Yani kötü bir şekilde ayrılmadık o yüzden engellemek çocukça geldi. Zaten pek kullanmıyor da diye dursun orda dedimSiz neden engellemediniz?
Kendisini unutturmamaya çalışıyorMerhaba herkese. 1 buçuk ay kadar önce ayrıldığım eski sevgilim beni instagramdan hala takip ediyor ve ne paylaşsam hemen bakıp beğeniyor. Normalde pek bir şey beğenmez instagramı çok fazla kullanmaz. Ayrılma nedenimiz onun yoğun olmasıydı. Kötü bir şekilde ayrılmadık acaba beğenmesinin altında bir anlam aramalı mıyım?
Yok balık. Ben ikizlerimBurcu ikizler mi? Benim eski erkek arkadaşım ikizlerdi, seninki gibi yaptı. Gitgele gelemem dedim, engelledim gitti.
Ay bunu deneyebilirim iyi fikirBi erkekle foto koy samimi bakalim begenio mu onun o begenen parmaklarini ben..
Balık ta duygusal dengesizlikler taşırYok balık. Ben ikizlerim
Vallahi haklısınız ya. Karşılıklı beğeni yapıyoruz ancaAyrildiktan sonra gonderi begenen erkekler de cok şeyy .... Magdem seviyor neden ayrilirken engel olmuyor normal hayatta yanina gelmiyor konusmuyor. Napiyim kuru begeniyi. Aslinda engellesen o zaman niyetini anlarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?