Sosyal medya

mevsimhepbahar

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
247
136
303
Merhaba hanımlar, size bir sorum olacak. Eşimin bir akrabası ( birbirimizden pek hoşlanmayız) beni durduk yerde sosyal medyalardan silmişti. Fakat ara sıra benim çocuğum ve eşimin resmini paylaşıyor. Özellikle benim gitmediğim katılmadığım aile toplantılarında. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Sadece eşiniz ve çocuğunuzu mu yoksa hani onların ve başkalarınında olduğu ortak fotoları mı?Yani eşinize söyleyebilirsiniz durumu ama o da abarttığınızı düşünebilir

Sadece eşiniz ve çocuğunuzu mu yoksa hani onların ve başkalarınında olduğu ortak fotoları mı?Yani eşinize söyleyebilirsiniz durumu ama o da abarttığınızı düşünebilir
Her ikisini de paylaşıyordu. Eşim uyardı zaten ben sevmiyorum istemiyorum falan diye. Bazen ortak bazen ikisi bazen kendisi, eşi ile olan fotoğrafları falan.

Her ikisini de paylaşıyordu. Eşim uyardı zaten ben sevmiyorum istemiyorum falan diye. Bazen ortak bazen ikisi bazen kendisi, eşi ile olan fotoğrafları falan.
Belli ki size kafayı takmış buna sinir olduğunuzu anladıysa bilerek yapıyordur.Bence sizde uyarın eşinizde net bir şekilde uyarsın sevmiyoruz biz böyle diye.

eşin uyarsın sen hiç karışma. eşine söyle hoşlanmıyorum diye. gerekirse sert dille bi daha uyarsın. ama sen sakın taktığını belli etme tınlama hiç. belli edersen amacına ulaşır. hem o kim ki kafaya takıyosun boşversene böylelerini biz gözümüzde büyütüyoruz. foto paylaşarak ne elde edeceğini sanıyosa dengesiz.

Ben bütün aileye cocuklarimin resimlerini paylasmalarini yasakladim. Biraz tepki çekti ama olsun.esinize söyleyin akrabasını uyarsın kesin bir dille. Giciklik olsun yada olmasin. Milletdeki bu paylaşım meraki deli ediyor artık

Kasitli yapiyor boyle fesat insanlar delirtiyor beni. Eger esinin hesabindan goruyorsan bunlari ya esinmis gibi sen yaz ya da esin soylesin ben hoslanmiyorum diye

Back
X