Sosyal medya

Valla bu durumlardan bende bıktım saygı yok orası eğlence yeri video çekeceğine eğlen

Sosyal medya sık kullanmam, pek sevmem. Ama video çeken insanların eğlenmediğini nereden çıkardınız? Video maksimum 2 dakika düğün dernek 3-4 saat. İnsanlara şöyle yap, böyle yaşa, o öyle yapılmaz, bu böyle yapılır demeyi bıraksak keşke artık.

Bu yeni moda oldu sanırım. Bir kesim var sosyal medyayı kullanmıyor ve kullananları ölümüne eleştiriyor. Çayı şekersiz içenlerin gereksiz gösterişine döndü bu olay da.

Bu yeni moda oldu sanırım. Bir kesim var sosyal medyayı kullanmıyor ve kullananları ölümüne eleştiriyor. Çayı şekersiz içenlerin gereksiz gösterişine döndü bu olay da.

Çok doğru bir benzetme oldu valla.

Hayır kullanmıyorsan kullanma da sana ne milletin nasıl eğlendiğinden, eğlenirken ne yaptığından, neyi paylaştığından. Her şeye müdahale etme, yaşam tarzını eleştirme hakkını nasıl buluyorlar kendilerinde anlamıyorum. Sadece sosyal medya için değil hayatın bir çok alanı için geçerli bu düşüncem. Bırakın insanlar bildikleri, istedikleri gibi yaşasın. Mutsuzluklarınızı, eksikliklerinizi milletten çıkarmayın.

Haklı sayılırsınız ben öyle düşünmemiştim ama gerçekten biraz özgürlüğü kısıtlıyor fotoğraf çekip dalga geçme çok var aslında ben bunu düşünüp yazmıştım yoksa ben bilemem kimin eğlendigini dogru

Günümüz şartları böyle. Yolda yürürken hiç tanımadığınız birinin fotoğrafına girebilirsiniz. Bu konuda elden bir şey gelmiyor. Hassasiyet varsa önlem alınabilir sadece. Ama ona çekme, buna kaldır deme hakkımız yok bence.

Zaten bi anlayabilseler insanların kişisel alanlarına müdahale etmeden yaşamayı, ben eminim memlekette bu kadar gelin görümce elti kaynana sorunu da kalmayacak. Herkes diğerinin yaptığına ettiğine o kadar odaklanmış ve onu kendi dediğine getirmek için o kadar çabalıyor ki, bi salsalar, kendi haline bıraksalar insanları sorun kalmayacak asla

Kına kadınlar arasındaydı tamam da kimse size şöyle bir vaadde bulundu mu?
“telefonlar toplanacak, içeride fotoğraf video çekmek yasak" dendi mi mesela?
Bu yüzden haksızsınız.
Ablanızın tesettürünü ablanız dert edinmeli, başkası değil. Herkes kendini koruyacak.
Hele bu devirde.
Herkesin elinde telefon var, kimi nasıl engelleyebilirsinki.
Biri tiktoka koyar, diğeri instada paylaşır, başkası WhatsApp da durum yapar. Engellenemez bu.
Keşke herkes düşünceli olsa, burda kadın kadına rahatız, dışarı paylaşmayalım dese değil mi ama yok öyle birşey işte.
Kimseyi kontrol edemezsiniz, kendinizi kontrol etmelisiniz.

Ben insanları pek eleştirmem zaten yazdım

Benim de size tavsiyem sizin kendi kendinizi kontrol etmeniz. Kınada sosyal medya yok diye bir konuşma yapılmamış devir de sosyal medya devri artık. Tik tok bana göre saçma bir uygulama aama şu bir gerçek ki sosyal medya hayatın her alanında var arkada çıkmış olmanız çok normal. Bunu düşünüp kadraja girmemeye özen göstermeliydiniz. Ablanız buna göre düşünüp tesettür konusunda önlemini almalıydı ayrıca ablanız rahatsızsa o konuşmalıydı. Nişanlınızın arkadaşına ne onu da anlamadım kaldırsın diye emir veriyor ona mı soracakmışsınız?

nişanlımın arkadaşı yengenin tiktok ta videosu var uyar kaldırsınlar demiş
oturmuş utanmadan Tiktok videoları izlerken yengesini koruyor hadsiz.

Ben sizi hatalı buldum. Hani herhangi bir fotoğrafta görünmemeniz imkansıza yakın. Buna göre giyinmeli ve / veya hareket etmeliydiniz.

Bir de hiç kimse çekmese düğün sahipleri için çekilen videolar olacak. E bunları da kimlerin izleyeceği belli mi?

Hanımefendi dansöz kıyafeti giyinmedik. Kına gecesinde bırakın çarşafla burkayla gitmeyelim. Aile bireylerinin izlemsiyle 20000 tane it kopuk insanın izlemesi aynı şeymi.yorum yapmak için yapmayın. Ayrıca ailem akrabam. Dengesiz davetli paylaşmış.

Niye? Aile bireyleri namahrem değil mi?

İyikide bitmiş arkadaşlığım evet. Sizin gibi insanlarla arkadaşlık etmem ben. Videosunu herkese açık insana paylaşıp kendini teşhir eden insanlarla dostluk yapılmaz. En özel gün kendine. Yabancı insanlarla paylaşmak sağlıklı bir davranış değil. Benim kına gecemi eşime bile izletmem. Kul hakkı çünkü. Sizler gibi sosyal medya düşkünü insanlar yüzünden artık doya doya eğleneöeyecğizde

Siz 1000 lerce kişiye çekip video atanlardansınız galiba. Yemek videosuda atıyorsunuz kesin. Ben yediğimide paylaşmam denize gittiğimde mayolu da paylaşmam. Özelimi kimsenin görmesine gerek yok. Siz paylaşabilirsiniz

Siz öyle kabul edin. Evet canım ne isterse paylaşabilirim. Plajda kendimi bikinili çekerken kadraja girerseniz sizi de paylaşabilirim haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…