İlgisizlik mod on.Kullanmiyorum. Yalniz artik whtspta bu durum da. Bir akrabam once serum kelebegini paylasti. 5 saat sonra falan serumunu. 2 3 saat gecti bu defa buhar alirken kendi fotosunu ee abi yeter ama ya. Anladik hastasin da ne bu cığirtkanlik. Yıldım ya.
Sonuna kadar katılıyorum. Biri diğerine sosyal medya aracılığı ile seni seviyorum diyor. Kimi seviyorsan al karşına gözünün içine bakarak söyle, kalbini titret. Olmaaaaz, önemli olan dünya alemin duyması! Özel mözel kalmadı. Daha yakın zamanda bir arkadaşım. Evlilik yıldönümlerini sosyal medya üzerinden kutladı. Birde ne badireler atlattıklarını da not düştü. Aha ha ha bir akrabam çok tembeldi okuldayken, kızı teşekkür alınca onu paylaştı, "sanada teşekkürler kızım " diye duygusal bir mesajla. Yani zayıf almayan herkes teşekkür alıyor zaten. Ya neyse işte! Bende hoşlanmıyorum. Özel anlar paylaşılmamalı. Basitlikten başka bir şey değil.Dert değil de fikir paylaşımı yapalım biraz. İnsanlardaki bu gösteriş merakı nereye gidiyor allah askına? Sosyal medyada kocasına aşk sözleri yazan kocasının aldığı çiçeği hediyeyi çekip paylaşan insanların amacı nedirAlt metni bariz baaak kocam şöyle kocam böyle değil mi ?bazen ben utanıyorum onların yerine siz ne düşünüyosunuz?
Bu arada kıskançlık yaptığımı düşünen olabilir eşimle çok tartışırız ama hediyesi bol bir insan sevdiğimizi de sarışıp birbirimize söylüyoruz bize yetiyo.
Yani Nedir bu reklam merakı? İyi anlaştığım arkadaşlarım da yapıyo bunu ve üzülüyorum gerçekten amaçları ne?
Dert değil de fikir paylaşımı yapalım biraz. İnsanlardaki bu gösteriş merakı nereye gidiyor allah askına? Sosyal medyada kocasına aşk sözleri yazan kocasının aldığı çiçeği hediyeyi çekip paylaşan insanların amacı nedirAlt metni bariz baaak kocam şöyle kocam böyle değil mi ?bazen ben utanıyorum onların yerine siz ne düşünüyosunuz?
Bu arada kıskançlık yaptığımı düşünen olabilir eşimle çok tartışırız ama hediyesi bol bir insan sevdiğimizi de sarışıp birbirimize söylüyoruz bize yetiyo.
Yani Nedir bu reklam merakı? İyi anlaştığım arkadaşlarım da yapıyo bunu ve üzülüyorum gerçekten amaçları ne?
Tatlım bana da saçma geliyo mesela resim altına meşhur yazıları var can eşim iyikim falan ordan kocası cevap veriyo iyiki seninle evlenmişim falan yani çok saçma. Bunları birbirinizin gözünün içine bakarak söyleyin sosyal medyada yazmak nedir. Ben yazamam utanırım babam falan görüyo ve bana göre çok saçma. Bazı şeyler özel kalmalı. Artık o resim paylaşanların kimilerine karşı yaraları varsa gönderme yapıyolardırDert değil de fikir paylaşımı yapalım biraz. İnsanlardaki bu gösteriş merakı nereye gidiyor allah askına? Sosyal medyada kocasına aşk sözleri yazan kocasının aldığı çiçeği hediyeyi çekip paylaşan insanların amacı nedirAlt metni bariz baaak kocam şöyle kocam böyle değil mi ?bazen ben utanıyorum onların yerine siz ne düşünüyosunuz?
ayni evde yaşayıp ordan kutlamalar vs bana tuhaf hatta komik geliyo, neden baska insanlara duyurma ihtiyaci var onu ben de bilemiyorum. psikologlar daha iyi yorumlar. Whatsupda da durum da bazıları içtiği caydan omlete kadar herseyi koyuyorlar. (cay yani bunun nesi onemli ki paylaşmaya deger goruyorsun) bazen dalga geciyorum, falanca da nefes alsa whatsupa a durum koyuyor diye :))))Dert değil de fikir paylaşımı yapalım biraz. İnsanlardaki bu gösteriş merakı nereye gidiyor allah askına? Sosyal medyada kocasına aşk sözleri yazan kocasının aldığı çiçeği hediyeyi çekip paylaşan insanların amacı nedirAlt metni bariz baaak kocam şöyle kocam böyle değil mi ?bazen ben utanıyorum onların yerine siz ne düşünüyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?