Sosyal medya ve arkadas

Aslında benim beğeni şeklim baya tehlikeli düşününce, çünkü ben sadece çocuk resmi olursa da beğeniyorum. Yani babayı beğeniyorum, çocuğu beğeniyorum, ikisini birlikte de beğenebiliyorum, ama anneyi beğenmiyorum :D Üvey anneliğe talibim gibi bir subliminal mesaj olarak algılabilir.

içimden geçenleri mi okuyorsunuz:) aynen öyle dedim ,tabi ki cevap yok. Üste çıkmaya çalıştı ve ben suçlu ilan edildim

O zaman son kozumuzu oynuyoruz. Son bir kere git bu konuyu konuş ama yumuşak ol. Ben üzüldüm sen bana hak vermeyince de. Kıskanıyorum çünkü seni seviyorum, senden de aşkım hesap senin istediğini sil istediğini ekle demeni bekliyorum de. Baktın yine atar gider yapıyor tamamen küs ne konuş ne yemek yap ne temizlik yap ne gece yanaş. Ama küsken kızgın gibi degil de üzgün gibi davran. Benimki bu son taktikle genelde pisman oluyor. Umarim senin sorununu da çözer

Aslında benim beğeni şeklim baya tehlikeli düşününce, çünkü ben sadece çocuk resmi olursa da beğeniyorum. Yani babayı beğeniyorum, çocuğu beğeniyorum, ikisini birlikte de beğenebiliyorum, ama anneyi beğenmiyorum :KK70: Üvey anneliğe talibim gibi bir subliminal mesaj olarak algılabilir.
Çocuk kısmı olmasa,eşimin arkadaşıyla aynı olur o yüzden sizede kızdım bak şimdi:)düşününce evet tehlikeli yaptığınız:) siz kötü niyetle yapmıyorsunuz belki ama karşı tarafin eşini düşünün,yok sayıldığını hisseder. Benim koca gibi önemsemeyen bir kocası varsada al sana aile kavgası. Ya da bende sorun vardır bilemiyorum şimdi

O zaman son kozumuzu oynuyoruz. Son bir kere git bu konuyu konuş ama yumuşak ol. Ben üzüldüm sen bana hak vermeyince de. Kıskanıyorum çünkü seni seviyorum, senden de aşkım hesap senin istediğini sil istediğini ekle demeni bekliyorum de. Baktın yine atar gider yapıyor tamamen küs ne konuş ne yemek yap ne temizlik yap ne gece yanaş. Ama küsken kızgın gibi degil de üzgün gibi davran. Benimki bu son taktikle genelde pisman oluyor. Umarim senin sorununu da çözer
Yok bu akşam o son konuşmayı yaptım,ters tepti. Zaten iki gündür kırgın duruyordum elimde olmadan. Aman ne bileyim hiç küs duramam ama çok kırıldım. Artık ne olursa olsun umrumrumda değil. Iyice değersiz hissettim zaten

Yok bu akşam o son konuşmayı yaptım,ters tepti. Zaten iki gündür kırgın duruyordum elimde olmadan. Aman ne bileyim hiç küs duramam ama çok kırıldım. Artık ne olursa olsun umrumrumda değil. Iyice değersiz hissettim zaten

O zaman küs bütün ev islerinden de elini cek. Süründür gitsin

Elimde değil zaten,içimden gelmez bir şey yapmak. Değer bilmeyene değer vermekle hata ettim.

Canım yaa üzülme lütfen :KK200: kendine bir hobi bul çık dışarı gez. Arkadaşlarınla zaman gecir ailene git. Uzulmeyi haketmiyorsun kafani dağıt. Onun icin uzulmeye bile değmez

sanırım fark etmem böyle bir durumu.
fark ettiysem de gene unuturum sonrasında.
böyle şeyleri kafama takmıyorum, uzun yıllardır evliyim ondan mı acaba.

Hiç onmesemem onun neyi beğendiğini eğer seni rahatsız eden biriyse eşine söyle silsin bukadar basit

sanırım fark etmem böyle bir durumu.
fark ettiysem de gene unuturum sonrasında.
böyle şeyleri kafama takmıyorum, uzun yıllardır evliyim ondan mı acaba.
Bende başta önemsemedim ama her paylaşılan fotoğrafta böyle yaptığını görünce eşimin en azından bana hak vermesini bekledim.

Hiç onmesemem onun neyi beğendiğini eğer seni rahatsız eden biriyse eşine söyle silsin bukadar basit
Mevzu zaten kadının begenmesinden falan çıktı. Eşimin tavrı üzen beni. Başkası için benim kalbimi kırması,kirginligimi anlamaması

Mevzu zaten kadının begenmesinden falan çıktı. Eşimin tavrı üzen beni. Başkası için benim kalbimi kırması,kirginligimi anlamaması
Anladım demekki hoşuna gidiyo yada senin kiskanclik yapmanı sevmiyo erkek milleti işte bence ağırlığını koy bu konudan sonra benimde esim böyle kıskançlık yapsam kızar gereksiz kiskaniyon bana guvenmiyon der ama ağırlığı basta koydum nekadar öyle desede zaten bayan arkadasi hiç yok biri istek atsa hemen bana gosteriyo engelliyo:halay:sen tiribini yap belki akillanir milletin kadini için senle ara bozuk hali yok

Eşinize durumu çaktırmadan engelleyin gitsin kadını. Durduk yere eşiniz de kıllanmasın şimdi.

Anladım demekki hoşuna gidiyo yada senin kiskanclik yapmanı sevmiyo erkek milleti işte bence ağırlığını koy bu konudan sonra benimde esim böyle kıskançlık yapsam kızar gereksiz kiskaniyon bana guvenmiyon der ama ağırlığı basta koydum nekadar öyle desede zaten bayan arkadasi hiç yok biri istek atsa hemen bana gosteriyo engelliyo:halay:sen tiribini yap belki akillanir milletin kadini için senle ara bozuk hali yok
Malesef elin kadını için beni üzdü,ama bu kez eski ben olmayacak karşısında. Haklı haksız dinlemeden küslük bitsin diye uğraşan ben artık kılımı kipirdatmam,çok kırdı beni çok. Ne güzel eşiniz hep bilsin ins kıymetinizi

Eşinize durumu çaktırmadan engelleyin gitsin kadını. Durduk yere eşiniz de kıllanmasın şimdi.
Her şeyin konusularak çözülmesi taraftarı olan aptal ben, bu konuyuda eşime güzellikle anlatmaya çalışınca hiç beklemediğim sonuçlar çıktı ortaya. Kendi engelledi ama sırf ben konuşmayayım diye sanırım,tavirli tripli ve tartışmalı şekilde halloldu

ne alaka ki, siz öyle mi yapıyorsunuz?
Evet genellikle ..Ama ben kadın arkadaşlarıma karşı yapıyorum ..eşlerini tanımıyorsam eşleriyle olan fotolarını beğenmem .Ama kendileri veya çocuklarıyla paylasmislarsa begenirim..Ben ztn evli olan eski tanidigim bi arkadaşımın tek fotoğrafını beğenmem ama yapan kişi bu mantıkla yapmış olabilir dedim.

Back
X