Sosyal medya ve eski sevgili

litha

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.195
2.213
333
Ankara
Merhaba herkese. 1 buçuk ay kadar önce ayrıldığım eski sevgilim beni instagramdan hala takip ediyor ve ne paylaşsam hemen bakıp beğeniyor. Normalde pek bir şey beğenmez instagramı çok fazla kullanmaz. Ayrılma nedenimiz onun yoğun olmasıydı. Kötü bir şekilde ayrılmadık acaba beğenmesinin altında bir anlam aramalı mıyım?

Selam değişen pek bir şey olmamış zaten yoğun die ayrılmışsınız ve adam hala yoğun engelle bence

Başlık tehlikeli ikiliyi barındırıyor.

Yoğunsunuz diye ayrılmışsınız. Huylu huyundan nasıl vazgeçmiyor işte. Size vakit ayırmak istese, pişman olsa mesaj atar. Ama böyle paylaştıklarınızı beğenmek daha kolay. “Ola ki ileride çok boşlukta kalırsam bu kıza yazarım, beğendilerim de en zahmetsiz zemini oluşturur bana” düşüncesi tamamen

Aman ne yaparsa yapsın bence fark eder mi niyeti? Unutamadıysanız değişir ama.
Eski sevgilisinin takip edip fotoğraflarını beğenip birbirinin doğum gününü kutlayan tanıdıklarımda var. Ama onu en iyi siz tanırsınız. Pek yapmadığı bir şeyse, instagram kullanmıyorsa vs büyük ihtimal bir niyet vardır herhalde.

Burcu ikizler mi? Benim eski erkek arkadaşım ikizlerdi, seninki gibi yaptı. Gitgele gelemem dedim, engelledim gitti.

Kendisini unutturmamaya çalışıyor

Ne yardan gidiyor ne serden.. bu laf böyle miydi ? Aman anladin sen canım sil gitsin bakalım geri eklerse veya neden sildin diye mesaj atarsa o zaman anlarız niyetini..

Ayrildiktan sonra gonderi begenen erkekler de cok şeyy .... Magdem seviyor neden ayrilirken engel olmuyor normal hayatta yanina gelmiyor konusmuyor. Napiyim kuru begeniyi. Aslinda engellesen o zaman niyetini anlarsin.

Ben olsam engellerim
Yada silerim
O insanla ilişkim bittiyse anlamı yok kalmasının özel şeylerimi görmesini istemem bende onun
Unutmak isteyen bunu yapar
Aksi takdirde erkekler yedekte tutuyor
Kararlı olmak gerek
Çok seviyorsa zaten böyle şeyler yapmaz kaybetmemeye çalışır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…