Sosyal medyada görümce engelleri

Bende görümceyi gizledim fotoları öyle yüklüyorum.
Esimim babası vefat ettiginden ve Esim en büyük abi oldugundan eşimle gittigimiz her yere burunlarını sokmak istiyorlar bende gizliyorum.

Evlenmiş iki yetişkin insansınız ,ailelere mi soracaksınız nereye gideceğinizi ,kendi hesaplarınızda ne paylaşacağınızı ? Boş verin lütfen konusu bile sinir bozucu.

Ne saçma bir devirde yaşıyoruz ya... Eskiden kayınbaba dedinmi bir ağırlığı bir sağlamlığı vardı. Şimdi ise neden resim paylaştın, engelleyin vs işlerle uğraşan tipler olmuş ergenler gibi takılıyorlar :))

Kapat sosyal medya hesaplarını keyfine bak, inan çokkk rahat ne kimseyi görürsün ne de onlar seni

Biri beni engellese anlama olanağım hiç yok çünkü umrumdışı. Ben paylaşımımı yaparım, sayfama düşenleri beğenir çıkarım. Kafanızı niye bunlara takacaksınız ki boşver edin. Sosyal mecrayı reele taşımak bana çok komik geliyor.

Allah razı olsun duygularıma tercüman oldunuz. Ben de aynı şeyi yazacaktım

Valla canim sosyal medyada eşim yegeni kuzeni var. Gerisi benim akrabam hicde umrumda değiller.

Valla canim sosyal medyada eşim yegeni kuzeni var. Gerisi benim akrabam hicde umrumda değiller.
Benim de umrumda degil ama yüzüme gülüp arkamdan eşimle olan mutlulugumuzu ailesine fesatca anlatmalari sinirimi bozuyor. Ha bide kben cafeye sınamaya gitmem kötü birşey ama kendileri de yapıyor. Sırf ben gormeyim ailesine . Senin kızların da benim yaptıklarımı yapıyor dedirtmemek için ailesi de dahil engellettiriyor. Ve buna rağmen gorumclerimle iyi geçinmek zorundaymisim

Eşinizle olan resimlerinizin nesini kıskanmışlar gerçekten anlamadım.

Allah razı olsun duygularıma tercüman oldunuz. Ben de aynı şeyi yazacaktım
amin sagolun her konusuna bakiyorum.yok cevrem yok gorumcem eltim kaynanam kocam insanin hayatta dert ettigi hayal ettigi birseyler olmali bu degil ama gencecik kizlara kadinlara bakiyorum bazen üzülüyorum insan hayati boyle tiplerle ugrasacak kadar uzun degil bence

gorumcem..kayınbabam..eltıymıs...akrabaymıs...valla kımkımı engellıyor anlamam bile...sosyal medyayı keyfım yerıne gelsin diye kullanıyorum..bu kadar takıntılı olacaksam siler atarım derdim ne...cok mu lazım...bıraz cıkın nefes alın..zıhnınızı susturun....bu tutum valla eşinizide zamanla yorar...zıra erkeklerın bu kadar kımkımı engellemış pek umurlarında olmuyor..

Konuşmayacaksın görüşmeyeceksin. Bu kadar basit madem yanlış önce öz kızını uyarsınlar sosyal medyada foto paylaşmamayı cafelere gitmemeyi baktın çok üstüne geliyorlar benim bi tane kocam var de çık işin içinden

Ekmeğini aşını onlar mi veriyor. Herhangi bi bağlılığın varmi da zorunlusun olasın. Benim görümcelerde heryere gidiyor geçen gün bile misafirliğe geldiğinde evde yemek hazırlatıp zahmete sokcaz seni kusura bakma diyo bende ben her zaman evimde yemek yaptığım için sıkıntı değil dedim. Oda ne görsek dışarıdasın deyince bırakında haftasonu da çocuklarım ve kocamla tabiki de geziyim dedim bozuldu. Esimede demiş o da sizene bi karımla iki çocuğumu gezirdircem tabi diye bağırmış. Bi dahs ağzını bile açamamış. Adi üstünde görümce ve kaynana gelini köle görürler biz yapalım onlar yapmasın diye. Tabi istisnalar haric

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…