Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanların hayatlarını merak etmesinde paylaşımda bulunmasında vs zaten bir problem görmüyorum ama mutlu gözüken insanların mutluluklarını sorgulamanın nasıl bir maksadı olabilir. Bariz bir şekilde arkadaş hayır cnm gözüktükleri kadar değiller yorumu alıp içini rahatlatmak için konu açmış. Yorum yazanların bir çoğuda arkadaşa istediğini vermişler. Ama ne yazık ki bazı insanların umduğu gibi hepsi de mutsuz değiller. Bazıları olmayan şeyleri paylaşırken bazıları da gerçekten o imrendiğiniz hayatları yaşıyor. ki konuda da her gün farklı kıyafetleri giymelerine kuaföre vs gitmelerine imrendiğini söylemiş. Bunlar olduğundan farklı gösterilecek şeyler değil. Demek ki gerçekten yaşıyorlar bu hayatları. Bence böyle bir durumda bir insanın yapması gereken onların aslında mutsuz olduklarını düşünüp kendini avutmak, içten içe kötü duygularla kalbini kirletmek yerine kendi hayatındaki mutluluk sebeplerini görmeye çalışmak olmalı.sonuçta arkadaş burada diğer insanların mutsuzluğundan mutlu olacağına dair bir beklentisinin olduğunu söylememiş. sadece gerçekten facede göründüğü kadar mutlu acaba demiş.
ayrıca, insan tek başına yaşayan bir varlık değil. yeni bir kıyafet alsak bile biriyle paylaşma gereği duyuyoruz. ya da üzüntülerimizi paylaştığımızda ancak dağıtabiliyoruz. ya da bi şekilde karar mekanizmamızı diğer çevre faktörünü de dikkate alarak çalıştırıyoruz. o yüzden tabii ki diğer insanların hayatları bu anlamda merak konumuz oluyor. sizin değiminize kalırsa kimseyi umursamadan kimseden haber almadan tek başına dağda yaşar gibi yaşamak insanı asla mutlu etmez. insanın en önemli özelliği zaten paylaşmaktır. dolayısıyla paylaşımda bulunurken de elbette karşılaştırmaya ister istemez gidiyor insan
Bak bide su var seni sevmeyen insanları çatlatmak varken niye kötüyüm, mutsuzum diye yazayım ki oraya ben .
O an hungur hüngür aglasam da "Hayat bana güzel " tarzı paylaşım yapıp hasetinden catlatirim beni sevmeyenleri.
En mantiklisi
sizi sevmeyen insaları, dahası sizin kötülüğünüzü isteyen insanları niye listenizde tutarak hayatınıza ortak ediyorsunuz?
Ornek veriyorum. İnstagram falan kullanmiyorum .. :)
mümkün.
çatlatma olayı vs bana gereksiz gelir hep.
çok iyi bir yaşantım olabilir veya sorunlarla boğuşuyor olabilirim.
bunu neden elaleme yayın etmek isteyeyim.
sıkıntımı da mutluluğumu da dostlarımla paylaşırım.
öbür türlüsü nefsime hizmet olur.
o açıdan kalbine güvenmediğim kimseyi hayatıma ortak etmem.
Hmm anladım. İyi günler