Sosyal medyada birisiyle tartıştım sınav konusunda

Sevimlipandaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
409
110
53
26
Sosyal medyada birisiyle tartıştım sınav konusunda. Görüşlerimiz farklıydı baya ağır konuştuk diyebilirim saygısızca. Doğru değil tabiki bu durum.Herkes gergin şu sıra. Ben de sinir oldum muhattap olamayacağım seninle bak işine senin gibisi atanmasın zaten dedim. Bunu beddua amaçlı demedim tabiki huy olarak kastettim amacım da o değildi. Öyle at gözlüğü ile bakıyordu ki beni de sinirlendirdi. Sınavın tekrarlanma durumu var zaten. Tekrarlanırsa düşük alırsan görürüm falan dedi. Ben de benim alan sınavım da var bana bişey olmaz sen kendine bak dedim geldi beddua ediyor. Diğer sınavların da böyle geçer inşallah ortada kalırsın bilmem ne. Hakaret et kavga et ya da muhattap olma anlarım ama beddua etmek nedir. Zaten gerginim stresliyim 14ünde sınav var. Bunun yüzünden sınavım etkilenecek diye korkuyorum.

Aman ne takıyorsunuz burada da kadınlar kadınlara aynısını yasa diye beddua ediyor

Yas kac 12 mı?

Sinirlerinizi bozmuş bu kişi, beddua'dan bende etkilenirim hazmedemem. Ama bu kadar kötü niyetle edilen haksız bir beddua tutmaz merak etmeyin :) engelleyin sınava konsantre olun, hakkınızda hayırlısı olsun umarım emeğinizin karşılığını alırsınız.

Laf duymak istemiyorsan laf vermeyeceksin.
Karşındaki kişinin ahlaki sınırlarından emin değilsen hiç bulasmayacaksin, burada senin hatan olmuş.
Ayrıca çok çocukça geldi bana..

Allah başka dert vermesin. Siz önce ona beddua etmişsiniz o da size etmiş . Ödeşmişsiniz . Hadi artık teneffüs bitti sınıflarınıza geçin diyesim geldi okulu özledim sanki .
Bir erkek öğrencim ağlayarak gelmişti , öğretmenim Masal seninle evlenicem ben diyo ama ben evlenmek istemiyorum diye ağlamıştı . Ben de “annen izin vermezse evlenmezsin , ben annenle konuşurum .” Deyip çocuğu sınıfına göndermiştim aynı muhabbet farklı rengi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…