Sosyal medya saygınlığı..

nasıl yanı face ınstagram gibi sosyal medya hesaplarında resım atmasından mı bahsedıyorsun .. herkes atıyor herkes paylasım yapıyor .. o ksıdeki durum nasıl nedir ?

nasıl yanı face ınstagram gibi sosyal medya hesaplarında resım atmasından mı bahsedıyorsun .. herkes atıyor herkes paylasım yapıyor .. o ksıdeki durum nasıl nedir ?

Evet facete resim paylaşıyor fikir paylaşıyor. Özlü sözler vs. Ama hani iki dk arayla şimdi ne paylassam çabası olduğunu bile farkediyorum bazen. Beğeni sayısını bile kontrol ediyor. Sen begenmezsin ama bak begeniyorlar diye gösteriyor.

Mücadelenin sonunda zaferi görmek için döverek yaptıramadığını birde severek yaptırmayı dene sayın hocam... öğrencilerimiz bile birşeyini beğenirsek nasıl mutlu olup gaza geliyor...

:) :)
Doğru..
Sanırım bu öğrencime karşı biriken negatif duygularimdan kurtulmaliyim önce :)

Teşekkür ederim.

Canım atamalar yeni açılıyor değil mi?
Dışarıdan bir göz olarak yorum yapıyorum; lütfen gideceğin yerde her şeye sünger çekerek başlamaya çalış ve uzun vadeli planlarını bir süre ertele.
Eşinin yaptığı kötü bir şey muhakkak ama madem ki affetmeyi seçtin bence yeterince acı çektirdin. Artık senin "tamam çok sinirlendim, çok bozuldum, yaptığını asla onaylamıyorum. Bir daha olursa gözünü oyarım ama artık el ele verip bu sorunu beraber atlatmak zamanı" mesajını vermen gerekir.
Bazen bir musibet bin nasihatten iyi oluyor.

Bak nomu benim esim ilk genclik yillarinda buradaki cogu kisinin kabul edemeyecegi (eski uyeligimle konu acip anlattığımda cok buyuk tepkiler vererek ayril kac kurtul dedikleri) bir durumun icinde bulundu. Hatasini biliyordu, ceza olarak denetimli serbestlik cezası vardi 1 sene boyunca.
Ben de surecin en basinda en cok tepki veren, sozlerimle igneleyen, saygimi kaybeden kisi oldum. Elestirdim yüzüne vurdum ve yerin dibine soktum. Sonra onunla beraber yonlendirildigi uzmana ben de gittim. O uzman benimle tek basima görüştü bir defasında
Ve esimin hatasını anladigini, beni cok sevdigini ve bana duydugu bu sevginin her şeyden once geldiğini, hatasından bu sayede döndüğünü anlatti. Ben de o günden sonra sadece esime destek oldum. Bir daha hic yüzüne vurmadim.
Biz kendi meselemizi böyle aştık. Eğer benden kabul ve takdir gormeseydi belki de o süreci atlatamayacakti.

Canım atamalar yeni açılıyor değil mi?
Dışarıdan bir göz olarak yorum yapıyorum; lütfen gideceğin yerde her şeye sünger çekerek başlamaya çalış ve uzun vadeli planlarını bir süre ertele.
Eşinin yaptığı kötü bir şey muhakkak ama madem ki affetmeyi seçtin bence yeterince acı çektirdin. Artık senin "tamam çok sinirlendim, çok bozuldum, yaptığını asla onaylamıyorum. Bir daha olursa gözünü oyarım ama artık el ele verip bu sorunu beraber atlatmak zamanı" mesajını vermen gerekir.
Bazen bir musibet bin nasihatten iyi oluyor.

Bak nomu benim esim ilk genclik yillarinda buradaki cogu kisinin kabul edemeyecegi (eski uyeligimle konu acip anlattığımda cok buyuk tepkiler vererek ayril kac kurtul dedikleri) bir durumun icinde bulundu. Hatasini biliyordu, ceza olarak denetimli serbestlik cezası vardi 1 sene boyunca.
Ben de surecin en basinda en cok tepki veren, sozlerimle igneleyen, saygimi kaybeden kisi oldum. Elestirdim yüzüne vurdum ve yerin dibine soktum. Sonra onunla beraber yonlendirildigi uzmana ben de gittim. O uzman benimle tek basima görüştü bir defasında
Ve esimin hatasını anladigini, beni cok sevdigini ve bana duydugu bu sevginin her şeyden once geldiğini, hatasından bu sayede döndüğünü anlatti. Ben de o günden sonra sadece esime destek oldum. Bir daha hic yüzüne vurmadim.
Biz kendi meselemizi böyle aştık. Eğer benden kabul ve takdir gormeseydi belki de o süreci atlatamayacakti.

Haklısınız kızlar.
Bir arkadaşım diyor ki sen çok iyi bir insansın. Kocasına aşkından öldüğünü iddia eden kadınlar bile senin yaptığın fedakarlığı yapmaz bu gerçek. Ama öyle bir dilin, o kadar kırıcı tavırların oluyor ki adama iyiliğin anlamı kalmıyor. Yaptığına değmesi için ona gerçekten sevgi göstermelisin.

Dinlerken çok hakveriyorum. Tamam dikkat etcem diyorum. Uygulamakta zorlanıyorum. Ya da çabalıyorum kendimce. Insanlik hali olur ya eşime sesleniyorum mesela yanıma hemen gelmiyor. Pc de oyalaniyor diyelim hemen o iyi tavrı bırakıyorum.

Sanırım sorunum artık küçük şeylere bile tahammülümun kalmaması. Her şeyin batması.

Hepiniz çok içten yorumlar yazdınız.
Çok faydalı oldunuz gerçekten.

Elimden geleni inatla yapacağım.
Çok teşekkür ederim.

esinle ayni evde mi yasiyosunuz
nedense bana hep konularini okudukca sen is icin baska sehirde esinde oyle gibi geliyor.yada iki evin icinde yabanci gibi mi yasiyonuz.anlatabildimmi bilmiyorum ama o_O

esinle ayni evde mi yasiyosunuz
nedense bana hep konularini okudukca sen is icin baska sehirde esinde oyle gibi geliyor.yada iki evin icinde yabanci gibi mi yasiyonuz.anlatabildimmi bilmiyorum ama o_O

4 yıllık evliliğin ilk yılı ayrı şehirlerde, 3 yılı aynı evde ama o gece çalıştığı için yarım yamalak birlikte geçti evet. Yazları ise benim tatilim olup onun izni olmadigindan 1 buçuk ay kadar ayrı geçiyor..

adam sizden takdir görmek için en son tekrar iddaa oynamıştı
bu sefer de bir şeyler başardığınigöstermek için sosyal medyadan dolandirilmasin
bence artık psikolojik destek almalı
ayrıca size hak veriyorum
ama siz de artık bir ķarar vermelisiniz ya bırakın ya eskisi gibi olun
adamı ne gulduruyorsunuz ne olduruyursunuz
madem affettiniz ona göre davranmalisiniz
siz şu an onun yanında olmanızı ona bir lütuf gibi görüyorsunuz ama o iş öyle olmuyor işte demek ki siz de devam etmek istediniz ki hala evlısiniz
o kadar borç çektiniz bosanmadiniz böyle davranarak adamı iyice uzaklastirirsiniz

Back
X