sosyal medya!

bana da oyle geliyor cnm ama benı cok kıskançlıkla suçluyor.. kac defa dedıgım halde kızları ekleye ekleye bı hal oldu. ona ddıgımde kimseyle konusmuyırum. benı cok sıkıyorsun dıyıp duruor bende bozuluyorum
Koyun poposuna tekmeyi gtsin
Yoksa o sizden ayrılır
Sorumluluk duysa zaten bu sekilde davranmaz ki, çekinir

Insan sosyal medyadan buldugu biriyle nasil sevgili olur guvenir bunu anlayamiyorum.benimle sosyal medyadan sevgili olanin kimbilir daha kac sevgilisi vardir, oyle degil mi?

Çok bunaldım artık beni suclamasindan. hangi kız böyle bişeyi kabul eder. ama ona kalsa bende sorun çok kıskanç mişim onu sıkıyor muşum

Ya buda yeni adet mi neden benim eşim tanımadığı kimseyi eklemiyor :işsiz: ha facede ekledikleri var oyun için onlar sayılır mı :KK45:

aynı şeyi siz yapsanız? bide netten tanışan erkekler aynı anda bırden fazlasıyla yazışabılır????

Uzak dur Bildiğin aranıyor..

Ya ben ya onlar diyorsun ama senden gizli bir hesap açar yine yapar. Adamın zihniyeti bu.
Bence böyle bir tercihe gerek yok.
İnsan tanımadığı kadınları ekleyip neden fotoğraflarını beğenir hayatında biri olmasına rağmen. Bu çok büyük bir sahsiyetsizlik.
Ben olsam ayrılırdım

Ya ben ya onlar diyorsun ama senden gizli bir hesap açar yine yapar. Adamın zihniyeti bu.
Bence böyle bir tercihe gerek yok.
İnsan tanımadığı kadınları ekleyip neden fotoğraflarını beğenir hayatında biri olmasına rağmen. Bu çok büyük bir sahsiyetsizlik.
Ben olsam ayrılırdım

ayrıldım zaten cnım sabah okkalı mesaj yazıp hoscakal dedım

Back
X