- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.807
- 598
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Valla bu durumlardan bende bıktım saygı yok orası eğlence yeri video çekeceğine eğlen
Sosyal medya sık kullanmam, pek sevmem. Ama video çeken insanların eğlenmediğini nereden çıkardınız? Video maksimum 2 dakika düğün dernek 3-4 saat. İnsanlara şöyle yap, böyle yaşa, o öyle yapılmaz, bu böyle yapılır demeyi bıraksak keşke artık.
Bu yeni moda oldu sanırım. Bir kesim var sosyal medyayı kullanmıyor ve kullananları ölümüne eleştiriyor. Çayı şekersiz içenlerin gereksiz gösterişine döndü bu olay da.
Sosyal medya sık kullanmam, pek sevmem. Ama video çeken insanların eğlenmediğini nereden çıkardınız? Video maksimum 2 dakika düğün dernek 3-4 saat. İnsanlara şöyle yap, böyle yaşa, o öyle yapılmaz, bu böyle yapılır demeyi bıraksak keşke artık.
Haklı sayılırsınız ben öyle düşünmemiştim ama gerçekten biraz özgürlüğü kısıtlıyor fotoğraf çekip dalga geçme çok var aslında ben bunu düşünüp yazmıştım yoksa ben bilemem kimin eğlendigini dogruSosyal medya sık kullanmam, pek sevmem. Ama video çeken insanların eğlenmediğini nereden çıkardınız? Video maksimum 2 dakika düğün dernek 3-4 saat. İnsanlara şöyle yap, böyle yaşa, o öyle yapılmaz, bu böyle yapılır demeyi bıraksak keşke artık.
Haklı sayılırsınız ben öyle düşünmemiştim ama gerçekten biraz özgürlüğü kısıtlıyor fotoğraf çekip dalga geçme çok var aslında ben bunu düşünüp yazmıştım yoksa ben bilemem kimin eğlendigini dogru
Çok doğru bir benzetme oldu valla.
Hayır kullanmıyorsan kullanma da sana ne milletin nasıl eğlendiğinden, eğlenirken ne yaptığından, neyi paylaştığından. Her şeye müdahale etme, yaşam tarzını eleştirme hakkını nasıl buluyorlar kendilerinde anlamıyorum. Sadece sosyal medya için değil hayatın bir çok alanı için geçerli bu düşüncem. Bırakın insanlar bildikleri, istedikleri gibi yaşasın. Mutsuzluklarınızı, eksikliklerinizi milletten çıkarmayın.
Ben insanları pek eleştirmem zaten yazdımÇok doğru bir benzetme oldu valla.
Hayır kullanmıyorsan kullanma da sana ne milletin nasıl eğlendiğinden, eğlenirken ne yaptığından, neyi paylaştığından. Her şeye müdahale etme, yaşam tarzını eleştirme hakkını nasıl buluyorlar kendilerinde anlamıyorum. Sadece sosyal medya için değil hayatın bir çok alanı için geçerli bu düşüncem. Bırakın insanlar bildikleri, istedikleri gibi yaşasın. Mutsuzluklarınızı, eksikliklerinizi milletten çıkarmayın.
Sizin şahsınıza söylemedim zaten. Burada gördüğüm konular üzerinden yorum yaptım.Ben insanları pek eleştirmem zaten yazdım
nişanlımın arkadaşı yengenin tiktok ta videosu var uyar kaldırsınlar demiş
Hanımefendi dansöz kıyafeti giyinmedik. Kına gecesinde bırakın çarşafla burkayla gitmeyelim. Aile bireylerinin izlemsiyle 20000 tane it kopuk insanın izlemesi aynı şeymi.yorum yapmak için yapmayın. Ayrıca ailem akrabam. Dengesiz davetli paylaşmış.oturmuş utanmadan Tiktok videoları izlerken yengesini koruyor hadsiz.
Ben sizi hatalı buldum. Hani herhangi bir fotoğrafta görünmemeniz imkansıza yakın. Buna göre giyinmeli ve / veya hareket etmeliydiniz.
Bir de hiç kimse çekmese düğün sahipleri için çekilen videolar olacak. E bunları da kimlerin izleyeceği belli mi?
Hanımefendi dansöz kıyafeti giyinmedik. Kına gecesinde bırakın çarşafla burkayla gitmeyelim. Aile bireylerinin izlemsiyle 20000 tane it kopuk insanın izlemesi aynı şeymi.yorum yapmak için yapmayın. Ayrıca ailem akrabam. Dengesiz davetli paylaşmış.
İyikide bitmiş arkadaşlığım evet. Sizin gibi insanlarla arkadaşlık etmem ben. Videosunu herkese açık insana paylaşıp kendini teşhir eden insanlarla dostluk yapılmaz. En özel gün kendine. Yabancı insanlarla paylaşmak sağlıklı bir davranış değil. Benim kına gecemi eşime bile izletmem. Kul hakkı çünkü. Sizler gibi sosyal medya düşkünü insanlar yüzünden artık doya doya eğleneöeyecğizdetiktok kullanmam hatta nefret ederim.böyle özel günlerde elinde telefonla gezen tiplerden de nefret ederim.ama yani ablanız eğer bu kadar rahatsız oluyorsa insanların videolarına/fotoğraflarına girmeseymiş.benim fotoğrafıma/ videoma girip de bana kendi fotoğrafımı/videomu kaldırtmaya çalışırsa cevabını alır.ya da oraya da tesettürlü gelecekti , bal gibi biliyordu orada kamera olacağını.ablan kendini korumayı düşünecek başkalarının eğlence anlayışını kısıtlamayı değil.haksızsınız ve evet arkadaşlığınızın bitmesi iyi olmuş, bu mutlu günlerimde yanımda böyle bencil arkadaş istemem.
Sapık olmadığı kesin.Niye? Aile bireyleri namahrem değil mi?
Siz 1000 lerce kişiye çekip video atanlardansınız galiba. Yemek videosuda atıyorsunuz kesin. Ben yediğimide paylaşmam denize gittiğimde mayolu da paylaşmam. Özelimi kimsenin görmesine gerek yok. Siz paylaşabilirsinizİnsan kendi önlemini kendi almalı bu gibi durumlarda. Kına gecesine gitmişsiniz, orda bin kişi var biri çekmezse diğeri çekecek video ya da fotoğraf. Kendini çekerken arkasından kadraja gireceksin, istemeden çekecek belki. Yani istemiyorsan açık fotoğrafının yayınlanmasını açmayacaksın başını. Başkalarının alanına da müdahale etmek zorunda kalmayacaksın böylece.
Arkadaşınıza hak verdim ben. Arkadaşlığın bitmesi iyi olmuş zira farklı frekanslardasınız.
Sapık olmadığı kesin.
Siz 1000 lerce kişiye çekip video atanlardansınız galiba. Yemek videosuda atıyorsunuz kesin. Ben yediğimide paylaşmam denize gittiğimde mayolu da paylaşmam. Özelimi kimsenin görmesine gerek yok. Siz paylaşabilirsiniz
Evet görmüş olduk.Siz öyle kabul edin. Evet canım ne isterse paylaşabilirim. Plajda kendimi bikinili çekerken kadraja girerseniz sizi de paylaşabilirim haberiniz olsun.
nişanlımın arkadaşı yengenin tiktok ta videosu var uyar kaldırsınlar demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?