimden yaşça ve statüce yüksek olan doçent doktor hakim vs meslekteki tanımadığım kişilerden takip istekleri alıyorum ama hepsinin takipçileri nedense teşhiri seven tarzdaki yüzlerce kadınlardan oluşuyor. Sizce bu ortamdan birine güvenmek veya ilişkiye başlamak doğru mudur yoksa niyet sadece cinsellik midir? Görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum..
Adil yıldırımın papatyaları çok üzülür bunaBunların uzman olmadığını şarlatan olduğunu biliyorsundur umarım
Az araştır. Esra Ezmeci'den medet umacak kadar çaresiz misin?Sen nereden biliyorsun.
Şapkasına hayranımAdil yıldırımın papatyaları çok üzülür buna
Yağ önermedim yada tuzlu su kendimde kullanmadım ama kadın ilişkiler konusunda gayet mantıklı konusuyorAz araştır. Esra Ezmeci'den medet umacak kadar çaresiz misin?
Ay Nuran neyi mantıklı. Saçma sapan yorumları var.Yağ önermedim yada tuzlu su kendimde kullanmadım ama kadın ilişkiler konusunda gayet mantıklı konusuyor
Ne mantıksız sana göre.Birseyini söyle.Ay Nuran neyi mantıklı. Saçma sapan yorumları var.
Hayır. Statü olarak saygın insanlarin aleni bir şekilde öyle şeyler takip ettiklerini düşünmüyorum. Fake den yaparlar da alenen biosuna dct Dr hakim yazıp onlyfaysci tayfayi begenecegini dusunmuyorum.Değerli hanımlar bir konuda size danışmak istiyorum, hesabımı sırf bu yüzden açtım. 21 yaşındayım hemşirelik okuyorum, bir kaç ay önce erkek arkadaşımın cinsellik yaşamak istemesi ve reddetmem üzerine geri kafalılık ile suçlanarak terk edildim. Biraz kafam dağılır düşüncesi ile instagram hesabı açtım burada farklı şehirlerden kendimden yaşça ve statüce yüksek olan doçent doktor hakim vs meslekteki tanımadığım kişilerden takip istekleri alıyorum ama hepsinin takipçileri nedense teşhiri seven tarzdaki yüzlerce kadınlardan oluşuyor. Sizce bu ortamdan birine güvenmek veya ilişkiye başlamak doğru mudur yoksa niyet sadece cinsellik midir? Görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?