Bilmemki surekli ayni seyi yapiosa engellettiririm :) dermisim :) ama bi kerelik biseyse sorun yokIyi akşamlar arkadaşlar. Eşinizin bayan arkadaşı, sosyal medyada sadece eşinizin tek olduğu fotoğrafları beğense,ne düşünürsünüz? Etkin bir iletişim durumu yok,sadece sosyal medyada ekli bir arkadaş bu arada.
Esinizin bayan arkadasi ne demek ya? Kim bu kadin?Iyi akşamlar arkadaşlar. Eşinizin bayan arkadaşı, sosyal medyada sadece eşinizin tek olduğu fotoğrafları beğense,ne düşünürsünüz? Etkin bir iletişim durumu yok,sadece sosyal medyada ekli bir arkadaş bu arada.
Bir kerelik değil işte,normalde hiç dikkat etmem ama artık fark edilmeyecek gibi değil yaniBilmemki surekli ayni seyi yapiosa engellettiririm :) dermisim :) ama bi kerelik biseyse sorun yok
Eşimin üniversiteden arkadaşıEsinizin bayan arkadasi ne demek ya? Kim bu kadin?
Öyle mi dersin?Hım şüpheli hemen algılarını açıp takibe alıyorsun :)
Sadece kendi oldugu fotograflarini begeniyor ikinizin fotograflarini begenmiyorsa esinize bunu farkedip farketmedigini sorun. Bunu kasitli yaptigi icin rahatsiz oldugunuzu ve tepki vermesi gerektigini soyleyin baktiniz esiniz ne demek istediginizi anlamadi sil dersiniz.Eşimin üniversiteden arkadaşı
Allah yardımcınız olsun,amaç ne yani anlamıyorum ki,mesaj mi vermiş oluyorlar nedir yaniTam tersini benim hödük yaptığı için haftalardır eve almıyorum
malesef öyle,eşim ne olduğunu anlamadı ama ben far edince ne diyeceginide bilemedi,ne yapayım diyor yavMümkünse sosyal medya kullanmasın erkekler sosyal medya kullanamıyor zaten
Sevimsiz bi hareket art niyet aramak istemiyorum ama gizliden engeli çakın derimmalesef öyle,eşim ne olduğunu anlamadı ama ben far edince ne diyeceginide bilemedi,ne yapayım diyor yav
Aynen sadece eşimin tek olduğu,daha doğrusu benim ve çocuğumun olmadığı tüm fotoğrafları beğeniyor sadece,eşime artık bu akşam söyledim,ben ne yapayım ,neden böyle yaptığını ne bileyim diyor,birde telefonla falan görüşme durumuda yok,sadece sosyal medyada ekli.Sadece kendi oldugu fotograflarini begeniyor ikinizin fotograflarini begenmiyorsa esinize bunu farkedip farketmedigini sorun. Bunu kasitli yaptigi icin rahatsiz oldugunuzu ve tepki vermesi gerektigini soyleyin baktiniz esiniz ne demek istediginizi anlamadi sil dersiniz.
Ama bana saygısızlık bu,ya da mesaj mi vermiş oluyor böyle yaparaksızı tanimadigi için tercihini tanıdığından yana kullanmis
Gereksiz biri yani eee o zaman ne demek ne yapayimAynen sadece eşimin tek olduğu,daha doğrusu benim ve çocuğumun olmadığı tüm fotoğrafları beğeniyor sadece,eşime artık bu akşam söyledim,ben ne yapayım ,neden böyle yaptığını ne bileyim diyor,birde telefonla falan görüşme durumuda yok,sadece sosyal medyada ekli.
Canım seninkini bilmem ama benimki böyle bi daha gencim havalarındaydı. Aldım havasını.Allah yardımcınız olsun,amaç ne yani anlamıyorum ki,mesaj mi vermiş oluyorlar nedir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?