Sosyal medya ve arkadas

Boskume

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
534
351
33
Iyi akşamlar arkadaşlar. Eşinizin bayan arkadaşı, sosyal medyada sadece eşinizin tek olduğu fotoğrafları beğense,ne düşünürsünüz? Etkin bir iletişim durumu yok,sadece sosyal medyada ekli bir arkadaş bu arada.

Bilmemki surekli ayni seyi yapiosa engellettiririm :) dermisim :) ama bi kerelik biseyse sorun yok

Esinizin bayan arkadasi ne demek ya? Kim bu kadin?

Eşimin üniversiteden arkadaşı
Sadece kendi oldugu fotograflarini begeniyor ikinizin fotograflarini begenmiyorsa esinize bunu farkedip farketmedigini sorun. Bunu kasitli yaptigi icin rahatsiz oldugunuzu ve tepki vermesi gerektigini soyleyin baktiniz esiniz ne demek istediginizi anlamadi sil dersiniz.

Aynen sadece eşimin tek olduğu,daha doğrusu benim ve çocuğumun olmadığı tüm fotoğrafları beğeniyor sadece,eşime artık bu akşam söyledim,ben ne yapayım ,neden böyle yaptığını ne bileyim diyor,birde telefonla falan görüşme durumuda yok,sadece sosyal medyada ekli.

Gereksiz biri yani eee o zaman ne demek ne yapayimbenim esimi cocugumu tanimayan insan hesabimda ne ariyor deyip silicek bu kadar basit. Anlamamis demekki, siz soyleyin. Herkes haddini bilsin

Bence hic takma
Esinin su am bir iletisimi yoksa sorun yok.

Gerci esinin ve senin su an gorusmediginiz iletisimin tamamen kopuk oldugu biriyse esine soyle silsin ..

Ne kaybeder?

Allah yardımcınız olsun,amaç ne yani anlamıyorum ki,mesaj mi vermiş oluyorlar nedir yani
Canım seninkini bilmem ama benimki böyle bi daha gencim havalarındaydı. Aldım havasını.
Yaşı küçükler daha akıllı kullanıyor valla şu sosyal medyayı. Ama sorsan beğeni yapmak gayri ihtiyariymiş ayıp olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…