- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.077
- 498
- Konu Sahibi nomunomuchua
nasıl yanı face ınstagram gibi sosyal medya hesaplarında resım atmasından mı bahsedıyorsun .. herkes atıyor herkes paylasım yapıyor .. o ksıdeki durum nasıl nedir ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yanı face ınstagram gibi sosyal medya hesaplarında resım atmasından mı bahsedıyorsun .. herkes atıyor herkes paylasım yapıyor .. o ksıdeki durum nasıl nedir ?
Mücadelenin sonunda zaferi görmek için döverek yaptıramadığını birde severek yaptırmayı dene sayın hocam... öğrencilerimiz bile birşeyini beğenirsek nasıl mutlu olup gaza geliyor...
Evet... hatalarını askıya al mesela en azından düşündükçe kendi kendini kinlendirmezsin...çok şans tanıdın biliyorum ama seviyorsun da...:) :)
Doğru..
Sanırım bu öğrencime karşı biriken negatif duygularimdan kurtulmaliyim önce :)
Teşekkür ederim.
Canım atamalar yeni açılıyor değil mi?
Dışarıdan bir göz olarak yorum yapıyorum; lütfen gideceğin yerde her şeye sünger çekerek başlamaya çalış ve uzun vadeli planlarını bir süre ertele.
Eşinin yaptığı kötü bir şey muhakkak ama madem ki affetmeyi seçtin bence yeterince acı çektirdin. Artık senin "tamam çok sinirlendim, çok bozuldum, yaptığını asla onaylamıyorum. Bir daha olursa gözünü oyarım ama artık el ele verip bu sorunu beraber atlatmak zamanı" mesajını vermen gerekir.
Bazen bir musibet bin nasihatten iyi oluyor.
Bak nomu benim esim ilk genclik yillarinda buradaki cogu kisinin kabul edemeyecegi (eski uyeligimle konu acip anlattığımda cok buyuk tepkiler vererek ayril kac kurtul dedikleri) bir durumun icinde bulundu. Hatasini biliyordu, ceza olarak denetimli serbestlik cezası vardi 1 sene boyunca.
Ben de surecin en basinda en cok tepki veren, sozlerimle igneleyen, saygimi kaybeden kisi oldum. Elestirdim yüzüne vurdum ve yerin dibine soktum. Sonra onunla beraber yonlendirildigi uzmana ben de gittim. O uzman benimle tek basima görüştü bir defasında
Ve esimin hatasını anladigini, beni cok sevdigini ve bana duydugu bu sevginin her şeyden once geldiğini, hatasından bu sayede döndüğünü anlatti. Ben de o günden sonra sadece esime destek oldum. Bir daha hic yüzüne vurmadim.
Biz kendi meselemizi böyle aştık. Eğer benden kabul ve takdir gormeseydi belki de o süreci atlatamayacakti.
esinle ayni evde mi yasiyosunuz
nedense bana hep konularini okudukca sen is icin baska sehirde esinde oyle gibi geliyor.yada iki evin icinde yabanci gibi mi yasiyonuz.anlatabildimmi bilmiyorum ama![]()