Sosyal medya ve arkadas

Ama bana saygısızlık bu,ya da mesaj mi vermiş oluyor böyle yaparak

Şimdi ben bu tarz şeylerden mana çıkarmam size soyledigim gibi beni tanimadigi içindir der geçerim..Bide öncesinde eşinizle ilişkisi olmuş mu? o eşinize karşı birşey hissetmiş mi? Yada tam tersi ..Tüm bunların cevabı negatifse açıkçası gerçekten herhangi bir mana yüklemem kafamı dahi takmam güzel huzurumu bozmam kocama iyi geceler dileklerimi iletir mışıl mışıl uyurum:)

Yani iletişim yok bir şey yok çokta takılacak bir durum değil.

Reactions: KV_
Sosyal medya ve internet evliliklerin bitme nedenlerinin en buyuguymus. Aldatma icin gerekli ortami olmayan bir insan bile sanal chat uzerinden kendini istediği gibi tanıtıp istedigini yasayabiliyor. Bence telefonlar insanların karakutusu

Eşiniz aynı durum size yapıldığında ne yapacaksa onu yapın.Eşinizin ilgisi yok ama o kişinin bunları yapmada bir sebebi var bence.

Sadece esimi begeniyor diye dusunurum

Esimde bunu gorebilecek kapasitedeyse ki bunu gormemek saf olmayi gerektirir geregini yapmali..

sosyal medyayı fazla ciddiye alan biri değilim. umarım ilişkim olduğunda veya evlendiğimde değişmem :) bu tür konuları sıkıntı etmem. daha önceki ilişkilerimde de hiç bu tür düşüncelere kapılmadım.
çok yorucu değil mi böyle düşünmek?

Arkadaşlar cevap yazamadım size ama son durum akşam tartıştık eşimle. Ben gayet normal bir şekilde bu durumun beni rahatsız ettiğini,bunun ne amaçla yapıldığını anlamadığımı ve benim yerimde kendisi olursa ne tepki vereceğini sordum eşime. Beyefendi sinirli şekilde cevap vermeye başladı. Tamam haklısın ama ben ne yapayım falan dedi yine,sonrada al istediğin bu mu diyerek kadını engelledi. Sonrasindada bana tavır yaptı. Bilmiyorum ama eşimin bu şekilde davranması üzdü beni. Kendisi benim arkadaşlarıma karışma hakkına sahip olduğunu düşünürken,ben karışmadığım halde ,sadece artık gözüme batacak şekilde beğeni yapan birini sorduğumda bu tavırlarla karşılaşmak hak ettiğim bir durum değil. Sanırım kendimden çok taviz vermişim

Gereksiz biri yani eee o zaman ne demek ne yapayimbenim esimi cocugumu tanimayan insan hesabimda ne ariyor deyip silicek bu kadar basit. Anlamamis demekki, siz soyleyin. Herkes haddini bilsin
Söyledim ama sinirlendi beyfendi

Evlenmeden önceki ben yalnız benim durumumda beni takmayan,yok sayan bir arkadaş durumu var. Bana göz göre göre saygısızlık yapılmasına göz yummak istemedim sadece

Reactions: KV_
Sadece esimi begeniyor diye dusunurum

Esimde bunu gorebilecek kapasitedeyse ki bunu gormemek saf olmayi gerektirir geregini yapmali..
Bir zahmet gidip kendi eşini beğensin:) eşimde ben tepki verince engelledi ama banada tavır yaptı

Aynı yorumu yapacaktim :)

Engelleyin eşinizden habersiz
Nerden haberi olacak

Ama haberi olur ve fark ederse o zaman süphelenin bence
Ben yapmam onu,yapacak olan eşim olmalı. Rahatsız olduğunu dile getirdim ama tavır alarak engelledi eşim,ben abartiyormusum falan

Eşiniz aynı durum size yapıldığında ne yapacaksa onu yapın.Eşinizin ilgisi yok ama o kişinin bunları yapmada bir sebebi var bence.
Değil mi ya,durduk yere yapılan bir hareket değil ki bu,veya bir kerelik. Kasıtlı olarak yapıldığını düşündürecek kadar uzun zamandır olan bir şey,artık fark etmemem mümkün değildi

Sosyal medya ve internet evliliklerin bitme nedenlerinin en buyuguymus. Aldatma icin gerekli ortami olmayan bir insan bile sanal chat uzerinden kendini istediği gibi tanıtıp istedigini yasayabiliyor. Bence telefonlar insanların karakutusu
Aynen

Tavır yapacak kadar önemli bir şey değil bence , sonuçta sadece ekli iletişim bile olmayan birisi, ha varlığı ha yokluğu demesi lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…