Sosyal medyada birisiyle tartıştım sınav konusunda

Asdasfsxhsgahxha

E sen de hem benim alan sınavım var bana bişey olmaz diye büyük laf ediyorsun hem de beddua tutar diye korkuyorsun.
Yani beddua öyle kolay kolay tutmaz ama bilemedim şimdi

Erkek her yaşta erkek

Asdasfsxhsgahxha

E sen de hem benim alan sınavım var bana bişey olmaz diye büyük laf ediyorsun hem de beddua tutar diye korkuyorsun.
Yani beddua öyle kolay kolay tutmaz ama bilemedim şimdi
Düşük alırsan görürüm gibi bişey diyince öyle dedim ben. Sonra da beddua yedik zaten. Alan sınavı %50 etkiliyor beni. Az buçuk haberlerden görmüşsünüzdür zaten sadece yüksek aldığı için bizi kışkırtıyo. Aynanda başka birisiyle daha kavga ediyodu. Düşük alsam da alandan kurtsrma şansım var o kötü geçti kesin bitti olmuyor hatta 3 sınavım var benim.

Ben beddua etmedim ki ‘senin gibi’ tabirini kullandım insanların puanından banane hakediyorsa yapsın.

E tamam o zaman ne takılıyon bu kadar salla. Eğer kpss olmazsa da aklına beddua falan gelmesin. Hayırlısı buymuş der seneye tekrar denersin

Sınava az bir zaman kaldı , dert etme böyle şeyleri . Şimdi bir kahve iç , dikkatini topla ve bir deneme sınavı çöz

Bedduasi neden tutsun ki? Anneniz değil babanız değil bir hakkı geçmemiş elin adamı. Boşverin her beddua edeni umursamayin. Bana geçen keşke ölsen diyodu arkadaşım. Öyle herkesin bedduası olmaz köpeğin duası kabul olsa derler ya o misal.

Allah başka der vermesin, sana da sınavında zihin açıklığı versin. Sen böyle her söylenen şeyi kafana takarsan, ne sabah olur, ne akşam.

Doğru diyprsunuz hiçbişeyim değil herhangi bi insan

Ay ne biçim beddua o ya tekrar okuyunca yazmadığımı farketttim. Bir de arkadaş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…