- 4 Şubat 2015
- 6.334
- 12.752
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Evet bide buradakiler o insanları savunuyor. Her yediğini paylaşan cenazeden durum yapan tuvalete gitmesini bile paylaşan insanlara saygı göstermemizi istiyorlar. Çocuklarında paylaşır bu tipler. Aman beğeni alalım diye. Onlar yüzünden paranoyak olduk valla.yarın akşam yine bir düğün var tövbe olsun kalkıp oynarsamKusura bakmayın buna güldümo uygulama kadar rezil bir uygulama yok ben de benden habersiz öyle bir uygulamada videoda kendimi görsem dava bile açardım valla
Evet bide buradakiler o insanları savunuyor. Her yediğini paylaşan cenazeden durum yapan tuvalete gitmesini bile paylaşan insanlara saygı göstermemizi istiyorlar. Çocuklarında paylaşır bu tipler. Aman beğeni alalım diye. Onlar yüzünden paranoyak olduk valla.yarın akşam yine bir düğün var tövbe olsun kalkıp oynarsam
Ben normal Bi piknikten bile resim atacağım zaman müsaade istiyorum paylaşabilirmiyim diye. Kendi arkadaş eş dost hesabı olsa ne ala. Ama 20000 tane ne olduğu belli olmayan insan. Bende indirdim tiktok dedim Bi bakayım takipçilerine. Jigolo yazanımı sorarsınız profil resmini müstehcen görüntü koyanmı daha neler neler. Onları görünce kusma hissi oldu anında.Başkasının görüntüsünü izin almadan paylaşmak suçtur. Net!
Evet orasıda öyle. Ama kına gecesi özel Bi alan.eşimizin dostumuzun kımasında oynayamayacağız artık belliki. Yiğenimin mezuniyetine gittik kaç yerde görüntümüz var kimbilir dedik güldük. Ama millet oynarken çekilen video tiktok gibi tehlikeli Bi ortama atılmamalıŞu anda herkesin elinde tel var. Sokakta yürürken de kadraja girersin,ne bileceksin kim nerde ne paylaşır
Artık öğrendin,ortamlarda ona göre hareket edersin . Tiktok olmaz başka yerde gene paylaşılır,sen görmezsin başkaları görür.Evet orasıda öyle. Ama kına gecesi özel Bi alan.eşimizin dostumuzun kımasında oynayamayacağız artık belliki. Yiğenimin mezuniyetine gittik kaç yerde görüntümüz var kimbilir dedik güldük. Ama millet oynarken çekilen video tiktok gibi tehlikeli Bi ortama atılmamalı
Bi düğün var gideceğiz. Kesinlikle kalkıp oynamam zatenArtık öğrendin,ortamlarda ona göre hareket edersin . Tiktok olmaz başka yerde gene paylaşılır,sen görmezsin başkaları görür.
Ne acıdan tehlikeli? Takipçiler içinden çıkıp sizi yiyor mu ?Evet orasıda öyle. Ama kına gecesi özel Bi alan.eşimizin dostumuzun kımasında oynayamayacağız artık belliki. Yiğenimin mezuniyetine gittik kaç yerde görüntümüz var kimbilir dedik güldük. Ama millet oynarken çekilen video tiktok gibi tehlikeli Bi ortama atılmamalı
Evet çok güldük :) neyse yinede sizi bilgi vereyim kulağınıza küpe olsun Burayı kullanabiliyorsanız demekki sosyal medyaya aşinasınız. Burada bile kaç konu açıldı resimlerim çalındı adıma hesap açılmış boşanmak üzereyim diye yada. Elin jigolo su yada sapığı benim videom bakıp türlü fantazi ler geçirebilir aklından değilmi.Ne acıdan tehlikeli? Takipçiler içinden çıkıp sizi yiyor mu ?
Sokaktaki adamlar direkt size bakıp fantezi geçiriyor aklından?Evet çok güldük :) neyse yinede sizi bilgi vereyim kulağınıza küpe olsun Burayı kullanabiliyorsanız demekki sosyal medyaya aşinasınız. Burada bile kaç konu açıldı resimlerim çalındı adıma hesap açılmış boşanmak üzereyim diye yada. Elin jigolo su yada sapığı benim videom bakıp türlü fantazi ler geçirebilir aklından değilmi.
He bacım he sensinSokaktaki adamlar direkt size bakıp fantezi geçiriyor aklından?
Ben de tiktok'u burada öğrendim :))) tam bilmesem de telefona indirilen bir uygulamaymış, videolar çekip paylaşıyorlarmış, sanırım tiktok'u olan herkes görüyor o videoları tam bilemiyorum, tiktok cahiliyimTamam hiçbir sosyal medya aracını sevmem de,Tiktok neeeee
Kasitli sizi cekip koyduysa haklisiniz.
Kendisini veya arkadaslarini cektiyse tek tek fondaki herkesten izin alacak hali yok. Arkadaslarimizla gittigimiz yerlerde fotograf cekerken arka masa yan masa da cikiyor. Ayni sekilde ben de başkalarının fotoğraflarında ustelik belki agzim yuzum kaymis halde cikiyorumdur. Adam beni bulup kardes izin veriyor musun diyemez ki.
Burada kimi ne maksatla cektigi onemli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?