- 12 Eylül 2011
- 247
- 136
- 303
- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
Her ikisini de paylaşıyordu. Eşim uyardı zaten ben sevmiyorum istemiyorum falan diye. Bazen ortak bazen ikisi bazen kendisi, eşi ile olan fotoğrafları falan.Sadece eşiniz ve çocuğunuzu mu yoksa hani onların ve başkalarınında olduğu ortak fotoları mı?Yani eşinize söyleyebilirsiniz durumu ama o da abarttığınızı düşünebilir
Konus paylasan kisiyle benbu durumdan hoslanmiyorum atma gibisinden
Belli ki size kafayı takmış buna sinir olduğunuzu anladıysa bilerek yapıyordur.Bence sizde uyarın eşinizde net bir şekilde uyarsın sevmiyoruz biz böyle diye.Her ikisini de paylaşıyordu. Eşim uyardı zaten ben sevmiyorum istemiyorum falan diye. Bazen ortak bazen ikisi bazen kendisi, eşi ile olan fotoğrafları falan.
Özellikle yapıyor tabiki. Ben söylemiyorum özellikle sinir olduğumu anlamasın diye.Belli ki size kafayı takmış buna sinir olduğunuzu anladıysa bilerek yapıyordur.Bence sizde uyarın eşinizde net bir şekilde uyarsın sevmiyoruz biz böyle diye.
O zaman eşiniz söyleyecek net bir şekilde.Azıcık laftan anlarsa koymaz bir daha.Özellikle yapıyor tabiki. Ben söylemiyorum özellikle sinir olduğumu anlamasın diye.
Tepkini koy.Merhaba, zaten beni sinir etmek amacıyla yapıyor. Özellikle benim gitmediğim zamanlarda koyuyor.
neyiniz oluyor o kişi tam olarak?
Kasitli yapiyor boyle fesat insanlar delirtiyor beni. Eger esinin hesabindan goruyorsan bunlari ya esinmis gibi sen yaz ya da esin soylesin ben hoslanmiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?