Sosyal Medya Platoniği

Gerçek hayatta hiç tanışmıyorsanız fazla melankolik. Bence bundan bir an önce kurtul. Tatile git, paylaşım yapmayı bırak, belki gerçek hayatınla ilgili yapabilirsin. Kafandan sil.

Paylaştığı bir hikayeye yorum yap.
Atıyorum hikayeye bi şarkı koyduysa "bu şarkıyı benden çok seven birine denk geleceğimi hiç düşünmemiştim:) bi inceledim de beğenilerimiz neredeyse aynı:)" gibi birşeyler uydurabilirsin.
Böyle duyguların bulunması bu zamanda zorlaştı iyice. Şansını dene derim.

Gerçek hayatta hiç tanışmıyorsanız fazla melankolik. Bence bundan bir an önce kurtul. Tatile git, paylaşım yapmayı bırak, belki gerçek hayatınla ilgili yapabilirsin. Kafandan sil.

Tatildeyim zaten, ama dediğim gibi hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Yüzmek, gezmek, yemek vs. Kitap okuyorum sadece. Kafamdan atmaya çalışıyorum ama birden bir ezgi, bir cümle aklıma getiriyor.

Hikaye hiç paylaşmıyor, paylaştıklarımı izliyor ama. Bir kere bir paylaşımının altına yorum yapmıştım "Teşekkür ederim :)" dedi o kadar ben de devam ettiremedim.

Tatildeyim zaten, ama dediğim gibi hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Yüzmek, gezmek, yemek vs. Kitap okuyorum sadece. Kafamdan atmaya çalışıyorum ama birden bir ezgi, bir cümle aklıma getiriyor.

Kendini zorla. Yahu adamı tanımıyorsun bile tüm hayatını ipotek altına almış. O da senden çok hoşlanıyorduysa bir fotonu beğenir bir yorum yapar. Niye yapmıyor? Ya egolu ya da hoşlanmıyor.

Hikaye hiç paylaşmıyor, paylaştıklarımı izliyor ama. Bir kere bir paylaşımının altına yorum yapmıştım "Teşekkür ederim :)" dedi o kadar ben de devam ettiremedim.
Genelde paylaşım altı yorumlar resmi olur, konuşma devam etmez doğal olarak. Özelden yazsan daha farklı olabilir. Kaybedeceğin birşey yok:)

25 yaşında bi kadının sosyal medyada aşık olması bana pek sağlıklı gelmiyor.Aşkın böyle bi sey oldugunu sanmıyorum adamın huyunu suyunu bilmiyosunuz sadece üç beş ortak özellikle aşk mı olur?Sağlıksız bi durumdasınız bence bu psikolojiden kurtulun

Aşk, değil hoşlanmak daha doğru kelime. Teşekkür ediyorum cevabınız için.

benzerini bende yaşıyorum canım ancak benim durumum biz yüz yüze gördük birbirmizi akrabayız vs bir süre sonra sırf onun için paylaşım yapmaya başlıyorsun. paylaşımlarını beğendimi diye her an bakmaya başlıyorsun faln. yol yakınken kendni kurtar derim. en mantıklısı sosyal medyanı kapat . sil diyeceğim yapamazsın

İşim gereği sosyal medyadan uzak duramam ama takipten çıkmayı ya da kapatıp sıfırdan bir hesap açmayı düşünüyorum.

Dediğim gibi arkadaşlar mantıklı bir insanım sağlıksız olsam her fotoğrafının altına yorum yapardım -ki bunu yapan çok kişi var- kendimi arabesk şarkılara falan boğardım. Ayrıca paylaştığım fotoğraflar da boy boy kendi fotolarım değil. Kendi çektiğim manzara, hayvan, çiçek, çocuk fotoları.

takipten çıkmak en mantıklısı sıfırdan açmak yerine canım yapabilirsen bunu yap

Sosyal medyada her turlu insan var, internette tanisip uzun seneler sevgili olan lar da var fotografta bıçkın delikanli gorduklerim tanidigimda tam bir fiyasko cikanlar da var. Tanimadan bisey ogrenemezsiniz. Bir tanismakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…