- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Güya benim yaptığım paylastigim mekanları ailesine kötü bir yermis gibi gösterip. Ailesini uzerlerimme saliyorlar fakat kendileri yapınca ailesi çok hoş gorulu oluyor.Aman umursamayın siz. Fotoğraf atmaya devam edin ki bu sefer bak biz engelleyince atmayı kesti demesinler. Yani onlar kendilerince haklı çıkmasın. Emin olun sizi bir yerden takip ediyorlardır. Sıkmayın canınızı rabbim görüyor..
Çok sorunlular! Allah yardım etsin size. Eşiniz sizi anlıyor ve bir şey demiyorsa sıkıntı yok salın gitsin onları da kendi haline. Amaçlarına ulaştırmayın yüz göz olmayın değmez.Güya benim yaptığım paylastigim mekanları ailesine kötü bir yermis gibi gösterip. Ailesini uzerlerimme saliyorlar fakat kendileri yapınca ailesi çok hoş gorulu oluyor.
Eşim bu konuda anlayissi. Onlar engelliyorsa sende engeli baş dedi. Nişanlı görümcem hikayesini gizlemiş bana. Ama kalitesine düşmek istemiyorumÇok sorunlular! Allah yardım etsin size. Eşiniz sizi anlıyor ve bir şey demiyorsa sıkıntı yok salın gitsin onları da kendi haline. Amaçlarına ulaştırmayın yüz göz olmayın değmez.
Sıkıntı yok o zaman, sıkıntı yaratmayın kendinize boşu boşunaEşim bu konuda anlayissi. Onlar engelliyorsa sende engeli baş dedi. Nişanlı görümcem hikayesini gizlemiş bana. Ama kalitesine düşmek istemiyorum
bak güzel kardesim sana sakince yazicam cidden kendimi tutucam senin bir hayatin yok mu hicbir hayalin yok mu Allah aşkına neden kafayi kaynana görümce koca cevren ile bozmuş durumdasin neden kendine bu kötülüğü yapiyorsun bildigin gördüğün baska bir dunya yok mu actigin her konu ya kaynana kp ya gorumceler koca cevren yazik ediyorsun kendine kim ne yaparsa yapsin yoluna bak hatta kendine bir yol bul lütfen gecligine yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?