Sosyal medyada beni bulan manyak

Iyi akşamlar. Ben 38 yaşında 2 çocuk annesi bir bayanım.2 gün önce sosyal medya hesabında bir msj gördüm. Genç bir erkek. Hesabında mühendislik öğrencisi olduğu yazıyordu. Msjda size birşey sormak istiyorum yazıyordu. Önce cvp vermedim. Sonra merak düştü içine ne soracak acaba diye. Ne soracaksınız diye cvp yazdim. Slm verdi ve beni cok begendigini söyledi. Ben farketmediniz belki ama ben evliyim dedi. O gayet normal birşeymiş gibi önemli değil benim için dedi. Ve beni ikna etmek için dil dökmeye başladı. Bende olmayacağını söyledim ısrar edince engelledim. Sonra baktım başka bi hesaptan yazmaya başladı. Bu sefer tehdit ederek. Gönüllü olmazsa zorla olacagini beni arayıp bulacağını karşıma çıkacağını eşine benimle ilgili sacmasapan msjlar atacağını söyledi. Korkudan butun hsplarimi dondurdum. Napmaliyim sizce.
Neden korkuyorsunuz? Olayı eşinize olduğu gb anlatın.

Bence sosyal medya hesaplarınızı dondurarak, olayı büyütmüş, sanki daha önemli bir şey varmış gibi bir kıvama getirmişsiniz. En başından eşinize anlatabilirdiniz. Alelade bir sapık işte. Engellemeniz yeterliydi. Şuan ki tavrınız, sanki sizin de bir suçunuz varmış gibi bir intiba bırakıyor, ki aslında yok. Sanki delilleri yok etmiş gibi olmuşsunuz. Birine "ne soracaksınız" diye geri dönüş yapmak, kötü bir şey değildir. Biraz rahat, başınız dik, şeffaf davranmak lazım böyle durumlarda. Ve insan eşinden böyle şeyleri saklamamalı. Aynı şeyi eşiniz yapsa delirirsiniz herhalde değil mi?
Hesaplarımi silmedim sadece dondurdum ama tekrar açmayı düşünüyorum. Engellemenin yeterli olamayacağını düşünerek dondurdum cunki başka bi hesap açıp tekrar yazma olasılığı yüksek ve bende korkmuş ve gerilmiştim. Esim öğrendi zaten .

cevap verdınız bundan sonrası onemlı.polise ver.

Muhattap olmadan direk silecektiniz.Bundan sonra başka hesaplardan yazarsa cevap vermeden direk silin.

Iyi akşamlar. Ben 38 yaşında 2 çocuk annesi bir bayanım.2 gün önce sosyal medya hesabında bir msj gördüm. Genç bir erkek. Hesabında mühendislik öğrencisi olduğu yazıyordu. Msjda size birşey sormak istiyorum yazıyordu. Önce cvp vermedim. Sonra merak düştü içine ne soracak acaba diye. Ne soracaksınız diye cvp yazdim. Slm verdi ve beni cok begendigini söyledi. Ben farketmediniz belki ama ben evliyim dedi. O gayet normal birşeymiş gibi önemli değil benim için dedi. Ve beni ikna etmek için dil dökmeye başladı. Bende olmayacağını söyledim ısrar edince engelledim. Sonra baktım başka bi hesaptan yazmaya başladı. Bu sefer tehdit ederek. Gönüllü olmazsa zorla olacagini beni arayıp bulacağını karşıma çıkacağını eşine benimle ilgili sacmasapan msjlar atacağını söyledi. Korkudan butun hsplarimi dondurdum. Napmaliyim sizce.
Eşinize anlatın eşimle benım ortak hesabımıza adı deniz olan resmi yok biri yazdı kız mı erkek mi belli değil bişey sorcam dedi bende sor dedim yatakta mutlu musun yazdı tabi eşimde gördü kızdık laf söyledik engelledim var öyle sapıklar eşinize anlatın ama

Back
X