Aynen çok sevimsiz,yok ben yapmam onu,engelleyecekse ben demeden eşim yapmalı bunuSevimsiz bi hareket art niyet aramak istemiyorum ama gizliden engeli çakın derim
Ama bana saygısızlık bu,ya da mesaj mi vermiş oluyor böyle yaparak
Eşime sürekli birlikte fotolarımı yükletirdim galiba
tabi tabi her daim algılar açık olmalıÖyle mi dersin?
Aynı yorumu yapacaktim :)Sevimsiz bi hareket art niyet aramak istemiyorum ama gizliden engeli çakın derim
Iyi akşamlar arkadaşlar. Eşinizin bayan arkadaşı, sosyal medyada sadece eşinizin tek olduğu fotoğrafları beğense,ne düşünürsünüz? Etkin bir iletişim durumu yok,sadece sosyal medyada ekli bir arkadaş bu arada.
Söyledim ama sinirlendi beyfendiGereksiz biri yani eee o zaman ne demek ne yapayimbenim esimi cocugumu tanimayan insan hesabimda ne ariyor deyip silicek bu kadar basit. Anlamamis demekki, siz soyleyin. Herkes haddini bilsin
Evlenmeden önceki bensosyal medyayı fazla ciddiye alan biri değilim. umarım ilişkim olduğunda veya evlendiğimde değişmem :) bu tür konuları sıkıntı etmem. daha önceki ilişkilerimde de hiç bu tür düşüncelere kapılmadım.
çok yorucu değil mi böyle düşünmek?
Ama ben inadına bir şey yapmak istemem ya,bu onu daha çok taktığımı göstereceği için daha fazla sevinirEşime sürekli birlikte fotolarımı yükletirdim galiba
Bir zahmet gidip kendi eşini beğensin:) eşimde ben tepki verince engelledi ama banada tavır yaptıSadece esimi begeniyor diye dusunurum
Esimde bunu gorebilecek kapasitedeyse ki bunu gormemek saf olmayi gerektirir geregini yapmali..
Ben yapmam onu,yapacak olan eşim olmalı. Rahatsız olduğunu dile getirdim ama tavır alarak engelledi eşim,ben abartiyormusum falanAynı yorumu yapacaktim :)
Engelleyin eşinizden habersiz
Nerden haberi olacak
Ama haberi olur ve fark ederse o zaman süphelenin bence
Değil mi ya,durduk yere yapılan bir hareket değil ki bu,veya bir kerelik. Kasıtlı olarak yapıldığını düşündürecek kadar uzun zamandır olan bir şey,artık fark etmemem mümkün değildiEşiniz aynı durum size yapıldığında ne yapacaksa onu yapın.Eşinizin ilgisi yok ama o kişinin bunları yapmada bir sebebi var bence.
AynenSosyal medya ve internet evliliklerin bitme nedenlerinin en buyuguymus. Aldatma icin gerekli ortami olmayan bir insan bile sanal chat uzerinden kendini istediği gibi tanıtıp istedigini yasayabiliyor. Bence telefonlar insanların karakutusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?