- 3 Şubat 2009
- 876
- 1.837
- 333
Hiç ban yemedim ondanNiye kız kk sız bi hayat düşünemiyormusun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç ban yemedim ondanNiye kız kk sız bi hayat düşünemiyormusun![]()
Çocuğum olsa yazardım vallaha bunu. Evliyim mutluyum ama çocuğum yokEvli mutlu çocuklu .... Bunun üstüne bio yazısı geldi mi beaaaaa![]()
İnşallah hayırlı zamanlarda sağlıkla kuzum. Ama yazma be canımÇocuğum olsa yazardım vallaha bunu. Evliyim mutluyum ama çocuğum yok![]()
Neden olmuyorrrr![]()
Ad soyad evet yeterli değil burda (türkiyede evet siz farklısınız biraz ) ayrıca yazdığın düğün söz vs ne alakası var bioylaAd soyad niye yeterli değil ki hele eşiyle tanışma İsteme söz nişan düğün çocuk ve yeni çocuk biyografisi yapanlara aşırı gülüyorum kromsu geliyor yapmayın şöyle şeyler![]()
İnşallah canım, Allahım sana hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahİnşallah hayırlı zamanlarda sağlıkla kuzum. Ama yazma be canım![]()
Hanımlar instagram/whatsapp'ta bio/status"e yazabileceğin sözler önenirmisiniz ? Sizde ne yazıyor ? Laf sokma gibi sözler olmasın lütfen (öyle bi durumum yok)
Ne yazacağımı bilmiyorum, klasiklerden bıktım :)
Görende kimlik bilgisi sordum sanacak. Cevaba gel hahahSosyal medyada kendinizi tanıttığınız kısma bir forumda sizi tanımayan insanların yaz dediği bir şeyi yazmamanızı tavsiye ederim.
Allah razı olsunİnşallah canım, Allahım sana hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah![]()
Size istinaden değil genele hitap ettim gören sesimi duysun kro göründüğünü bilsin yapmasın Diye içime atmışım şuracığa pinedim sadeceAd soyad evet yeterli değil burda (türkiyede evet siz farklısınız biraz ) ayrıca yazdığın düğün söz vs ne alakası var bioyla![]()
Aah tmm şimdi anladımSize istinaden değil genele hitap ettim gören sesimi duysun kro göründüğünü bilsin yapmasın Diye içime atmışım şuracığa pinedim sadece![]()
Size oldukça düzgün bir cevap yazmışım fakat düzgün bir üslubu haketmiyormuşsunuz.Görende kimlik bilgisi sordum sanacak. Cevaba gel hahah![]()
Yaaa bana ilişki başlangıç tarihini yazanlar , evlilik tarihini, sevgilisinin çocuğunun , köpeğinin adını falan yazanlar çook komik geliyor. İstemsizce dalga geçiyorum. Hele otostop çekerken arabasına bindigim diye eklemek zorunda kaldığım kadının biosunda 'ailenin ilk gelini' yazıyordu
Çok saçma değil mi ya?
Okul,meslek bilgisi yazanlar da ayrı dalga geçme sebebi.
Linkedin değil ki orası tüm mesleki bilgilerini yazıyorsun, hayir meslek hakkında bilgi versen neyse de alt tarafı selfielerini paylasiyorsun
İş arkadaslarimin çoğu avukat ve hepsinin biosunda mutlaka okulları ve avukat oldukları yazar. Postlarina baksan elinde Starbucks bardagiyla o kafeden bu kafeye gezdikleri resimler. Yani çok saçma.
Bir kere de bir çocukla flört etmiştim, çok hoş bir çocuktu. Sonra instagramdan ekleştik. Gercekten abartmıyorum, Lisesini bile yazmış. (Adı duyulduk bir lise diye belki), uniyi yazmış, yüksek lisansını da belirtmiş falan. Bunların hepsi tek bir bioda.
Yeminle soğudum çocuktan, gözümde bir anda kekoluga evrildi.
Bir de şey var, gezgin tayfada çok olur.
Bioya seyehat ettikleri ülkeleri yazıyorlar; greece,italy, montenegro falan diyeyaaa neden ama , neden???
Ha bunca gülüyorum elaleme,bende ne yazıyor?
Eskiden ismiyle müsemma yazardı,çünkü Instagram ismim beni anlatan bir kelime grubu. Bir senedir de çok sevdiğim/az bilindik bir şarkının beni anlatan kısmı yazıyor
Sizin için de biraz kendinizden bahsedin, yardımcı olalim
Sığıyor kız sığmaz mi?Instagram biosunda o kadar seyi yazacak yer var mi ki? Benim instagram olmadigi icin merak ettim. Insan okudugu liseyi niye oraya eklemek ister ki. Cok sacma gercekten![]()
Kendinizle ilgili bilgi vermek istiyorsanız, en azından doğru şeyler yazın. Bir arkadaşım Hatay dışına bile çıkmamış, tüm gününü evde TV izleyerek geçirir bio kısmında seyahat sever ve kitap kurdu yazmış. 3 ayda, bir kitabı anca bitirir bir de![]()