Sosyal medyada beni bulan manyak

Sanırım iki tane aynı konudan acmissiniz isterseniz muneye söyleyin biri kapatılsın böyle çok kafa karışıyor yoksa benim telde bir sorun mu var :silah: Mune Mune

Yok daha neler .Normal insana rastlamak ne kadar zor oldu artık .
400000 takıpçisi varmış çocuklarını büyütme evrelerini özelini paylaşıyormuş hep medya da ee sonuç gayet normal.kızım prenses elif i severek takip eder .o kız ve ailesi bu kadar tanınırken günlük hayatlarını nasıl sürdürüyorlar ona da şaşıyorum.

Bu tipler kadinlara hep bir sey sorabilir miyim diye mesaj atiyor. Herkesin diger kutusunda vardir bu tarz cevaplar. Birdaha cevap yazmayin ciddiye de almayin. Bir sey yapamaz

Direk gelmiyor galiba. Mesajı farketmiyorum geldiğine dair herhangi bir bildirim görünmüyor birşeyleri kurcalarken veya başka birşeye bakarken tesadüf görüyorum bakıyorum birkaç gün önce atılmış nasıl oluyor o??? Ben biraz teknoloji özürlü müyüm de çok bilmiyorm sosyal medyayı:KK12:
Yok ona çare Yok instada öyle biliyorum
Ama facede yaşını küçük yazarsan Msj gelmez

En başta beni çok beğendiğini söyleyince evliyim dedim. Nolmus bir sürü evli bayanla ilişkim oldu dedi. Ben şoka girdim hatta o kadinlari yargıladım mutlu olmayan boşansın dedim. O da çocukları var senin gibi ama kocalarda doyuramıyor napsinlar dedi. Ben sok

Kusura bakmayın ama doğru davranış bu değil. Adama açıklama yapıp bir de akıl vermişsiniz falan. Elin sapığını doğru yola çağırmak sizin vazifeniz mi?

Ortalık manyak dolu. Belki dalga geçen bir ergendir belki de takıntılı bir manyak. Bu yüzden böyle taleplerle gelen kimseyle bu tür diyaloglara girmeyin.
Sevil Atasoy bu tarz konuşmaların içinde bulunmamak gerektiğini söylemişti. Çünkü karşınızdaki takıntılı bir sapıksa sizin söylediğiniz olumlu/olumsuz her şeyi kendisine bir yeşil ışık olarak yorumlayabilirmiş.
Tam hatırlamıyorum ama şöyle bir örnek vermişti: Bu tarz biri size ısrarla çiçek vermeye çalışıyor diyelim. O çiçeği almayın ve "almayacağım" bile demeyin. Sadece uzaklaşın. Sizin olumsuz yanıtlarınız bile o kişi için umut ışığıdır.

O yüzden tanımadığınız kimseyle böyle diyaloglara girmeyin. Sizin yerinizde olsam şikayetçi olurdum. Ciddiyse önlem olur, dalga geçen ergenin tekiyse de boyunun ölçüsünü almış olur.

Kusura bakmayın ama doğru davranış bu değil. Adama açıklama yapıp bir de akıl vermişsiniz falan. Elin sapığını doğru yola çağırmak sizin vazifeniz mi?

Ortalık manyak dolu. Belki dalga geçen bir ergendir belki de takıntılı bir manyak. Bu yüzden böyle taleplerle gelen kimseyle bu tür diyaloglara girmeyin.
Sevil Atasoy bu tarz konuşmaların içinde bulunmamak gerektiğini söylemişti. Çünkü karşınızdaki takıntılı bir sapıksa sizin söylediğiniz olumlu/olumsuz her şeyi kendisine bir yeşil ışık olarak yorumlayabilirmiş.
Tam hatırlamıyorum ama şöyle bir örnek vermişti: Bu tarz biri size ısrarla çiçek vermeye çalışıyor diyelim. O çiçeği almayın ve "almayacağım" bile demeyin. Sadece uzaklaşın. Sizin olumsuz yanıtlarınız bile o kişi için umut ışığıdır.

O yüzden tanımadığınız kimseyle böyle diyaloglara girmeyin. Sizin yerinizde olsam şikayetçi olurdum. Ciddiyse önlem olur, dalga geçen ergenin tekiyse de boyunun ölçüsünü almış olur.
Haklısınız ama ben o sırada sapık olduğunu düşünmüyordum. Genç bir üniversite öğrencisi dedim. Yanlış yolda olduğunu ona anlatmaya calistim

Iyi akşamlar. Ben 38 yaşında 2 çocuk annesi bir bayanım.2 gün önce sosyal medya hesabında bir msj gördüm. Genç bir erkek. Hesabında mühendislik öğrencisi olduğu yazıyordu. Msjda size birşey sormak istiyorum yazıyordu. Önce cvp vermedim. Sonra merak düştü içine ne soracak acaba diye. Ne soracaksınız diye cvp yazdim. Slm verdi ve beni cok begendigini söyledi. Ben farketmediniz belki ama ben evliyim dedi. O gayet normal birşeymiş gibi önemli değil benim için dedi. Ve beni ikna etmek için dil dökmeye başladı. Bende olmayacağını söyledim ısrar edince engelledim. Sonra baktım başka bi hesaptan yazmaya başladı. Bu sefer tehdit ederek. Gönüllü olmazsa zorla olacagini beni arayıp bulacağını karşıma çıkacağını eşine benimle ilgili sacmasapan msjlar atacağını söyledi. Korkudan butun hsplarimi dondurdum. Napmaliyim sizce.
kocana soyle ben olsam. oyle yapardim reelde basimA geldi hemde 5 aylik hamile halimle calisirken pesimi birakmakmiyordu esime anlattim gerisini bana anlatmadi insanlarda utanma kalmamis

Back
X