- 1 Eylül 2014
- 26.174
- 30.507
- 798
- 36
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Ne kadar değişik dertleriniz var
Ne saçma bir devirde yaşıyoruz ya... Eskiden kayınbaba dedinmi bir ağırlığı bir sağlamlığı vardı. Şimdi ise neden resim paylaştın, engelleyin vs işlerle uğraşan tipler olmuş ergenler gibi takılıyorlar :))
Allah razı olsun duygularıma tercüman oldunuz. Ben de aynı şeyi yazacaktımbak güzel kardesim sana sakince yazicam cidden kendimi tutucam senin bir hayatin yok mu hicbir hayalin yok mu Allah aşkına neden kafayi kaynana görümce koca cevren ile bozmuş durumdasin neden kendine bu kötülüğü yapiyorsun bildigin gördüğün baska bir dunya yok mu actigin her konu ya kaynana kp ya gorumceler koca cevren yazik ediyorsun kendine kim ne yaparsa yapsin yoluna bak hatta kendine bir yol bul lütfen gecligine yazık
Benim de umrumda degil ama yüzüme gülüp arkamdan eşimle olan mutlulugumuzu ailesine fesatca anlatmalari sinirimi bozuyor. Ha bide kben cafeye sınamaya gitmem kötü birşey ama kendileri de yapıyor. Sırf ben gormeyim ailesine . Senin kızların da benim yaptıklarımı yapıyor dedirtmemek için ailesi de dahil engellettiriyor. Ve buna rağmen gorumclerimle iyi geçinmek zorundaymisimValla canim sosyal medyada eşim yegeni kuzeni var. Gerisi benim akrabam hicde umrumda değiller.
Eşinizle olan resimlerinizin nesini kıskanmışlar gerçekten anlamadım.Artık iyice sinirlerim bozulmaya başladı. Konuyu başından anlatiyim gorumcemlerle aramız iyiyken devamlı eşimle olan fotoları MS maşallah çok yakisiyorsunuz gibi yorumlar yapıyorlardı. Tabi ben sinsi plan yaptıklarını bilmediğim için onlar hakkında hep iyi dusundumm takı kayinbabam patlayana kadar. Neymiş ben internete eşimle resimlerinizi gorumcelerimi kıskandırmak için koyuyormusum. Onlarda beni engellemiş. Kayinbabam da englleyin demiş. Arkamdan ailesine kiskancliklarini kusuyorlarmis. Evde bekar görümcem var onunla aramız çok iyiydi birkaç sefer engelldgini gördüm sorun etmedim. Şuan ailesi yönlendiriyor heralde. Bunlar zamanında biz eşimle cafe tarzı yerlere gittgmizi duyunca bize bu tür ortamların kötü olduğunu söylüyor du. Özellikle internete resim atmayın diyordu. Kendi kızlarının hepsi atıyor ama. Anlastgm bekar görümcem nişanlı şuan nişanlısıyla devamli gezer ailesinin karşı olduğu yere gider. Gidebilirde ben buna bişey demiyorum. Ailesi de kızlarına karşı okadar hoş goruluki şuan anlatamamm. Sırf beni görmesin diye ailesi gorumceme engellettrdi ben öyle düşünüyorum. Çünkü gorumcemle çok iyi anlaşıyoruz başka sebebi olamaz. Benim tepkimi nasıl olmalı sizce. Bu arada diğer gorumcemlerle konuşmuyorum internetimde ekli degiller
amin sagolun her konusuna bakiyorum.yok cevrem yok gorumcem eltim kaynanam kocam insanin hayatta dert ettigi hayal ettigi birseyler olmali bu degil ama gencecik kizlara kadinlara bakiyorum bazen üzülüyorum insan hayati boyle tiplerle ugrasacak kadar uzun degil benceAllah razı olsun duygularıma tercüman oldunuz. Ben de aynı şeyi yazacaktım
Konuşmayacaksın görüşmeyeceksin. Bu kadar basit madem yanlış önce öz kızını uyarsınlar sosyal medyada foto paylaşmamayı cafelere gitmemeyi baktın çok üstüne geliyorlar benim bi tane kocam var de çık işin içindenArtık iyice sinirlerim bozulmaya başladı. Konuyu başından anlatiyim gorumcemlerle aramız iyiyken devamlı eşimle olan fotoları MS maşallah çok yakisiyorsunuz gibi yorumlar yapıyorlardı. Tabi ben sinsi plan yaptıklarını bilmediğim için onlar hakkında hep iyi dusundumm takı kayinbabam patlayana kadar. Neymiş ben internete eşimle resimlerinizi gorumcelerimi kıskandırmak için koyuyormusum. Onlarda beni engellemiş. Kayinbabam da englleyin demiş. Arkamdan ailesine kiskancliklarini kusuyorlarmis. Evde bekar görümcem var onunla aramız çok iyiydi birkaç sefer engelldgini gördüm sorun etmedim. Şuan ailesi yönlendiriyor heralde. Bunlar zamanında biz eşimle cafe tarzı yerlere gittgmizi duyunca bize bu tür ortamların kötü olduğunu söylüyor du. Özellikle internete resim atmayın diyordu. Kendi kızlarının hepsi atıyor ama. Anlastgm bekar görümcem nişanlı şuan nişanlısıyla devamli gezer ailesinin karşı olduğu yere gider. Gidebilirde ben buna bişey demiyorum. Ailesi de kızlarına karşı okadar hoş goruluki şuan anlatamamm. Sırf beni görmesin diye ailesi gorumceme engellettrdi ben öyle düşünüyorum. Çünkü gorumcemle çok iyi anlaşıyoruz başka sebebi olamaz. Benim tepkimi nasıl olmalı sizce. Bu arada diğer gorumcemlerle konuşmuyorum internetimde ekli degiller
Ekmeğini aşını onlar mi veriyor. Herhangi bi bağlılığın varmi da zorunlusun olasın. Benim görümcelerde heryere gidiyor geçen gün bile misafirliğe geldiğinde evde yemek hazırlatıp zahmete sokcaz seni kusura bakma diyo bende ben her zaman evimde yemek yaptığım için sıkıntı değil dedim. Oda ne görsek dışarıdasın deyince bırakında haftasonu da çocuklarım ve kocamla tabiki de geziyim dedim bozuldu. Esimede demiş o da sizene bi karımla iki çocuğumu gezirdircem tabi diye bağırmış. Bi dahs ağzını bile açamamış. Adi üstünde görümce ve kaynana gelini köle görürler biz yapalım onlar yapmasın diye. Tabi istisnalar haricBenim de umrumda degil ama yüzüme gülüp arkamdan eşimle olan mutlulugumuzu ailesine fesatca anlatmalari sinirimi bozuyor. Ha bide kben cafeye sınamaya gitmem kötü birşey ama kendileri de yapıyor. Sırf ben gormeyim ailesine . Senin kızların da benim yaptıklarımı yapıyor dedirtmemek için ailesi de dahil engellettiriyor. Ve buna rağmen gorumclerimle iyi geçinmek zorundaymisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?