Bazen ben de kendimden sıkılıyorum.oyle guzel yerlere gidiyorm misal fotograf cekmekten anı yasayamamisim kabul ediyorum bunu.ya cevremde hep kiskanilan kisi olmam ya da cocuklugumda yasadigim sıkıntılarla alakali.bilmiyorum ama asmam lazim sanirim bir cok kisi nisanlim gibi dusunuyor.simdi daha iyi anliyorum ki sorun ben de.ama diyorum yine benimki yeme icme gorgusuzluk degil.sevgisini neden paylasmiyo.ikili foto neden koymuyo vs..Benim sadece instagramim var, 5 yildir aktif kullaniyorum ama fotoğraf paylasmam icin cok hosuma giden bir kare olmasi lazim. Paylastigim fotograflarda da asla ozel bir sey yazmam altina. Genelde geyik muhabbeti cevirebilecegim kareler olur. Diger sosyal medya uygulamalarini denedim ama hicbiri sarmadi beni o yuzden hepsini kapattim. Instagrami da ozel ilgilerim icin ulaşabileceğim sonsuz fotograf oldugu icin seviyorum. Arkadas listemde de ozel cümleler yazarak fotograf paylasanlari hemen takipten cikaririm. Sizin icin demiyorum ama en samimiyetsiz bulduğum grup bu insanlar. Birine sevgini gostermek icin bunu yuzlerce kisinin gormesine ihtiyac duymak bana gosteris gibi geliyor. Artik elimizin altinda sonsuz iletisim uygulamalari var, whatsapp gibi. Ordan sabaha kadar birine olan sevgini gosterebilme sansin varken başkalarının begenisine ihtiyac duymak samimiyetsiz geliyor. Ben nisanlinizi hakli buluyorum o yuzden.
Bir de disaridan bakinca, guzel bir yere gittiğimizde mesela cevreye bakiyorum herkesin elinde telefon fotograf çekip insanlara oraya gittgini kanitlama pesinde. Bu yuzden anı yasamayi da kaçırıyoruz.