Sosyal medya

Kusura bakmayın buna güldüm o uygulama kadar rezil bir uygulama yok ben de benden habersiz öyle bir uygulamada videoda kendimi görsem dava bile açardım valla
Evet bide buradakiler o insanları savunuyor. Her yediğini paylaşan cenazeden durum yapan tuvalete gitmesini bile paylaşan insanlara saygı göstermemizi istiyorlar. Çocuklarında paylaşır bu tipler. Aman beğeni alalım diye. Onlar yüzünden paranoyak olduk valla.yarın akşam yine bir düğün var tövbe olsun kalkıp oynarsam

Siz kapalı olabilirsiniz normalde, kına diye açık giyinmiş olabilirsiniz. Oynamayı beceremiyor ama sırf tanıdıkların gönlü olsun diye oynamış olabilirsiniz. Sizden izin almadan bunu koyamazlar.. Herkese kapalı sadece belirli arkadaşlara gizlilik ayariyla paylaşılsa, ya da siz de zaten o videoları sorun etmeyip paylaşmış olsanız tabiki sorun değil. Ama tıktok gibi ne idüğü belirsiz garip bir uygulamada paylaşamazlar kusura bakmasınlar

Başkasının görüntüsünü izin almadan paylaşmak suçtur. Net!
Ben normal Bi piknikten bile resim atacağım zaman müsaade istiyorum paylaşabilirmiyim diye. Kendi arkadaş eş dost hesabı olsa ne ala. Ama 20000 tane ne olduğu belli olmayan insan. Bende indirdim tiktok dedim Bi bakayım takipçilerine. Jigolo yazanımı sorarsınız profil resmini müstehcen görüntü koyanmı daha neler neler. Onları görünce kusma hissi oldu anında.

Şu anda herkesin elinde tel var. Sokakta yürürken de kadraja girersin,ne bileceksin kim nerde ne paylaşır
Evet orasıda öyle. Ama kına gecesi özel Bi alan.eşimizin dostumuzun kımasında oynayamayacağız artık belliki. Yiğenimin mezuniyetine gittik kaç yerde görüntümüz var kimbilir dedik güldük. Ama millet oynarken çekilen video tiktok gibi tehlikeli Bi ortama atılmamalı

Artık öğrendin,ortamlarda ona göre hareket edersin . Tiktok olmaz başka yerde gene paylaşılır,sen görmezsin başkaları görür.

Ne acıdan tehlikeli? Takipçiler içinden çıkıp sizi yiyor mu ?

Ne acıdan tehlikeli? Takipçiler içinden çıkıp sizi yiyor mu ?
Evet çok güldük :) neyse yinede sizi bilgi vereyim kulağınıza küpe olsun Burayı kullanabiliyorsanız demekki sosyal medyaya aşinasınız. Burada bile kaç konu açıldı resimlerim çalındı adıma hesap açılmış boşanmak üzereyim diye yada. Elin jigolo su yada sapığı benim videom bakıp türlü fantazi ler geçirebilir aklından değilmi.

Haklısınız aslında kimsenin izinsiz kimseyi paylaşmaya hakkı yok. Kendini ceksin koysun. Bizim millet alem. Ama daha sakin çözülebilirdi. Sonuçta kınasına gittiğiniz kişi uyarırdı kaldırırdı.

Sokaktaki adamlar direkt size bakıp fantezi geçiriyor aklından?

yengenin tik tok ta videosu mu var:))
sanırım sorun ablanızın başının açık çıkması değil. belli ki nişanlı kızmış..

Tamam hiçbir sosyal medya aracını sevmem de,Tiktok neeeee
Ben de tiktok'u burada öğrendim :))) tam bilmesem de telefona indirilen bir uygulamaymış, videolar çekip paylaşıyorlarmış, sanırım tiktok'u olan herkes görüyor o videoları tam bilemiyorum, tiktok cahiliyim bir kere video kanalında reklamını görmüştüm, tavşan kulaklı videolar vardı :)))

Kasitli sizi cekip koyduysa haklisiniz.
Kendisini veya arkadaslarini cektiyse tek tek fondaki herkesten izin alacak hali yok. Arkadaslarimizla gittigimiz yerlerde fotograf cekerken arka masa yan masa da cikiyor. Ayni sekilde ben de başkalarının fotoğraflarında ustelik belki agzim yuzum kaymis halde cikiyorumdur. Adam beni bulup kardes izin veriyor musun diyemez ki.

Burada kimi ne maksatla cektigi onemli bence.

Anladığım kadarıyla kasıtlı konu sahibini ve ablasını çekmemiş. Kına gecesini videoya alırken oynayanlar arasında konu sahibi ve ablası da çıkmış. Bunu birileri görmüş, uyarmış bir şekilde kaldırtmışlar ama ya çekilen diğer videolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…