- 27 Temmuz 2012
- 355
- 101
- 323
- Konu Sahibi incitanesi_
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçek hayatta hiç tanışmıyorsanız fazla melankolik. Bence bundan bir an önce kurtul. Tatile git, paylaşım yapmayı bırak, belki gerçek hayatınla ilgili yapabilirsin. Kafandan sil.
Paylaştığı bir hikayeye yorum yap.
Atıyorum hikayeye bi şarkı koyduysa "bu şarkıyı benden çok seven birine denk geleceğimi hiç düşünmemiştim:) bi inceledim de beğenilerimiz neredeyse aynı:)" gibi birşeyler uydurabilirsin.
Böyle duyguların bulunması bu zamanda zorlaştı iyice. Şansını dene derim.
Tatildeyim zaten, ama dediğim gibi hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Yüzmek, gezmek, yemek vs. Kitap okuyorum sadece. Kafamdan atmaya çalışıyorum ama birden bir ezgi, bir cümle aklıma getiriyor.![]()
Genelde paylaşım altı yorumlar resmi olur, konuşma devam etmez doğal olarak. Özelden yazsan daha farklı olabilir. Kaybedeceğin birşey yok:)Hikaye hiç paylaşmıyor, paylaştıklarımı izliyor ama. Bir kere bir paylaşımının altına yorum yapmıştım "Teşekkür ederim :)" dedi o kadar ben de devam ettiremedim.
25 yaşında bi kadının sosyal medyada aşık olması bana pek sağlıklı gelmiyor.Aşkın böyle bi sey oldugunu sanmıyorum adamın huyunu suyunu bilmiyosunuz sadece üç beş ortak özellikle aşk mı olur?Sağlıksız bi durumdasınız bence bu psikolojiden kurtulun
benzerini bende yaşıyorum canım ancak benim durumum biz yüz yüze gördük birbirmizi akrabayız vs bir süre sonra sırf onun için paylaşım yapmaya başlıyorsun. paylaşımlarını beğendimi diye her an bakmaya başlıyorsun faln. yol yakınken kendni kurtar derim. en mantıklısı sosyal medyanı kapat . sil diyeceğim yapamazsınİyi akşamlar KK sakinleri,
25 yaşındayım, özel sektör çalışanıyım, şu ana kadar hiç kimseyi büyük sevgilerle sevmedim, aşık olmadım, okul birincilikleri için uğraşırken vaktim de olmadı açıkçası ki gereksiz bir şey gibi de görürdüm.
Uzun zamandır instagramda takip ettiğim biri vardı, okuduğumuz yazarlar bir olduğu için de paylaşımları hoşuma gidiyordu ama "sevgi, aşk" gibi durumlar hiç aklıma gelmezdi. Şu 10 günlük tatil nedeniyle boş kaldığımdan mıdır yoksa içimde, ruhumda bir şeyler değiştiğinden midir bilmiyorum ama onun profilinden çıkmıyorum. Ve gerçekten yazdıkları, paylaştığı şarkılar vs. o kadar bana benziyor ki... Aynı kitabı okuyup aynı cümlelerin altını çizmişiz, aynı şarkının aynı sözlerini beğenmişiz o instagramda paylaşmış ben facebook'ta birbirimizin paylaşımlarını görmemişiz.
Sırf o yazdıklarımı ya da fotoğraflarımı beğensin diye akşama kadar bir şeyler paylaşıyorum ki bu da pek görülmüş bir şey değildir haftada bir falan paylaşım yapardım ben. Ama o sadece izliyor, bir beğeni falan atmıştır şu ana kadar yorum yok.
Ben her zaman mantık insanıydım, şimdi kafam karmakarışık tatilde şunları yapacağım diye planladığım hiçbir şeyi yapmak içimden gelmiyor yapsam da hiç güzel gelmiyor. Gönderi bildirimlerini açtım yeni bir şeyler paylaşacak mı diye bekliyorum. Hayaller kurup aptal aptal sırıtıyorum. Bundan kurtulabilir miyim? Ne yapabilirim? Sorular, sorular...
benzerini bende yaşıyorum canım ancak benim durumum biz yüz yüze gördük birbirmizi akrabayız vs bir süre sonra sırf onun için paylaşım yapmaya başlıyorsun. paylaşımlarını beğendimi diye her an bakmaya başlıyorsun faln. yol yakınken kendni kurtar derim. en mantıklısı sosyal medyanı kapat . sil diyeceğim yapamazsın
İşim gereği sosyal medyadan uzak duramam ama takipten çıkmayı ya da kapatıp sıfırdan bir hesap açmayı düşünüyorum.
Dediğim gibi arkadaşlar mantıklı bir insanım sağlıksız olsam her fotoğrafının altına yorum yapardım -ki bunu yapan çok kişi var- kendimi arabesk şarkılara falan boğardım.