Sosyal medya

Ya zaten sosyal medyadan görüp de kutlayacak olan 7 kat eldir, kardeş dediğin normalde hatırlayıp kutlar, hiç kutlamiyorsa tabi ki haklısınız konuda yorum yazmıyor gibi algılanıyor ondan önemsiz geldi ama kardeşim veya kardeşim gibi biri doğum günümu kutlamiyorsa tabi ki alinirim...
🙏🏼🌺

Ve inanın ben öyle biri değilim en son geçen yıl oğlunun doğumgününe ben hediye aldım özel olarak ve kargo ile yolladım o güne denk gelsin diye..

Annem diğer kardeşlerim de dile getirince aman boşver deyip beni haksız çıkarmaya çalışıyor ya da benim gereksiz yere büyüttüğümü falan söylüyor öyle olunca psikolojik olarak daha da çöküyorum “acaba gerçekten ben mi aşırı takıntılıyım” diye..

Bende 12500 doğum günü storysi görüyorum biri paylaşıyor o kişi onu paylaşiyor bin tane story ben zaten ordan yalandan kutlamaktansa yüzyüze sarılmalı kutlamayi tercih ediyorum ;)
Tamm o da yok zaten onu yapmıyor mesaj da atmıyor sonra fotoğrafı görmezden geliyor falan..ben de buna gıcık oluyorum

Merhaba çok saçma gelecek bazısına biliyorum ama ben bu sosyal medya olaylarını anlamadım gitti,tanımadığım hatta yakın olmadığım kimse yok kişilerimde ama bu kişilerden bazısı en özel (doğumgünü) fotoğrafıma kör gibi davranıyor.Tamm çok anlam yüklememek lazım ama bi “iyi ki” demek zor olmasa gerek..
Ee paylaşma sonra beklenti içine de girme diyeceksiniz biliyorum çok sık paylaşım yapan biri değilim zaten yılda belki 1-2 dir onda da ne bileyim insan hayırdır derdi ne diyor 🤷🏻‍♀️ çünkü ben paylaşılan güzel bir fotoğrafa dayanamam mesaj atar hiç değilse o fotoğrafı beğenirim falan..

Ha tebrik etmeyi gereksiz görüyorsan o zaman benim özelimi görecek kadar yakın değilizdir çık git falan ben seni yollamayayım 🤣
(Kan bağım olan insanlar da var bunlar içinde kardeşim gibi)

Özet olarak zaten özel olarak kutlamıyorsun unutuyorsun vs bari fotoğrafı görünce bi mesaj at,iyi ki varsın de..
Siz her gordugunuz fotolara yorum yapiyor musunuz? Kaldi ki goren kisiler az cok paylasim yaptiginzin cetelesini tutmuyolardir
Bu tarz seyler gonulden gelir kimisi de can skntisindan yazar yazsa da gerek var mi bence yok
Dusunsene 365 gun icinde arayip sorma ihtiyaci duymamisim cok fazla gorusmemisim sirf akraba yada tanidik diye insanin yazasi da gelmiyo kel alaka kaliyo.bazende soyleyeceklerim bu kadar

Siz her gordugunuz fotolara yorum yapiyor musunuz? Kaldi ki goren kisiler az cok paylasim yaptiginzin cetelesini tutmuyolardir
Bu tarz seyler gonulden gelir kimisi de can skntisindan yazar yazsa da gerek var mi bence yok
Dusunsene 365 gun icinde arayip sorma ihtiyaci duymamisim cok fazla gorusmemisim sirf akraba yada tanidik diye insanin yazasi da gelmiyo kel alaka kaliyo.bazende soyleyeceklerim bu kadar
Hayır yapmıyorum ama doğumgünü ise mesaj atıyorum
Bahsettiğim kan bağım olan kişi kardeşim..
Özel bi mesaj çok olmasa gerek diyorum
Fotoğrafı görmezden gelmesi incitici diyorum..
Neyse.

Hayır yapmıyorum ama doğumgünü ise mesaj atıyorum
Bahsettiğim kan bağım olan kişi kardeşim..
Özel bi mesaj çok olmasa gerek diyorum
Fotoğrafı görmezden gelmesi incitici diyorum..
Neyse.
Detayi bilmiyodm uzucu yazmasini gectim aramasi gerekirdi erkek milleti iste cogu anlamiyo inceligi

🙏🏼🌺

Ve inanın ben öyle biri değilim en son geçen yıl oğlunun doğumgününe ben hediye aldım özel olarak ve kargo ile yolladım o güne denk gelsin diye..

Annem diğer kardeşlerim de dile getirince aman boşver deyip beni haksız çıkarmaya çalışıyor ya da benim gereksiz yere büyüttüğümü falan söylüyor öyle olunca psikolojik olarak daha da çöküyorum “acaba gerçekten ben mi aşırı takıntılıyım” diye..
O zaman sen de herkese hak ettiği gibi davran, onlar görmüyorsa sen de görme evet keşke böyle olmasa ama yapıları bu demek ki...

Açıkçası sordum görmedim diyor ama inanmıyorum çünkü bunu defalarca yaptı yapıyor
En son kızımın doğumgününde de yaptı..
Ben onun oğluna doğumgününde hediyeler yollarken kendisi bi tebriği çok görüyor..

İşte sorun tam olarak bu. o sizin çocukların doğum gününü tebrik bile etmiyor ama siz onlara hediye alıyorsunuz.

Ben storyde bişey paylaşınca ki yılda bir belki birinin yorum yapmasına acayip sinir oluyorum.cok samimi arkadaşlarım dışında yazmam sadece beğenir geçerim.

Çok değişik bir konu olabilir aslında hiç tahmin edemeyeceğiniz.

Mesela az paylaşım yapıyormuşsunuz ya akışa düşmüyor olabilir.

Listede 1090 kişi varsa hepsini aynı gün göremiyoruz diye düşünüyorum.

Merhaba çok saçma gelecek bazısına biliyorum ama ben bu sosyal medya olaylarını anlamadım gitti,tanımadığım hatta yakın olmadığım kimse yok kişilerimde ama bu kişilerden bazısı en özel (doğumgünü) fotoğrafıma kör gibi davranıyor.Tamm çok anlam yüklememek lazım ama bi “iyi ki” demek zor olmasa gerek..
Ee paylaşma sonra beklenti içine de girme diyeceksiniz biliyorum çok sık paylaşım yapan biri değilim zaten yılda belki 1-2 dir onda da ne bileyim insan hayırdır derdi ne diyor 🤷🏻‍♀️ çünkü ben paylaşılan güzel bir fotoğrafa dayanamam mesaj atar hiç değilse o fotoğrafı beğenirim falan..

Ha tebrik etmeyi gereksiz görüyorsan o zaman benim özelimi görecek kadar yakın değilizdir çık git falan ben seni yollamayayım 🤣
(Kan bağım olan insanlar da var bunlar içinde kardeşim gibi)

Özet olarak zaten özel olarak kutlamıyorsun unutuyorsun vs bari fotoğrafı görünce bi mesaj at,iyi ki varsın de..
Amaaan çokta şee etmemek lazım.
Bir arkadaşım "o beni beğeniyor bende beğeneyim" "o hiç beğenmedi bende beğenmem" gibi gibi katagorize ediyor ama benim o kadar vaktim yok. Güzel gördüğümü beğenirim.
Bence sizde takılmayın, kendiniz için paylaşın geçin.
Hee bazen algoritmadan dolayı kişilere gözükmeyebiliyor fotoğraflar belki az paylaşım yaptığınız için görünmüyor da olabilir.

Amaaan çokta şee etmemek lazım.
Bir arkadaşım "o beni beğeniyor bende beğeneyim" "o hiç beğenmedi bende beğenmem" gibi gibi katagorize ediyor ama benim o kadar vaktim yok. Güzel gördüğümü beğenirim.
Bence sizde takılmayın, kendiniz için paylaşın geçin.
Hee bazen algoritmadan dolayı kişilere gözükmeyebiliyor fotoğraflar belki az paylaşım yaptığınız için görünmüyor da olabilir.
Yok yok gördü hikaye olarak paylaştım sayfama atmadım.

Allah Allah aramadı mı kardeşiniz doğumgününde?
Sosyal medyada kutlamaması değil de bir aramaması, bir mesaj atmaması çok ilginç.
Kardeş doğumgününü bilir, sosyal medyada görmeden arar mesaj atar.

Kardesim aramasa ve kutlamasa ben de alınırım.cubku benim doğum günlerine önem verdiğimi biliyor🌸🌸 bir de sosyal medyada görüp begenmese en azından oradan kutlamamasi da bana garip gelir.
O yuzden abarttiginizi sanmiyorum

Benim senelerdir hesabım var kimseyi beğenmiyorum yorum da yazmıyorum . Story atarım kimseden de beklentim olma z

Ben doğum günüme takıntılıyım bu yüzden sosyal medyada da hikaye vs atmam ki unutan ordan görmesin kardeşim doğum günümü unutsa yüzüne dahi bakmam

Back
X